Állványok és fali konzolok

21 termék

Állványok és fali konzolok

Márka

Márka

Ár

Ár

  • 11 990,00 Ft - 124 990,00 Ft

Szín

Szín

Aktív szűrés

Állványok és fali konzolok

A fali konzolok olyan tartozékok, amelyek strapabíróak, tartósak és ellenállnak a sérüléseknek is. Ezek kiváló minőségű termékek, amelyek tartós és hosszú élettartamú anyagokból készülnek. A gyártásuk során felhasznált anyagok megfelelnek a szigorú normáknak és szabványoknak. Ezeknek köszönhetően szabadon elhelyezhetjük a hangszórókat a falon. Minden felhasználó önállóan beállíthatja a pozícióját, így a létrehozott zenei rendszer tökéletesen megfelel az igényeinek. A javasolt fali konzolok lehetővé teszik a hangszórók függőleges és vízszintes rögzítését is, a lehető legtisztább hangzás érdekében. A tartós és praktikus fali konzolokkal könnyedén felszerelheti a hangszórókat a falra. Maguknak a konzoloknak a beszerelése rendkívül egyszerű, nincs szükség speciális szerszámokra.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, például a fali dugókat vagy csavarokat. Ez még könnyebbé teszi a konzolok falhoz való rögzítését.

Az általunk kínált fali konzolok némelyike önzáró funkcióval, valamint beépített vízszintessel rendelkezik, így nem kell aggódnunk a felszerelt berendezés stabilitása miatt, a működési körülményektől függetlenül a kívánt pozícióban marad. Ebben a kategóriában találunk padlóállványokat is. Ez egy kényelmes megoldás, ha nem akarjuk a berendezéseket a falra rögzíteni. Az állvány magassága rugalmasan állítható, hogy a hangszórók fülmagasságban legyenek, így még élvezetesebbé válik a zene vagy a házimozi berendezés élvezete. A padlókonzolok kialakítása biztonságos tartást biztosít a berendezésnek. A tápkábel beépíthető az állványba. Érdemes tudni, hogy a konzolok és állványok minden részletre odafigyelve készülnek. Ezek a kiegészítők gondosan kidolgozottak, ami biztosan kielégíti az elegáns dizájnt kedvelő vásárlók igényeit is. A kínált Sonos vagy Vogel's tartozékok modern és hagyományos elrendezésekhez egyaránt megfelelőek.