Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó

      Wilson RAPTOR 9 Álló hangsugárzó

      259 990,00 Ft /pár

      129 995,00 Ft Darabár

      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      Ez a termék az OUTLET kategóriában is elérhető Vásároljon olcsóbban

      A Wilson Raptor 9 a Raptor széria legnagyobb és legerősebb modellje. Modern és elegáns konstrukció amely kiváló műszaki paraméterekkel és időtálló dizájnnal rendelkezik, kielégítve a vásárlók igényeit. 

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      Figyelem. A termék kirakatból származhat.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A Raptor 9 hangfalak klasszikus és letisztult formája valamint a két klasszikus stílusú - fekete és fehér - színvariációja garantálja, hogy szinte bármilyen kialakítású belső térben tökéletesen mutatnak. Az elöl elhelyezett Bass-Reflex kamra kimenet hatékonyabbá teszi a hangfalat az alacsony frekvencia tartományban, egyúttal a hangszóró jóval közelebb helyezhető a falhoz a hátsó nyílással rendelkező hangfalaknál. Ez jelentős előny, ha kevés hely áll rendelkezésre a hangfalaknak.

      A Raptor 9 hangfalakat precízen dolgozták ki, felső, hátsó és oldalsó falait kiváló minőségű enyhén csillogó, a fa mintázatát megtévesztésig imitáló tartós és esztétikus modern burkolat borítja. A hangfalak elejét színben megfelelően illeszkedő fehér, vagy fekete fényesen csillogó műanyag panel fedi. Az igényes műanyag felület tartósan ellenáll az elszíneződésnek és a fénysugárzás nemkívánatos hatásainak, ami kiváltképp elengedhetetlen a fehér kivitel esetében, ha a hangfalak erősen napsütéses térben helyezkednek el. A hagyományos rögzítőcsapokkal felerősíthető klasszikus fekete szövet borítással bármilyen belsőépítészeti stílushoz tökéletesen illeszkedik a Raptor 9.

       A Raptor 9 hangfalak háromutas felépítésűek, karakterisztikájuk és teljesítményük alapján olyan tágasabb szobákhoz készültek, ahol lehetőségük lesz teljességében prezentálni akusztikai adottságaikat. A konstrukció merevségét és vibrálással szembeni ellenállóképességét a vastag MDF lemezekből készült falak biztosítják. A már említett elülső fali Bass-Reflex kimenet kiterjedtebb dinamikát és hangmélységet eredményez, még akkor is, ha a hangszórók a fal közelében helyezkednek el.

      A konstrukcióhoz speciálisan kifejlesztett visszacsatoló áramkör garantálja a hangfal minden elemének harmonikus összhangját. Ezek közé a hangalkotó elemek közé két 16,5 cm átmérőjű mélysugárzó, egy 13 cm átmérőjű középsugárzó és egy 2,5 cm átmérőjű, textilkupolával ellátott magassugárzó tartozik. A hangsugárzók membránjai a Raptor sorozat más hangfalaiban már kipróbált legjobb minőségű sűrített cellulózból készültek. Így elhanyagolható súlyuk ellenére szavatolják a rendkívül kívánatos merevséget.

      A szimpla bemenettel rendelkező hangfal csatlakozások alacsonyan, a ház hátoldalán találhatóak. A nagyszerű minőségű, aranybevonatú érintkezők és a kényelmesen hozzáférhető csavaranyák biztosítják a stabil összeköttetést. A színkódolt csatlakozók segítik a helyes vezeték bekötés lehetőségét a telepítés során.

      A hangszórók mérete, teljesítménye és a márka más termékeiben már jól bevált kialakítás képes olyan zenei színtér megalkotására, amelyben pontosan lokalizálhatóvá vállnak a hangszerek. Bár a hangzás nem agresszív, mégis figyelemre méltó mennyiségű emóciós töltetet hordoz, számottevő természetességgel és realizmussal, makulátlanul tükrözve a stúdió felvétel pillanatát. 

      A Raptor 9 hangszórók mint rendszer univerzális megoldást nyújtanak nagyobb szobák hangosítására, illetve azoknak akik függetlenül az 50 és 220 W közötti széles teljesítményskálájú erősítőjüktől zökkenőmentesen konfigurálható Hi-Fi hangrendszert szeretnének.

      Azoknak a felhasználóknak is érdemes felhívni a figyelmét a Raptor 9 rendszerre, akik energikus elülső hangfalakat keresnek a többcsatornás házimozi-rendszerükhöz. Ilyenkor a Raptor sorozat többi hangszórója hátsó hangszóróként működik, a központi vagy magasabb osztályú hangszórók pedig az Atmos térhatású hangrendszerhez járulnak hozzá.

      A rendelkezésre álló hangszórók a sorozat közös stílusának és színárnyalatának, valamint az egyes elemek ideális akusztikus összhangzásának köszönhetően hangfalrendszer konfigurációk széles választékát biztosítják. A házimozi rendszer kiépítésekor érdemes a Wilson SUB mélynyomó termékcsalád valamelyik tagját alkalmazni.

      Műszaki adatok

      • Frekvenciaátvitel (± 3dB): 40 - 20 000 Hz
      • Érzékenység (2,83V / 1m): 91 dB
      • Impedancia: 4-8 ohm
      • Maximális hangnyomásszint (max. SPL): 110 dB
      • Ajánlott erősítő teljesítmény: 50 - 220 W
      • Keresztváltási frekvencia: 700 Hz, 2500 Hz
      • Magassugárzó: 1" (25 mm), textil dóm
      • Közép meghajtó: 1x 5" (130 mm), cellulóz membrán
      • Mély meghajtó: 2x 6 1/2" (165 mm), cellulóz membrán
      • Ház típus: Bass-Reflex
      • Hangszóró terminálok: egyszeres, csavart, aranyozott, banándugós kialakítású.
      • Készlet tartozékok: tüskék

      WILSON
      RAPTOR9BLACK

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      60 hónap

      Specific References

      ean13
      5903402874093
      Új
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: