Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Álló hangsugárzó Signature S50E

   POLK AUDIO

   124 995,00 Ft
   94 995,00 Ft30 000,00 Ft megtakarítás

   Darabár

   Adóval együtt

   Elérhető

   Szín
   Mennyiség

   Minimális rendelési egység a termékből: 2.

   Uwaga: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   A Signature S50E álló hangszóró pár igazi, térhatású moziélményt tud nyújtani a nappaliban, vagy a moziszobában, és tovább viszi a Signature sorozat amerikai, Hi-Fi hangzásának hagyományát, mindezt olyan módon, hogy kiváló minőségű, és nagy teljesítményű hangszórókat kínál megfizethető áron.

   Dynamic Balance technológia a jobb teljesítményű hangszórók érdekében

   Akár egy fejlettebb Dolby Atmos rendszerre frissíti fel éppen otthoni házimoziját, vagy akár csak kedvenc zenéit szeretné élvezni, a Dynamic Balance technológia gazdag, tiszta, és teljes hangreprodukciót biztosít, függetlenül attól, hogy mit hallgat éppen. Ez a szabadalmaztatott technológia a teljes hangszórórendszer elektroakusztikus és mechanikus tulajdonságait elemzi a jobb anyagválasztás és a hatékonyabb geometriai kialakítás érdekében. Jelzi és kiküszöböli azokat a problémákat, amelyek csökkentik a hangszórók teljesítményét, még azelőtt, hogy azok belekerülhetnének az elkészített, legyártott hangszórókba.

   Nagy felbontású terilén magas hangsugárzó

   A Signature S50E terilén magas hangszóróját olyan fejlett technológiák alapján tervezték meg és hozták létre, amelyeknek köszönhetőn növekedett a megjeleníthető, hallható frekvenciatartomány és csökkent a rezonancia szint. A stabil, kerámia foglalatú meghajtószerkezet csökkenti a teljes rendszer rezonancia szintjét, kiterjeszti a mélyfrekvencia-tartományt, és a középtartomány kritikusabb részei esetében egyenletesebb frekvencialeadást biztosít. Az énekhangok és a hangszerek realisztikus reprodukciójához is precíz és részletes nagyfrekvenciás hangvisszaadást biztosít. A magas frekvenciájú hangokat egészen 40 kHz-ig képes leadni, így a legújabb trendeknek megfelelve, a nagy felbontású audiofájlok lejátszása esetén is úgy fogja érezni magát, mintha egy stúdióban, vagy egy koncertteremben lenne.

   Egyéni felépítésű mély-közép hangsugárzók

   A Signature S50E mély-közép hangszóró membránjai apró üveggyöngyökkel megerősített polipropilénből készülnek, négyrétegű tekerccsel, masszív kerámia meghajtó szerkezettel, és hőformázott Conex alapú pillével kiegészítve, amelyeknek köszönhetően a legapróbb elektromos jelet is rendkívül erőteljes, tiszta, mély basszushanggá alakítja át, miközben nagyobb linearitást, nagyobb tartósságot, és kisebb torzítást biztosít.

   Exkluzív Polk Power Port technológia

   A Power Port® a Polk Audio szabadalmaztatott technológiája, ami úgy működik, hogy a hangszórók mozgásából adódó reflex hangok a kiáramló levegő által továbbítódnak a power port irányába, amin keresztül szétoszlatva távoznak a lehallgatási terület irányába, erőteljes basszus hangokat prezentálva ezáltal. Emellett meg is növeli a leadott basszus erejét, és a nagyobb basszus leadási felületnek köszönhetően kiküszöböli a turbulenciát és a torzulásokat, ami nagyobb, zeneibb és mélyebb basszushangokat kínál. A Power Port összességében 3 dB-lel erősebb basszustartományt biztosít, mint egy hagyományos reflex nyílás.

   Nagy érzékenység és maximális kompatibilitás az erősítőkkel

   A Polk Audio Signature S50E álló hangszóró pár közép-, illetve relatíve kisteljesítményű sztereó vagy házimozi erősítőkkel is kiváló hangzást nyújt. Akár a legújabb, digitális megoldásokat is nyújtó, modern erősítőkkel, akár egy régebbi erősítővel kombináljuk a Signature S50E hangszórókat, minden esetben egy nagy térleképezésű, tiszta és realisztikus hangzásvilág tárul elénk. Ugyanez mondható el a mozi filmek esetében is, ahol nagy részletességgel, és az eseménytér kiváló ábrázolásával adja vissza a legújabb Dolby és DTS térhatású hangformátumok nyújtotta élményt is.

