Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Aktív hangfal BeoSound Balance

   B&O

   849 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   BeoSound Balance aktív hangszóró

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A Beosound Balance-t a brit LAYER ipari formatervező stúdió Benjamin Hubertjével együttműködve fejlesztették ki. A projekt fő célja az volt, hogy olyan tárgyat hozzon létre, amely belső térben barátságos és tökéletesen integrálódik a bútorokkal, anélkül, hogy a funkcionalitást vagy az akusztikai élményt veszélyeztetné a nagy lakóterekben. A Beosound Balance minden oldalról gyönyörűen néz ki, olyan nyersanyagokat használ, amelyek megszelídítik a technológiát, és tökéletesen illeszkednek a bútorokhoz. Tömör tölgyfából készült alapból áll, amely vizuálisan szilárd alapot ad a szerkezetnek, valamint egy exkluzív szövetborítású hengerből.
   Az új hangszórónál a vezérlőpanel a henger alumínium burkolatában van elrejtve. Az áttetsző fém világítani fog
   Az áttetsző fém csak akkor világít, hogy interakcióra hívjon, ha a felhasználó közel kerül a készülékhez. A hangerő szabályozásához csúsztassa az ujját a panelen, és érintse meg az ikonokat a zeneszámok váltásához, a lejátszás szüneteltetéséhez vagy a kedvenc hangmódok gyors eléréséhez. Amikor a felhasználó eltávolodik, a panel ki- és beolvad, és ismét sima felületet hoz létre.
   A Beosound Balance az otthoni hangszórók tervezésének előfutára, a Beosound Balance nem köt kompromisszumot a kiváló technológiához való hozzáférés terén. A rendszer hét egyedi konfigurációjú hangszórót tartalmaz, köztük két ellentétes irányú mélysugárzót, amelyek erőteljes basszust generálnak a szomszédokat zavaró rezgések minimalizálása érdekében. A Beosound Balance innovatív megoldást is kínál, mivel két hangkibocsátási mód közül választhat: a minden irányú, amely egységes hallgatási élményt nyújt a hangszóró körül, és az irányított, amely pontosan sugározza a térhangzást. Mindkét technológia a Bang & Olufsen zászlóshajó hangszóróitól, a Beolab sorozatból származik.
   Az első indításkor a Beosound Balance végigvezeti a felhasználót a kalibrációs folyamaton. Az aktív szobakompenzációs rendszer - Active Room Compensation - a beépített mikrofon és egy sor halk hang segítségével vizsgálja a belső teret. Ezen elemzés alapján a rendszer egyedi szűrőket alkalmaz, hogy korrigálja a hangszóró környezetében fellépő kedvezőtlen visszaverődéseket. Ezeknek köszönhetően a Beosound Balance minden akusztikai körülmények között élvezheti a jellegzetes Bang & Olufsen hangzást.
   Előadóink: 2x 5,25" mélysugárzó, 2x 3" szélessávú, 2x 2" teljes tartományú, 1x 3⁄4" tweeter
   erősítők: 2x D-osztályú 200 W a mélysugárzóhoz, 4x D-osztályú 100 W a teljes tartományú hangszóróhoz, 1x D-osztályú 80 W a magas hangszóróhoz.
   Frekvenciatartomány: 37 - 23,000 Hz
   vezeték nélküli hálózatok: Wi-fi/WLAN, 802.11 b/g/a/n/ac (2,4 GHz és 5 GHz), Bluetooth: 5.0
   csatlakozók: 1x vonal/optikai kombinált csatlakozó, 2x Ethernet 10/100 Mbit
   streaming formátumok: beépített Chromecast, Apple AirPlay 2, audio streaming Bluetooth-on keresztül
   B&O
   BEOSOUNDBALANCE BLACKOAK
   5705260082272

   200 mm
   380 mm
   200 mm

   7 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: