Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Álló hangsugárzó 802 D4

   Bowers & Wilkins

   11 199 990,00 Ft /pár
   5 599 995,00 Ft Darabár
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Kérhető

   Minimális rendelési egység a termékből: 2.

   A 802 D4 hasonlóan jó teljesítményre képes mint a 801 D4, középtartományú kúpjának burkolata ugyanaz a Turbine Head, a hangszóró ára azonban kedvezőbb. Tökéletesen megfelel sztereó zenehallgatáshoz és kiváló választás házimozi alkalmazások használatához is.

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Excellence. Evolved.

   Több mint egy új hangszórócsalád. A 800 Series Diamond minden új generációja mérföldkövet jelent a Bowers & Wilkins számára. A mi etalonunk és védjegyünk; a legkorszerűbb hangszórók, amelyeket gyártani tudunk. Számunkra a 800 Series Diamond minden, amit tudunk, és minden, ami vagyunk.

   802 D4

   A 802 D4 hasonlóan jó teljesítményre képes mint a 801 D4, a középtartományú kúp burkolata ugyanaz a Turbine Head, a hangszóró ára azonban kedvezőbb. Tökéletesen megfelel sztereó zenehallgatáshoz és kiváló választás házimozi alkalmazások használatához is.

   A középmembrán négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát használ: FST, Continuum cone, Biomimetikus felfüggesztés és elcsatolt középtartomány. Utóbbi gondoskodik a basszushangszórók minimális interferenciájáról a hangszóró működését illetően.

   A 803 D4 és a 802 D4 házkialakítása is hasonló a 802 D3 esetében bevált és rendkívül sikeres kivitelezéshez. A középtartomány motorrendszere jelentős fejlesztésen és átalakításon esett át, az FST Continuum Cone középsugárzó egységhez forradalmian új Biomimetikus felfüggesztés társul, és a 803 D4-hez hasonlóan itt is jelen van az átdolgozott talapzati forma, és Anti-Rezonancia dugók segítik az Aerofoil mélyfrekvenciás meghajtó egységek működését.

   Alumínium fedőlap

   Az új 800 Series Diamond minden sztereó modellje jelentősen továbbfejlesztett házkialakítással, és teljesen új alumínium fedőlappal rendelkezik a stabilabb merevség és realisztikusabb összhatás érdekében. Ez a kialakítás tökéletes rögzítést biztosít az új Leather by Connolly házaknak, legyen szó a a sötét szekrényekhez idomuló luxus fekete bőrről vagy a világosabb felületekhez ideális világosszürke kivitelről.

   Rear-Mounted Crossover

   Az új 800 Series Diamond minden sztereó modellje merev alumínium vázra szerelt, Rear-Mounted Crossover konstrukciót használ, ami segít megóvni az érzékeny kondenzátorokat a házon belüli légnyomás nemkívánatos hatásaitól, és nagyon hatékony hűtőbordát képez, amely használat közben optimális teljesítményt biztosít.

   Elcsatolt középtartomány

   Az álló 805 D4 kivételével minden 800 Series Diamond hangszóró speciális középmembránnal rendelkezik, amely négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát használ: FST, Continuum cone, Biomimetikus felfüggesztés és elcsatolt középtartomány. Utóbbi gondoskodik a basszushangszórók minimális interferenciájáról a hangszóró működését illetően.

   Biomimetikus Felfüggesztés

   Néha a nagy változások szokatlan gondolkodást igényelnek. Évtizedekig azt hittük, hogy semmi sem javíthat a méltán híres sárga Aramid Fiber középmembránjaink hangzásán, azonban a Continuum kúp technológiánk megváltoztatta a véleményünket. Most a hangszóró kúpjának egy másik fontos alkotóelemére fordítottuk a hangsúlyt: a szövet hangtompítóra. Az új Biomimetikus felfüggesztés forradalmasítja a középkategóriás kúpok működését azáltal, hogy jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és elszíneződést, amelyet a hagyományos szövet hangtompító idézhet elő. Az eredmény? Olyan középső tartománybeli tisztaság, amiről álmodni sem mertél.

   Műszaki adatok

   -             Diamond magassugárzó

   -             Tömör Tweeter-on-Top test

   -             Continuum kúp FST™

   -             Anti-rezonancia dugó

   -             Biomimetikus felfüggesztés

   -             Turbine Head

   -             Matrix™

   -             Aerofoil cone basszusegységek

   -             Flowport™

   Leírás

                 3 irányú szellőzőrendszer

   Meghajtóegységek

   -             1x ø25mm (1in) diamond nagyfrekvenciás hangszóró

   -             1x ø150mm (6in) Continuum kúp FST™ középsugárzó

   -             2x ø200mm (10in) Aerofoil cone mélyhangszóróegységek

   Frekvenciatartomány

   • 14Hz to 35kHz

   Frekvenciaválasz

   (+/-3dB a referencia tengelytől)

   • 17Hz to 28kHz

   Érzékenység

   • 90dB

   Harmonikus torzítás

   • 2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m on axis)
   • <1 70hz="" 20khz="" li="">
   • <0.3% 100Hz – 20kHz

   Nominális impedencia

   • 8Ω (minimum 3.0Ω)

   Ajánlott erősítő teljesítmény

   • 50W – 500W into 8Ω on unclipped programme

   Max. ajánlott kábelimpedancia

   • 0.1Ω

   Méretek

   Magasság: 1218mm

   Szélesség: 413mm

   Mélység: 602mm

   Nettó tömeg

   • 88.10kg

   Színvariációk

   Cabinet:

   • Gloss Black
   • Satin Rosenut
   • Satin Walnut
   • White

   Grille:

   • Black
   • Black
   • Grey
   • Grey

   Bowers & Wilkins
   802 D4 WHITE

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: