Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance
   Aktív hangfal BeoSound Balance

   Aktív hangfal BeoSound Balance

   1 160 900,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín :
   Mennyiség

   Kérhető

   BeoSound Balance aktív hangszóró

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség
   A Beosound Balance-t a brit LAYER ipari formatervező stúdió Benjamin Hubertjével együttműködve fejlesztették ki. A projekt fő célja az volt, hogy olyan tárgyat hozzon létre, amely belső térben barátságos és tökéletesen integrálódik a bútorokkal, anélkül, hogy a funkcionalitást vagy az akusztikai élményt veszélyeztetné a nagy lakóterekben. A Beosound Balance minden oldalról gyönyörűen néz ki, olyan nyersanyagokat használ, amelyek megszelídítik a technológiát, és tökéletesen illeszkednek a bútorokhoz. Tömör tölgyfából készült alapból áll, amely vizuálisan szilárd alapot ad a szerkezetnek, valamint egy exkluzív szövetborítású hengerből.
   Az új hangszórónál a vezérlőpanel a henger alumínium burkolatában van elrejtve. Az áttetsző fém világítani fog
   Az áttetsző fém csak akkor világít, hogy interakcióra hívjon, ha a felhasználó közel kerül a készülékhez. A hangerő szabályozásához csúsztassa az ujját a panelen, és érintse meg az ikonokat a zeneszámok váltásához, a lejátszás szüneteltetéséhez vagy a kedvenc hangmódok gyors eléréséhez. Amikor a felhasználó eltávolodik, a panel ki- és beolvad, és ismét sima felületet hoz létre.
   A Beosound Balance az otthoni hangszórók tervezésének előfutára, a Beosound Balance nem köt kompromisszumot a kiváló technológiához való hozzáférés terén. A rendszer hét egyedi konfigurációjú hangszórót tartalmaz, köztük két ellentétes irányú mélysugárzót, amelyek erőteljes basszust generálnak a szomszédokat zavaró rezgések minimalizálása érdekében. A Beosound Balance innovatív megoldást is kínál, mivel két hangkibocsátási mód közül választhat: a minden irányú, amely egységes hallgatási élményt nyújt a hangszóró körül, és az irányított, amely pontosan sugározza a térhangzást. Mindkét technológia a Bang & Olufsen zászlóshajó hangszóróitól, a Beolab sorozatból származik.
   Az első indításkor a Beosound Balance végigvezeti a felhasználót a kalibrációs folyamaton. Az aktív szobakompenzációs rendszer - Active Room Compensation - a beépített mikrofon és egy sor halk hang segítségével vizsgálja a belső teret. Ezen elemzés alapján a rendszer egyedi szűrőket alkalmaz, hogy korrigálja a hangszóró környezetében fellépő kedvezőtlen visszaverődéseket. Ezeknek köszönhetően a Beosound Balance minden akusztikai körülmények között élvezheti a jellegzetes Bang & Olufsen hangzást.
   Előadóink: 2x 5,25" mélysugárzó, 2x 3" szélessávú, 2x 2" teljes tartományú, 1x 3⁄4" tweeter
   erősítők: 2x D-osztályú 200 W a mélysugárzóhoz, 4x D-osztályú 100 W a teljes tartományú hangszóróhoz, 1x D-osztályú 80 W a magas hangszóróhoz.
   Frekvenciatartomány: 37 - 23,000 Hz
   vezeték nélküli hálózatok: Wi-fi/WLAN, 802.11 b/g/a/n/ac (2,4 GHz és 5 GHz), Bluetooth: 5.0
   csatlakozók: 1x vonal/optikai kombinált csatlakozó, 2x Ethernet 10/100 Mbit
   streaming formátumok: beépített Chromecast, Apple AirPlay 2, audio streaming Bluetooth-on keresztül
   B&O
   BEOSOUNDBALANCE NATURALOAK

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   ean13
   5705260082265
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: