Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C

   DALI

   2 799 990,00 Ft /pár
   1 399 995,00 Ft Darabár
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Utolsó tételek a raktáron

   Minimális rendelési egység a termékből: 2.

   A DALI RUBICON 6 C tökéletes választás azok számára, akik nagyszerű hangzást teljesen vezeték nélkül szeretnének élvezni. A nagy teljesítményű erősítők (akár 250 W), a farost membránok és a hibrid tweeter kialakításnak (lágy textil dóm és ribbon kombinációja) köszönhetően a hangszórók nagyon tiszta és erőteljes hangzást nyújtanak.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A jó hangzás szerelmesei közül sokan nagy távolságtartással közelítenek a vezeték nélküli kialakításokhoz. Igaz, hogy a többszobás technológia nagyon népszerű megoldás, de a rendszer szíve, azaz az erősítő és a hangszórók általában analóg módon csatlakoztatva maradnak.

   Ez általában az erősítők teljesítményének és minőségének köszönhető, amelyek rosszabbul szólnak, mint a klasszikus kialakításúak, mivel kompaktnak kell lenniük, hogy elférjenek egy vezeték nélküli hangszekrényben - ritkán látni a piacon olyan sikeres modelleket, amelyek ötvözik a magas hangkultúrát és a megfelelő erősítési szintet.

   A Dali Rubicon C garantáltan meglepi a legigényesebb zenehallgatókat is. A Dali egy olyan vállalat, amely stílusos és jóval az árkategórián felüli hangzással és dizájnnal hódította meg az európai audio piacot.

    A Dali Rubicon 6 C aktív hangsugárzó, amely a hangzás erejével és tisztaságával nyűgöz le. A két, akár 250 W teljesítményű D-osztályú erősítőnek köszönhetően mindig a megfelelő hangnyomásszintet nyújtja a szobában.

   A vezeték nélküli kapcsolatot nagyfokú stabilitás jellemzi, köszönhetően egy speciális belső Dali protokollnak, amely teljesen független más vezeték nélküli hálózatoktól.

   A Dali hangszórók teljesítménye több mint kivételes. Mint a dán cég számos tervezése, ennél a hangszórónál is fából készült membránokat használnak, amelyek nemcsak a hangátvitelt teszik pontosabbá (a merevebb és szabálytalanabb membrán csökkenti a rezonancia valószínűségét), hanem a hangszórók megjelenését is egyedivé teszik.

   A lágy dómos magassugárzót szalaggal kombináló hibrid konstrukció felelős a magas hangok megfelelő reprodukálásáért, ami a hangszínpadot nagy pontossággal és precizitással adja vissza.

   A vezeték nélküli tervezésnél a mérnökök számára a legnehezebb feladat a veszteségmentes, jó minőségű jel fenntartása, valamint a stabil és gyors hangátvitel biztosítása.

   Ez különösen akkor fontos, ha tévéhez csatlakozik - a hang nem maradhat le a kép mögött, ugyanakkor a lehető legjobb minőségűnek kell lennie. A hangminőséggel kapcsolatos stabilitás fenntartásával kapcsolatos problémák az okai annak, hogy a szakemberek korlátozott bizalommal, illetve fenntartással közelítenek a vezeték nélküli kialakításokhoz.

   A Dali Rubicon 6C-ben a mérnököknek sikerült megoldaniuk ezt a problémát a Dali Sound Hub dedikált csatlakozásával (akár 96kHz, 24bit).

   A Dali Sound Hub egy olyan eszköz, amely a Dali hangszórók "parancsnoki központjaként" működik. Stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Dali Rubicon hangszórókhoz akár 10 m távolságból.

   A kényelmes vezérlésnek és a magas funkcionalitásnak köszönhetően (optikai, SPDiF, RCA, Bluetooth bemenetek) szabadon csatlakoztathatja hangszóróit a TV-hez, telefonhoz vagy hálózati meghajtóhoz.

   Műszaki adatok:

   frekvenciaválasz (±3 dB): 37 - 30 000 Hz
   maximális hangnyomás: 110 dB
   bemeneti érzékenység: 1,250 mV
   RCA bemeneti impedancia: 5 kΩ
   keresztváltási frekvencia: 800 - 2 600 - 14 000 Hz
   keresztváltó elv: hibrid teljesen aktív, 24 bit DSP és passzív analóg
   hibrid szuper-magas frekvenciájú magas hangszóró modul: 1x 17x45 mm
   hibrid szuper magas frekvenciájú magassugárzó modul, membrán típusa: ribbon
   hibrid magassugárzó modul, magas frekvencia: 1x 29 mm
   Hibrid magassugárzó modul, nagyfrekvenciás, membrán típusa: lágy textil dóm
   mély meghajtó: 2x 6½"
   mély meghajtó, membrán típusa: fa szálas kúp
   ház típusa: Bass Reflex
   Bass Reflex hangolási frekvencia: 36,5 Hz
   az erősítő maximális kimeneti teljesítménye: 250 W RMS
   erősítő típusa: diszkrét D osztályú (zárt hurkú, önállóan oszcilláló)
   fedélzeti DAC: Burr Brown PCM1796 (szimmetrikus kimenet)
   Bemenet: ADC-in (RCA)
   vezeték nélküli bemenetek: teljes 24 bit/96 kHz (veszteségelnyomás nélkül)
   maximális digitális felbontás: 24/96 bit/kHz
   ajánlott távolság a faltól: 20 - 180 cm
   maximális energiafogyasztás: 325 W
   energiafogyasztás készenléti üzemmódban: 1,2 W

   DALI
   RUBICON6CWHITEHGL
   5703120110585

   200 mm
   990 mm
   380 mm

   21 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   60 hónap

   Új
   Mutass többet

   Nézze meg ezt is

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: