Wilson SEVEN Álló hangsugárzó
      Wilson SEVEN Álló hangsugárzó
      Wilson SEVEN Álló hangsugárzó
      Wilson SEVEN Álló hangsugárzó
      Wilson SEVEN Álló hangsugárzó

      Wilson SEVEN Álló hangsugárzó

      359 990,00 Ft /pár

      179 995,00 Ft Darabár

      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A Wilson Seven álló hangfalak a Digits termékcsalád legnagyobb passzív hangsugárzói. Ez egy sokoldalú, 3-utas basszusreflex hangfal, amely jól működik hagyományos sztereó rendszerekben, fájlstreamerekkel erősített rendszerekben, valamint 2.0, 2.1 vagy más többcsatornás házimozi rendszerek első hangsugárzójaként. E hangfalak jellemzői és teljesítménye nagyobb helyiségekben való alkalmazást javasolnak, ahol teljes mértékben ki tudják futni akusztikai képességeiket.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      Az ehhez a meghajtóhoz kifejlesztett keresztváltót olyan rendszerbe állították össze, amely biztosítja a konstrukció minden elemének jó hangzását. A két 6 ½" mélysugárzó és egy 5 ½" mélyközépsugárzó membránja speciális belső szerkezettel rendelkező cellulózból készült. Ezt a megoldást gyakran használják sok drágább meghajtóban, szilárdsága és kis tömege miatt. A membránok gumi felfüggesztésekre vannak szerelve, ami nagy dinamikát és magas basszusteljesítményt tesz lehetővé. A magassugárzók - melyeket fekete, kör alakú lemezekre szereltek, a házhoz rögzítéshez- a csúcskategóriás meghajtókra jellemző, erős neodímium mágnesekkel készültek. A meghajtók mechanikus szerkezete a nagy precizitású kézműves munka és a fejlett tervezés példája, amely a hangzásra gyakorolt káros hatások minimalizálását szolgálja.

      Két nagyméretű bass-reflex nyílás található a doboz hátsó részén, közvetlenül a kettős hangszóró csatlakozók felett. Hátul, a hangfal alsó részébe, a foglalat üregébe vannak szerelve. Ez a megoldás lehetővé teszi a kétvezetékes csatlakozást. Nagy, könnyen kezelhető, felfelé néző anyákat használtak, és az érintkezőket arannyal vonták be. A hangfaldobozok vastag MDF-lemezekből készülnek, jellegzetes trapéz alakúak, keskenyebb csúcsuk a hátsó panel szélességének felel meg. Ez a kialakítás kifejezetten könnyedebb megjelenést kölcsönöz a meglehetősen magas hangsugárzóknak, a stabilitást pedig a szintén trapéz alakú talapzat biztosítja, amely közvetlenül a házhoz csatlakozik.

      E hangfalak jellegzetes tulajdonsága a ház különböző fal elemeinek olyan kombinációja, hogy az előlap és az ehhez képest kissé vékonyabb lemezből készült felső panel, valamint a talpazat oldalról nézve "C" alakot alkot. Az oldalsó és hátsó panelek viszont vinil borításúak, két különböző színű, látható fa mintával. Két opció áll rendelkezésre: egy fekete tölgyfa doboz szaténfekete előlappal és egy másik, világos tölgyfa doboz fehér előlappal. A rácsok a hangfal előlap magasságának körülbelül 2/3-át fedik le, és egy speciális, akusztikailag semleges anyaggal borított anyagból készülnek. Minden hangsugárzó két különböző textúrájú és színű ráccsal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy nagyon jól illeszkedjenek a nappali stílusához. A Light Oak hangszórókhoz a mellékelt rácsok szürke és fekete színben, a Black Oak hangszórókhoz pedig két különböző fekete változatban, de eltérő textúrával érkeznek. Az egyik standard matt, a másik pedig enyhén fényes és sima felületű. A rácsokat minden esetben mágnesesen rögzítik a házakhoz, ami javítja a hangfal frontok megjelenését, mivel nem szükségesek a rögzítőfuratok.

      • felépítés: Bass Reflex
      • frekvenciaválasz [+/- 3] dB [Hz]: 40-20,000 Hz
      • hatékonyság [2,83 V/1 ml [dB]: 91 dB
      • impedancia: 4-8 ohm
      • maximális SPL [dB]: 110 dB
      • ajánlott erősítő teljesítmény: 50-220 W
      • keresztváltó frekvencia [Hz]: 700 Hz / 2,800 Hz
      • magas hangszóró: 1" lágy dóm
      • közép/basszus hangszóró: 5½"
      • woofer: 2 x 6½"
      • hangszóró csatlakozók: aranyozott, kétvezetékes
      • méretek: 215 x 1131 x 315 mm
      • nettó tömeg: 20.10 kg
      • minimum rendelhető mennyiség: 2 db

      WILSON
      WILSON SEVEN BLACKOAK

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      60 hónap

      Specific References

      ean13
      5902602873080
      Mutass többet

      Nézze meg ezt is