Csatlakozók

1 product

A smart hálózati csatlakozók egyszerű készülékek, mégis praktikussá és könnyebbé teszik a mindennapokat.

Aktív szűrés

Csatlakozók

A smart hálózati csatlakozók egyszerű készülékek, mégis praktikussá és könnyebbé teszik a mindennapokat.  Nekik köszönhetően az eszközök be- és kikapcsolása távolról is megoldható. Egy alkalmazás segítségével, telefonunkról bármikor, bárhonnan irányíthatjuk készülékeinket. A csatlakoztatás illetve az alkalmazás használata rendkívül egyszerű, biztosítva a felhasználóbarát megoldásokat.

Zavartalan szolgáltatás

A villanykapcsolóval ellátott elektromos csatlakozó minden házban vagy lakásban hasznos lesz. Érdemes hangsúlyozni, hogy a kezelőszervek egyszerre rendkívül egyszerűek és intuitívak. Ez egy tökéletes megoldás azoknak, akik problémamentes szolgáltatást szeretnének. Csak az ingyenesen letölthető applikációra van szükség az irányításhoz. Nagy előny, hogy nemcsak be- és kikapcsolhatja a készüléket, hanem időre be is ütemezheti működését. Ez azt jelenti, hogy a berendezés az előre meghatározott időpontban bekapcsol. Ez nagyfokú szabadságot biztosít működés közben. Érdemes megjegyezni, hogy egyes dugók beépített energiamérővel rendelkeznek, aminek köszönhetően szabályozni lehet az áramfogyasztást. Ez kiváló lehetőség azoknak akik energiatakarékosságra törekednek. Természetesen minden adat közvetlenül az intelligens alkalmazásban jelenik meg.

Kamerák és érzékelők csatlakoztatása

A modern aljzatok lehetővé teszik kamerák vagy érzékelők csatlakoztatását (beleértve az ajtó és ablak érzékelőket, füst és páratartalom mérőket). Az áramellátás akkor aktiválódik, ha rendellenességet észlel. Az automatikus működésnek számos előnye van, például lehetséges csökkenteni az energiafogyasztást, személyre szabható otthonunk működése. Az alkalmazáson felül csupán stabil internetkapcsolat szükséges

 USB aljzatok

Termékeink között megtalálhatóak smart USB csatlakozók, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A készülékek online vezérelhetőek, illetve több eszközt is képesek kiszolgálni. A termékek mindegyik modern normának és szabványnak megfelelnek, biztosítva a kiemelkedő tartósságot.