Álló hangsugárzó RESERVE R600
      Álló hangsugárzó RESERVE R600
      Álló hangsugárzó RESERVE R600
      Álló hangsugárzó RESERVE R600
      Álló hangsugárzó RESERVE R600
      Álló hangsugárzó RESERVE R600
      Álló hangsugárzó RESERVE R600

      Álló hangsugárzó RESERVE R600

      359 995,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Különböző formában elérhető

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A Reserve szérial karcsú és elegáns kialakításával, minimalista eleganciával rendelkezik, amely bármilyen dekorációhoz illeszkedik. A Polk zászlóshajó hangsugárzók hangszóróit örökölve az R600 kivételes hangzást produkál, amely vetekszik a kétszeres áron kapható konkurens hangsugárzókkal. A Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkező Reserve R600 a mai kétcsatornás zenehallgatáshoz, valamint a filmekhez, valamint a sport- és videojátékok hangsávjaiban található többcsatornás 3D hangzáshoz készült.

      Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatánál is alkalmazott új, 1"-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta, éles magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia terjedését, biztosítva a széles "édes pontot", míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

      A Polk a Turbine membránt kifejezetten a zászlóshajó termékeihez fejlesztette ki, hogy biztosítsa a középtartomány természetes reprodukcióját, amelyre az emberi fül különösen érzékeny. A Turbine kónusz egyesíti a Polk saját fejlesztésű habmagját és a formázott Turbine geometriát, amely drámaian megnöveli a merevséget és a csillapítást, tömegnövelés nélkül. A Turbine mélysugárzóval minden részletet hallani fog és megtapasztalhatja a sima, részletes középhangokat és a könnyed basszust.

      A Polk új Power Port 2.0 a sikeres Power Port technológia legújabb változata. A Power Port gondosan megtervezett kialakításán kívül, amely a porton keresztül simítja a levegő áramlását, amikor az kilép a hangfaldobozból, az X-Port azt sajátr zárt csövű abszorberrel egészíti ki, amelyek kifejezetten a nem kívánt doboz- és portrezonanciák ellen vannak hangolva. Ez a két technológia együttesen Power Port 2.0-ként működik, és sima, részletes hangzást biztosít. A kettős 8"-os mélysugárzókkal kombinálva hangosabb, tisztább basszust kap, miközben minimalizálják a turbulenciát és a port zaját.

      A hang csak annyira jó, amennyire a forrás. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal a Polk Reserve R600 tiszta és részletgazdag high-end hangzást biztosít. A női énekhangok különösen simák és részletgazdagok, színezés nélkül. Ráadásul a minimum 40 kHz-es támogatás tökéletesen reprodukálja a legújabb High Resolution Audio fájlokat a továbbfejlesztett hangkiterjesztéssel.

      • Pinnacle magadssugárzó: Az új, gyűrűs sugárzóval ellátott magassugárzó kialakítása drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta, éles és természetes magas hangokat biztosít.
      • Dual Turbine mélysugárzó: Az 6,5"-os Turbine membránok sima és hihetetlenül részletes középhang visszaadást biztosítanak
      • Power Port 2.0 (szabadalom): Innovatív új portkialakítás lehetővé teszi, hogy a hagyományos reflex hangsugárzóknál mélyebben és hangosabban szólaljon meg az erőfeszítés nélküli basszus hangzás.
      • Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
      • Sokoldalú lábak: A helyiségtől függően használjon szőnyegbarát lábakat beépített tüskékkel vagy gumi lábakat a kemény padlófelületeken való stabilitás maximalizálásához; minden láb egyedileg szintezhető és beállítható.
      • Prémium, nagyméretű, 5-utas csatlakozók: A lehető legközvetlenebb, leghatékonyabb és legveszteségmentesebb kapcsolatot biztosítja.
      • A Polk USA által tervezett: A Reserve sorozatot a Polk mérnökei tervezték és hangolták a marylandi Baltimore-ban.
      • Opcionális magassági modul: A legmodernebb, magával ragadó függőleges térhatású hangzás érdekében adjon hozzá egy opcionális R900 magassági modult (falra szerelhető vagy a hangfal tetejére helyezhető).
      • Ajánlott teljesítmény: A legjobb minőség és teljesítmény eléréséhez csatornánként 100 W vagy annál nagyobb teljesítményű erősítő ajánlott.
      • Hi-Res Audio tanúsítvány: Tiszta és részletgazdag, magas frekvencia átvitelt biztosít egészen 40 kHz-ig a mai kiváló minőségű audio- és Hi-Res Audio-formátumok (például DSD, FLAC, WAV, ALAC és MQA) számára.
      POLK AUDIO
      R600BR

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      Mutass többet

      Nézze meg ezt is