Hub SOUND HUB
      Hub SOUND HUB
      Hub SOUND HUB
      Hub SOUND HUB
      Hub SOUND HUB

      Hub SOUND HUB

      229 990,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Különböző formában elérhető

      17.06.2024

      Rendelje meg most, amint elérhető lesz a termék értesítjük Önt és teljesítjük a megrendelést!

      A DALI Sound Hub a CALLISTO hangszórórendszer központja, amely magas minőségű jelet továbbít a hangszórókba, és képes automatikusan váltogatni több forrás között. A Sound Hub valódi, kompromisszumok nélküli kényelmet biztosít a zene és a filmek szerelmeseinek, akik többet szeretnének egy hagyományos házimozi rendszernél.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A DALI Sound Hub digitális és analóg bemenetek széles választékát kínálja automatikus forrásérzékeléssel kombinálva. A Sound Hub automatikusan aktiválja a megfelelő bemenetet, amint elkezd zenét lejátszani vagy bekapcsolja a TV-t - így hátradőlhet és élvezheti a nagyszerű hangzást.

      A készülék előlapján található hangerőszabályzó gomb egy LED kijelzőt tartalmaz, amely ötvözi a HiFi hagyományt a modern kényelemmel. A LED-kijelző mutatja az aktuális hangforrást, valamint a hangerőt, és még a kijelző fényereje is beállítható. A Sound Hub tetején található egy fényes kijelző, amely a párosítás során jelzi a CALLISTO hangszórók helyzetét.

      A beállítást egyszerűvé tettük, így Önnek csak a hangerő beállításával kell foglalkoznia, ami többféle megoldást is kínálunk, a Sound Hubon, a mellékelt Bluetooth-távirányítóval, közvetlenül a hangszórók tetejébe épített érintőképernyőkön vagy egy kompatibilis okoseszközön keresztül (márkától függően).

      VEZETÉKNÉLKÜLI AUDIOÁTVÉTEL 

      A Sound Hub vezeték nélküli kapcsolata a hangszórókkal egy rendkívül stabil digitális kapcsolat, amely a helytől és a kapcsolat minőségétől függően a 2,4 GHz-es vagy az 5,8 GHz-es sávban működik. A szabadalmaztatott 30 bites protokoll tömörítetlen I2S hangot továbbít 24 bit 96 kHz-es frekvencián, a fennmaradó biteket a hangerő, a hangszóró azonosító és egyéb vezérlő adatok vezérlésére használja. Mivel kevéssé terhelt sávszélességen működik, és a protokollt kifejezetten hangjelek átvitelére tervezték, a kapcsolat nagyon stabil, nincs adatcsomagvesztés.

      KIMENETEK: mélynyomó LFE kimenet, előerősítő kimenet, vonalszintű RCA kimenet, beépített USB A port 5V 1A kimenetet kínál.

      KIEGÉSZÍTŐ PORTOK

      A DALI Sound Hub egyik leginnovatívabb funkciója valójában rejtve van. A hátlapon található két moduláris bővítőport a lehetőségek világát tárja Ön elé. A nyílt szabványú DALI-csatlakozónak köszönhetően bármilyen audiómodul 100%-ban integrálható a Sound Hub rendszerbe.

      Ez lehetővé teszi a Sound Hub további funkcióinak teljesen zökkenőmentes hozzáadását - lehetővé téve a zenefájlok streamelését, a több szobás funkciókat vagy akár a többcsatornás bővítéseket -, ugyanakkor biztosítja a Sound Hub kompatibilitását a jövőbeli megoldásokkal. Ez az összes csatlakoztatott hangszóróra vonatkozik, lehetővé téve, hogy elkülönítse a gyorsan múló zenelejátszási technológiákat a robusztusabb és időtállóbb hangszórótechnológiától.

      Az első bővítő modulunk lehetővé teszi az integrációt a Bluesound csodálatos BluOS technológiájával - egy nagy felbontású multiroom platformmal. A BluOS-t világ legjobb hangmérnökei fejlesztették ki audiofileknek, hogy az elképzelhető legjobb digitális hangminőséget biztosítsa az egész otthonban. És mivel a BlueSound számos más igényes gyártó hangszóróival kompatibilis, rugalmasságot, kényelmet és választékot, valamint páratlan minőséget biztosít. Ezáltal a CALLISTO vezeték nélküli komponensek családjának természetes kiterjesztése.

      Bemenetek: Bluetooth, két optikai bemenet, RCA koaxiális, analóg (RCA és mini / jack)

       

      DALI
      SOUNDHUB
      2024-06-17

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      5703120109404
      Mutass többet