   Dupla hangszóró terminál csatlakozás bi-amplifikáció megvalósításához

   A hangzás optimalizálása érdekében a Polk Audio Siganture S50E hangszórókat dupla, azaz egy-egy pár csatlakozó terminállal látták el, hogy lehetséges legyen a bi-amplifikáció megvalósítása. Ez azt jelenti, hogy egy különálló erősítő végfok párral lehet táplálni a mélyhangtartományt, és egy szintén különálló erősítő végfok párral lehet táplálni a közép és a magas hangtartományt, ami sokkal kifinomultabb és valósághűbb zenei élményt biztosít a hallgató számára.
   A mellékelt áthidalók segítségével természetesen egy sima erősítő végfok párral is meglehet hajtani a teljes hangszóró készletet.

   Diffrakció mentes mágneses előlapok

   A Signature széria porvédő előlapjait számítógépes modellezéssel tervezték meg, hogy pontosan illeszkedjen a hangdoboz elejéhez, és elegáns megjelenése mellett minimalizálja a hang torzulását is.

   Aranyozott csatlakozók

   A Polk Audio Signature S50E hátulján található aranyozott csatlakozó terminálok stabil csatlakoztatást biztosítanak az erősítő végfokokhoz egy, illetve két vezeték pár (bi-amplifikáció) esetén is.

   Minden padlófelületen stabilan elhelyezhető

   A Signature S50E hangszórók lábait pontosan úgy tervezték meg, hogy a szőnyegen, és a kemény padló felületeken is stabilan érintkezzenek a talajjal, ami fontos a basszus hangok erőteljes és precíz visszaadása szempontjából.

   Kiváló minőségű hangdoboz

   Az erős, merev és akusztikailag semleges, rezonancia mentes ház csökkenti a nem kívánt belső, álló hullámokat, ami így megakadályozza a hang hallható elszíneződését, elváltozását. A rezonancia mentes, teljesen MDF-alapú konstrukció a belső merevítésekkel, és a 19 mm vastagságú belső elválasztó falakkal sokkal reálisabb hangzást biztosít, mint a szokványos hangszórók.

   Tökéletesen összeillő hangzásvilág

   Minden Signature hangszórót úgy terveztek meg, hogy ugyanazokat az alkatrészeket használják fel bennük a gyártás során, ami egységes hangzásvilágot biztosít többcsatornás házimozi vagy zenei rendszerek esetében is.

   Modern stílus

   A lekerekített élek ízléses és szolid megjelenést kölcsönöznek a Signature S50E hangszóró párnak, így tökéletesen megfelelnek a modern belsőépítészet trendjeinek. Fekete és fehér diófa kivitelben is kapható.

   5 év jótállás és tartósság

   A Polk Audio Signature szériás hangszóróit Kaliforniában tervezték, gyártásuk pedig Baltimore-ban folyik a legszigorúbb minőség-ellenőrzési elvárások betartása mellett. Ezeket a kiváló hangszórókat a tartósság előtérbe helyezésével építik meg, így bátran vállalják rájuk az 5 éves jótállási időt.

   Főbb jellemzők:

   Magasság 95 cm
   Szélesség 26,04 cm
   Mélység 27,94 cm
   Súly 14,51 kg
   Mély-közép hangsugárzók 2 darab 5,25" (13,34 cm) átmérőjű, üveggyöngyökkel megerősített polipropilén anyagból
   Magas hangsugárzó 1 darab 1" (2,54 cm) átmérőjű, terilén anyagból
   Frekvencia válasz 33 Hz - 40 kHz
   Maximális érzékenység (@1 watt / 1 méter) 89 dB
   Ajánlott erősítő teljesítmény (csatornánként) 20 W – 150 W
   POLK AUDIO
   SIGS50EBK

   260 mm
   950 mm
   279 mm

   15 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   60 hónap

   Megadott referenciák

   ean13
   0747192131012

   Új termék
   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: