Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Álló hangsugárzó CHORA 826-D

   FOCAL

   271 996,00 Ft

   Darabár

   Adóval együtt

   Ártörténet

   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   Minimális rendelési egység a termékből: 2.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A Chora 826-D kiemelkedően precíz hangzásával emelkedik ki a Dolby Atmos hangfalak egyre népesedő táborából. Egyaránt hűségesen szólaltatja meg kedvenc zenéinket, legyen szó egy aktuális slágerről vagy egy lenyűgöző szimfóniáról és tökéletes mozi élményt is garantál a dedikált Dolby Atmos hangszórónak köszönhetően. A letisztult formaterv bármely enteriőrben könnyen megtalálja helyét. A hangfal enyhén megdöntött formája meglepi a szemet, a Slatefiber hangszórók pedig lenyűgözik a fület. A Chora hangfalcsalád többi tagjával kombinálva, egyaránt alkalmas 5.1.2, 5.1.4, 7.1.2 és 7.1.4 Dolby Atmos rendszerek kiépítésére is.

   Focal Chora - pontos hangzás kiemelkedő minőségnek köszönhető

   A Focal négy évnyi fejlesztés után állt elő az újrahasznosított szénszálakból készült, Slatefiber hangszórócsaládjával. Ezzel a Focal lett az első gyártó, amely újrahasznosított szénszálat használ hangszóróinak előállítására. A franciaországi Saint-Étienneben gyártott hangszórók rendkívül pontos hangzást és kiemelkedő minőséget garantálnak - kiváltképp a közepes frekvencia tartományban. A szövés nélkül, szálirányba rendezett szénszálak, hőre lágyuló polimerrel keverve egy rendkívül merev és könnyű kompozit anyagot képeznek, amelynek kiemelkedően jók az akusztikai tulajdonságai.
   A Chora 826-D a Focal új Chora hangfalcsaládjának különleges darabja. Modern, négyutas kialakítású hangfal, amely a rendkívül precíz középtartományokat sodró és lendületes basszusokkal vegyíti - bármilyen zenei műfajról legyen is szó. Nagyobb alapterületű helyiségek számára is ideális választás lehet. A hangfal elülső oldalán kivezetett reflex nyílás egyaránt egyszerűbbé teszi a kihelyezést és rásegít a mélyhangszórók hatékonyságára.

   Chora 826-D - ideális választás nagyobb alapterületű helyiségek számára

   A 25 mm-es alumínium/magnézium magassugárzó egy speciális, Poron memóriahabból készült fogadópanellel csatlakoznak a hangfalhoz. Ez a technológia a Focal legendás Utopia hangfalcsaládjából került át a Chora hangfalaiba. A fogadópanel különleges anyaga és formája jelentősen csillapítja az esetleges torzításokat a 2000 Hz és 3000 Hz közötti sávban, amely az emberi hallás egy kifejezetten magas érzékenységű tartománya. A magassugárzók inverz dóm kialakítása csökkenti a magas hangok fókuszáltságát, egy rendkívül diffúz lesugárzást biztosítva a magas tartományokban, ezáltal az árkategóriában egyedülállóan pontos hangszínpadot alkotva.
   A 16,5 cm-es Slatefiber mélyközépsugárzók domborítják ki leginkább az új technológia előnyeit, rendkívül levegős és pontos középtartományt garantálva. A 2 db szintén 16,5 cm-es Slatefiber mélyhangszóró közepére egy speciális kúpot helyezett a gyártó, amely tovább merevíti a rendkívül könnyű kompozit membránt és jelentősen növeli a basszusok pontosságát.
   A hangfal tetején helyet kapott 13 cm-s speciális, szélessávú Dolby Atmos hangszóró, egyedülállóan gazdag atmoszférát ad bármely otthoni moziélményhez. Az eső neszei, a léptek zajai és a lövedékek süvítései, könnyedén hol ámulatba ejtő hol vérfagyasztó élménnyé varázsolhatnak minden filmet vagy videojátékot. A multiplex mozik hangulatát kölcsönözve nappalinknak, vagy otthoni mozitermünknek.

   Slatefiber technológia 

   A Focal Chora 826-D speciális, szélessávú Dolby Atmos hangszórója önmagában képes megjeleníteni a gyártó teljes pályaívét. Megjelenik benne a gyártó első lényeges önálló fejlesztése, az invert dóm magas sugárzó, és az ennek továbbfejlesztésére használt alumínium/magnézium ötvözet. A legújabb Slatefiber technológia, pedig méltó stációja a Focal fejlesztéseinek. A Slatefiber technológiában megjelenő környezettudatosságban a Focal elegáns állásfoglalása testesül meg – korunk egyik legégetőbb problémája kapcsán.

   A hangfal hátrafelé döntött kialakítása egyrészt kedvezően hat a hangszórók lesugárzási teljesítményére másrészt kellően meghökkentő látványt tud nyújtani, a meglehetősen konzervatív forma ellenére. A formaterv sajátosan ötvözi a hagyományos és modern elemeket, ennek köszönhetően úgy tud belesimulni bármilyen enteriőrbe, hogy azért megakadjon rajta a tekintet.


   Főbb jellemzők:

   Kivitel: 4 utas, kombinált kamraszerkezetű állóhangsugárzó – a 3 utas bass-reflex kamra felett egy egyutas zárt kamra kapott helyet, a szélessávú Dolby Atmos hangszóró számára
   Elérhető színek: világos fa & bézs, sötét fa & szürke, fekete

   Hangszórókészlet:

   • Mély tartomány: 2 db 16,5 cm-es Slatefiber hangszóró
   • Közép tartomány: 1 db 16,5 cm-s Slatefiber hangszóró
   • Magas tartomány: 1 db 25 mm-es TNF alumínium- magnézium hangszóró
   • Dolby Atmos: 1 db 13 cm-es szélessávú hangszóró, amely egy 13 cm-es Slatefiber hangszóróból és ennek a közepén helyet kapó 25 mm-es TNF alumínium- magnézium hangszóróból áll
   Érzékenység (2,83 V / 1 m): 91 dB

   Frekvencia átvitel (±3 dB):

   • A mély-, közép- és magas hangszórók esetén: 48 Hz – 28 kHz
   • A Dolby Atmos hangszóró esetén: 100 Hz – 20 kHz

   Mély frekvencia pont (-6 dB):

   • A mély hangszórók esetén: 39 Hz
   • A Dolby Atmos hangszóró esetén: 90 Hz

   Névleges impedancia:

   • A mély-, közép- és magas hangszórók esetén: 8 Ω
   • A Dolby Atmos hangszóró esetén: 6 Ω
   Minimális impedancia: 2.9 Ω
   Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 W / 250 W
   Keresztváltási frekvencia: 270 Hz – 2 700 Hz

   Méretek:

   • magasság: 105,3 cm
   • szélesség: 38,8 cm
   • mélység: 30,3 cm
   Nettó súly (hangszóró ráccsal): 22,2 kg

   Csomagolt méretek:

   • magasság: 113 cm
   • szélesség: 48 cm
   • mélység: 34 cm
   Csomagolt súly: 27 kg
   FOCAL
   CHORA826-DDARKWOOD
   3544054691427
   3544055691426

   303 mm
   1053 mm
   388 mm

   22 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: