Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Álló hangsugárzó CHORA 816

   FOCAL

   199 995,00 Ft

   Darabár

   Adóval együtt

   Elérhető

   Szín
   Mennyiség

   Minimális rendelési egység a termékből: 2.

   Uwaga: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   A Chora 816 kiemelkedően jó választásnak bizonyul, alapvetően zenehallgatásra kihegyezett házimozirendszerek kiépítésénél. Minden pillanatban hűségesen szólaltatja meg kedvenc zenéinket, legyen szó egy aktuális slágerről vagy a legújabb hollywoodi blockbusterek epikus filmzenéiről esetleg kedvenc videojátékunk aláfestő zenéiről. A letisztult formaterv bármely enteriőrben könnyen megtalálja helyét. Paramétereit tekintve pedig 30 m² körüli helységek számára nyújt ideális megoldást, mind zenehallgatás, mind házimozi rendszer kiépítése esetén. A hangfal enyhén megdöntött formája meglepi a szemet, a Slatefiber hangszórók pedig lenyűgözik a fület.

   Pontos hangzást és kiemelkedő minőség

   A Focal négy évnyi fejlesztés után állt elő az újrahasznosított szénszálakból készült, Slatefiber hangszórócsaládjával. Ezzel a Focal lett az első gyártó, amely újrahasznosított szénszálat használ hangszóróinak előállítására. A franciaországi Saint-Étienneben gyártott hangszórók rendkívül pontos hangzást és kiemelkedő minőséget garantálnak - kiváltképp a közepes frekvencia tartományban. A szövés nélkül, szálirányba rendezett szénszálak, hőre lágyuló polimerrel keverve egy rendkívül merev és könnyű kompozit anyagot képeznek, amelynek kiemelkedően jók az akusztikai tulajdonságai.

   Ideális választás közepes alapterületű helyiségek számára

   A Chora 816 a Focal új Chora hangfalcsaládjának egyik középső modellje. Klasszikus, 2,5 utas kialakítású hangfal, amely a rendkívül precíz középtartományokat sodró és lendületes basszusokkal vegyíti - bármilyen zenei műfajról legyen is szó. Közepes alapterületű helyiségek számára is ideális választás lehet. A hangfal elülső oldalán kivezetett reflex nyílás egyaránt egyszerűbbé teszi a kihelyezést és rásegít a mélyhangszórók hatékonyságára.

   A 25 mm-es alumínium/magnézium magassugárzók egy speciális, Poron memóriahabból készült fogadópanellel csatlakoznak a hangfalhoz. Ez a technológia a Focal legendás Utopia hangfalcsaládjából került át a Chora hangfalaiba. A fogadópanel különleges anyaga és formája jelentősen csillapítja az esetleges torzításokat a 2000 Hz és 3000 Hz közötti sávban, amely az emberi hallás egy kifejezetten magas érzékenységű tartománya. A magassugárzók inverz dóm kialakítása csökkenti a magas hangok fókuszáltságát, egy rendkívül diffúz lesugárzást biztosítva a magas tartományokban, ezáltal az árkategóriában egyedülállóan pontos hangszínpadot alkotva.


   A 16,5 cm-es Slatefiber mélyközépsugárzók domborítják ki leginkább az új technológia előnyeit, rendkívül levegős és pontos középtartományt garantálva. A szintén 16,5 cm-es Slatefiber mélyhangszóró közepére egy speciális kúpot helyezett a gyártó, amely tovább merevíti a rendkívül könnyű kompozit membránt és jelentősen növeli a basszusok pontosságát.

   A Focal Chora 816 hangfala önmagában képes megjeleníteni a gyártó teljes pályaívét. Megjelenik benne a gyártó első lényeges önálló fejlesztése, az invert dóm magas sugárzó, és az ennek továbbfejlesztésére használt alumínium/magnézium ötvözet. A legújabb Slatefiber technológia, pedig méltó stációja a Focal fejlesztéseinek. A Slatefiber technológiában megjelenő környezettudatosságban a Focal elegáns állásfoglalása testesül meg – korunk egyik legégetőbb problémája kapcsán.

   Meghökkentő látvány

   A hangfal hátrafelé döntött kialakítása egyrészt kedvezően hat a hangszórók lesugárzási teljesítményére másrészt kellően meghökkentő látványt tud nyújtani, a meglehetősen konzervatív forma ellenére. A formaterv sajátosan ötvözi a hagyományos és modern elemeket, ennek köszönhetően úgy tud belesimulni bármilyen enteriőrbe, hogy azért megakadjon rajta a tekintet.

   Főbb jellemzők:

   Kivitel: 2,5 utas bass-reflex állóhangsugárzó
   Elérhető színek: világos fa & bézs, sötét fa & szürke, fekete

   Hangszórókészlet:

   • Mély tartomány: 1 db 16,5 cm-es Slatefiber hangszóró
   • Közép tartomány : 1 db 16,5 cm-s Slatefiber hangszóró
   • Magas tartomány: 1 db 25 mm-es TNF alumínium- magnézium hangszóró
   Érzékenység (2,83 V / 1 m): 89,5 dB
   Frekvencia átvitel (±3 dB): 50 Hz – 28 kHz
   Mély frekvencia pont (-6 dB): 45 Hz
   Névleges impedancia: 8 Ω
   Minimális impedancia: 4 Ω
   Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 W / 200 W
   Keresztváltási frekvencia: 270 Hz – 2 700 Hz

   Méretek:

   • magasság: 102,3 cm
   • szélesség: 38,8 cm
   • mélység: 30,3 cm
   Nettó súly (hangszóró ráccsal): 18,5 kg

   Csomagolt méretek:

   • magasság: 110 cm
   • szélesség: 48 cm
   • mélység: 34 cm
   Csomagolt súly: 20,5 kg
   FOCAL
   CHORA816LIGHTWOOD
   3544050691391

   303 mm
   1023 mm
   388 mm

   18 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Megadott referenciák

   ean13
   3544050691391

   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: