Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó
      Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó
      Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó
      Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó
      Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó
      Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó
      Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó
      Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó

      Dali OBERON 9 Álló hangsugárzó

      879 990,00 Ft799 990,00 Ft /pár

      439 995,00 Ft399 995,00 Ft Darabár

      Adóval együtt
      80 000,00 Ft megtakarítás

      A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 439 995,00 Ft -40 000,00 Ft

      Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Az OBERON 9 egy nagyméretű, háromutas álló hangsugárzó, amely egy 7" és két 9" mélysugárzóval rendelkezik - mindhárom SMC-alapú, kiegészítve egy 29 mm-es ultrakönnyű, lágy dómos kialakítású magas hangszóróval.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A DALI OBERON hangszórósorozat bevezetésével a jelenlegi hangszóróink legjobb elemeit egy olyan sorozatban egyesítettük, amely kiváló hangminőséget, lenyűgöző megjelenést és sokoldalúságot kínál.
      Nagyméretű, de elegáns hangszóróházzal kombinálva a legjobb eredményt nyújtja a mély basszus és a tágas hangtér tekintetében. Mérete ellenére ez a hangszóró meglepően finom, és bárkit lenyűgöz azzal a képességével, hogy bármilyen zenei stílust természetesen és valósághűen ad vissza, még alacsonyabb hangerőn is. Ezáltal az OBERON 9 hangja mindig tökéletes, bármilyen zenéről vagy filmről legyen szó.
      Kialakítása ellenére az OBERON 9 könnyedén beilleszkedik bármilyen környezetbe. Mind a membrán anyagát és a geometriáját úgy választották ki, hogy széles hangszórást biztosítson a helyiség minden részére.
      Az eredmény egy tökéletesen integrált hangzás, még akkor is, ha jelentős tengelyen kívüli szögben hallgatja. Ez azért fontos, mert zenehallgatás közben ritkán ülünk közvetlenül a hangszórórendszer előtt. Tervezése során fontos szempont volt a harmonikus torzítást és a frekvenciatorzítást okozó diffrakció jelentős csökkentése, amely jellemzően erősebb az indirekcionális hangsugárók esetén. Ez teszi lehetővé azt is, hogy minden DALI hangszóró tökéletesen összeilleszthető legyen egymással.
      Mélysugárzó átalakító
      Az OBERON 9 egy dedikált 7"-os középsugárzóval rendelkezik, amelyet két 9"-os mélysugárzó egészít ki. Mindkét mélysugárzó alacsony veszteségű és optimalizált, új, faszálas membránnal rendelkezik, amely a finom közép- és mélytartomány reprodukálására szolgál - mint minden más DALI meghajtó. Finomszemcsés papírpép keverékéből készül, amelyet farostszálakkal erősítettek meg, hogy merev, könnyű és jól viselkedő szerkezetet hozzanak létre. Az alacsony veszteségű elrendezéssel és a megfelelő szerkezettel kombinálva ez a membrán a membránútvonal legapróbb részleteit is szűretlenül és nagy pontossággal reprodukálja.
      A 9"-os meghajtópár összetett membránfelülete 12%-kal nagyobb, mint a 12"-os mélysugárzóé. A nagyobb membránfelület kevesebb tekercs kitérést tesz lehetővé ugyanolyan hangnyomásszint mellett, mint egy kisebb mélysugárzó esetében. Ez magasabb maximális hangnyomásszintet tesz lehetővé, ami a zene dinamikájának könnyedebb reprodukálását eredményezi.
      A membrán gumifelülettel van ellátva, amelyet puha és nagyon rugalmas tulajdonságai miatt választottak. Ez szabad mozgást biztosít a membránnak nagyon alacsony csillapítási hatás mellett, és lehetővé teszi, hogy a membrán mozgását kizárólag a mágnes irányíthassa.
      Magas frekvenciájú meghajtó
      Az OBERON 9-ben használt új, ultrakönnyű, 29 mm-es lágy dómos magassugárzót a DALI gyártja, és kifejezetten az OBERON sorozathoz fejlesztették ki - a meglévő DALI sorozat bevált technológiáit új funkciókkal ötvözve.
      A túlméretezett 29 mm-es kupola ultrakönnyű hullámvezető szövetre épül, és tovább optimalizálták a sávszélesség növelésére az alsó frekvenciatartományban. Ez optimális hangátmenetet biztosít a mélysugárzótól a magassugárzóig, kiegyensúlyozott, nem erőltetett és nagyon egyenletes felső középhangzást eredményezve. A piacon kapható legtöbb lágy magas hangszóróhoz képest a DALI dóm anyagának súlya csupán a fele (0,060 mg/mm2).
      A nagy membránméret biztosítja, hogy a magas hangszóró nagyobb hangnyomást generáljon kisebb kitérés mellett, minimalizálva a hangtekercs mozgását.
      A dóm melletti magashangszóró előlapját az OPTICON és RUBICON magashangszórókhoz hasonló geometriával tervezték, hogy optimális működési feltételeket teremtsen a lágy dóm számára. A cél a széles frekvenciaválasz, a széles szórás és az alacsony színeződés kombinálása.

      Hangszóró ház

      Az OBERON 9 hangszóróház nagy sűrűségű CNC megmunkált MDF lemezből készült - gondosan kiválasztott, kiváló minőségű vinillel kárpitozva. Az OBERON 9 készülékház nagyon stabil felépítésű, a szekrény belső oldalán szilárd merevítésekkel megerősített. Ez a merevség hozzájárul ahhoz, hogy gyakorlatilag teljesen megszűnjön a rezonancia a szekrényben.

      A hangszóró ház oldala, teteje és alja - de az előlap belső oldala nem - akusztikai csillapító anyaggal van ellátva. Ez közvetlenebb kapcsolatot teremt a mélysugárzó és a basszusnyílás között. Az eredmény precízebb basszus és nagyobb "támadás" a középtartományban.

      A basszusnyílások az OBERON 7 szekrény hátsó részén kerültek elhelyezésre, optimalizálva a helyiségbe való integrációt, a mögötte található falat használva a jobb basszusteljesítmény érdekében.

      A karcsúan megformált alumínium talapzat modern és könnyed megjelenést kölcsönöz az OBERON 9 állványnak.

      Az OBERON sorozatban a DALI egy teljesen új elülső hűtőrács-kialakítást mutat be. Az új lekerekített elülső rács könnyed és modern megjelenést kölcsönöz az egész hangszórósorozatnak. A "Shadow Black" a hűtőrács alapszíne a sötét fekete kőris és a sötét diófa kivitelben.

      Műszaki adatok:

      frekvenciatartomány (±3 dB): 35 - 26,000 Hz

      érzékenység (2,83V/1m): 90,5 dB

      névleges impedancia: 4 Ω

      maximális hangnyomás: 113 dB

      ajánlott erősítő teljesítmény: 50 - 400 W

      keresztváltási frekvencia: 780 / 3,400 Hz

      típus: 3-utas

      Magas hangszóró: 1x 29 mm-es lágy dóm

      mélynyomók: 2x 9", 1x 7"

      ház típusa: Bass reflex

      Bass reflex hangolási frekvencia: 31 Hz

      bemenetek: egyszeres

      ajánlott elhelyezés: padló

      ajánlott távolság a hangszóró hátsó része és a fal között: 20 - 80 cm

      DALI
      OBERON9WALNUT

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      60 hónap

      Specific References

      ean13
      5703120111377
      Mutass többet