Álló hangsugárzó CHORA 826-D
      Álló hangsugárzó CHORA 826-D

      Álló hangsugárzó CHORA 826-D

      543 992,00 Ft /pár

      271 996,00 Ft Darabár

      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Kérhető

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A Chora 826-D kiemelkedően precíz hangzásával emelkedik ki a Dolby Atmos hangfalak egyre népesedő táborából. Egyaránt hűségesen szólaltatja meg kedvenc zenéinket, legyen szó egy aktuális slágerről vagy egy lenyűgöző szimfóniáról és tökéletes mozi élményt is garantál a dedikált Dolby Atmos hangszórónak köszönhetően. A letisztult formaterv bármely enteriőrben könnyen megtalálja helyét. A hangfal enyhén megdöntött formája meglepi a szemet, a Slatefiber hangszórók pedig lenyűgözik a fület. A Chora hangfalcsalád többi tagjával kombinálva, egyaránt alkalmas 5.1.2, 5.1.4, 7.1.2 és 7.1.4 Dolby Atmos rendszerek kiépítésére is.

      Focal Chora - pontos hangzás kiemelkedő minőségnek köszönhető

      A Focal négy évnyi fejlesztés után állt elő az újrahasznosított szénszálakból készült, Slatefiber hangszórócsaládjával. Ezzel a Focal lett az első gyártó, amely újrahasznosított szénszálat használ hangszóróinak előállítására. A franciaországi Saint-Étienneben gyártott hangszórók rendkívül pontos hangzást és kiemelkedő minőséget garantálnak - kiváltképp a közepes frekvencia tartományban. A szövés nélkül, szálirányba rendezett szénszálak, hőre lágyuló polimerrel keverve egy rendkívül merev és könnyű kompozit anyagot képeznek, amelynek kiemelkedően jók az akusztikai tulajdonságai.
      A Chora 826-D a Focal új Chora hangfalcsaládjának különleges darabja. Modern, négyutas kialakítású hangfal, amely a rendkívül precíz középtartományokat sodró és lendületes basszusokkal vegyíti - bármilyen zenei műfajról legyen is szó. Nagyobb alapterületű helyiségek számára is ideális választás lehet. A hangfal elülső oldalán kivezetett reflex nyílás egyaránt egyszerűbbé teszi a kihelyezést és rásegít a mélyhangszórók hatékonyságára.

      Chora 826-D - ideális választás nagyobb alapterületű helyiségek számára

      A 25 mm-es alumínium/magnézium magassugárzó egy speciális, Poron memóriahabból készült fogadópanellel csatlakoznak a hangfalhoz. Ez a technológia a Focal legendás Utopia hangfalcsaládjából került át a Chora hangfalaiba. A fogadópanel különleges anyaga és formája jelentősen csillapítja az esetleges torzításokat a 2000 Hz és 3000 Hz közötti sávban, amely az emberi hallás egy kifejezetten magas érzékenységű tartománya. A magassugárzók inverz dóm kialakítása csökkenti a magas hangok fókuszáltságát, egy rendkívül diffúz lesugárzást biztosítva a magas tartományokban, ezáltal az árkategóriában egyedülállóan pontos hangszínpadot alkotva.
      A 16,5 cm-es Slatefiber mélyközépsugárzók domborítják ki leginkább az új technológia előnyeit, rendkívül levegős és pontos középtartományt garantálva. A 2 db szintén 16,5 cm-es Slatefiber mélyhangszóró közepére egy speciális kúpot helyezett a gyártó, amely tovább merevíti a rendkívül könnyű kompozit membránt és jelentősen növeli a basszusok pontosságát.
      A hangfal tetején helyet kapott 13 cm-s speciális, szélessávú Dolby Atmos hangszóró, egyedülállóan gazdag atmoszférát ad bármely otthoni moziélményhez. Az eső neszei, a léptek zajai és a lövedékek süvítései, könnyedén hol ámulatba ejtő hol vérfagyasztó élménnyé varázsolhatnak minden filmet vagy videojátékot. A multiplex mozik hangulatát kölcsönözve nappalinknak, vagy otthoni mozitermünknek.

      Slatefiber technológia 

      A Focal Chora 826-D speciális, szélessávú Dolby Atmos hangszórója önmagában képes megjeleníteni a gyártó teljes pályaívét. Megjelenik benne a gyártó első lényeges önálló fejlesztése, az invert dóm magas sugárzó, és az ennek továbbfejlesztésére használt alumínium/magnézium ötvözet. A legújabb Slatefiber technológia, pedig méltó stációja a Focal fejlesztéseinek. A Slatefiber technológiában megjelenő környezettudatosságban a Focal elegáns állásfoglalása testesül meg – korunk egyik legégetőbb problémája kapcsán.

      A hangfal hátrafelé döntött kialakítása egyrészt kedvezően hat a hangszórók lesugárzási teljesítményére másrészt kellően meghökkentő látványt tud nyújtani, a meglehetősen konzervatív forma ellenére. A formaterv sajátosan ötvözi a hagyományos és modern elemeket, ennek köszönhetően úgy tud belesimulni bármilyen enteriőrbe, hogy azért megakadjon rajta a tekintet.


      Főbb jellemzők:

      Kivitel: 4 utas, kombinált kamraszerkezetű állóhangsugárzó – a 3 utas bass-reflex kamra felett egy egyutas zárt kamra kapott helyet, a szélessávú Dolby Atmos hangszóró számára
      Elérhető színek: világos fa & bézs, sötét fa & szürke, fekete

      Hangszórókészlet:

      • Mély tartomány: 2 db 16,5 cm-es Slatefiber hangszóró
      • Közép tartomány: 1 db 16,5 cm-s Slatefiber hangszóró
      • Magas tartomány: 1 db 25 mm-es TNF alumínium- magnézium hangszóró
      • Dolby Atmos: 1 db 13 cm-es szélessávú hangszóró, amely egy 13 cm-es Slatefiber hangszóróból és ennek a közepén helyet kapó 25 mm-es TNF alumínium- magnézium hangszóróból áll
      Érzékenység (2,83 V / 1 m): 91 dB

      Frekvencia átvitel (±3 dB):

      • A mély-, közép- és magas hangszórók esetén: 48 Hz – 28 kHz
      • A Dolby Atmos hangszóró esetén: 100 Hz – 20 kHz

      Mély frekvencia pont (-6 dB):

      • A mély hangszórók esetén: 39 Hz
      • A Dolby Atmos hangszóró esetén: 90 Hz

      Névleges impedancia:

      • A mély-, közép- és magas hangszórók esetén: 8 Ω
      • A Dolby Atmos hangszóró esetén: 6 Ω
      Minimális impedancia: 2.9 Ω
      Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 W / 250 W
      Keresztváltási frekvencia: 270 Hz – 2 700 Hz

      Méretek:

      • magasság: 105,3 cm
      • szélesség: 38,8 cm
      • mélység: 30,3 cm
      Nettó súly (hangszóró ráccsal): 22,2 kg

      Csomagolt méretek:

      • magasság: 113 cm
      • szélesség: 48 cm
      • mélység: 34 cm
      Csomagolt súly: 27 kg
      FOCAL
      CHORA826-DBLACK

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      3544053691428
      Mutass többet