Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Vezetéknéküli Fülhallgató LIBERTY 2 PRO

   SOUNDCORE

   59 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Kérhető

   Mennyiség

   Last time this product was added to a cart: 2020-11-20


    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   14 napos elállás!

   - Astria koaxiális akusztikus architektúra: A legmodernebb formatervezés, amely integrálja a testreszabott Knowles szimmetrikus armatúrát és a 11 mm-es dinamikus meghajtót.
   - Az Astria teljesen kiküszöböli az interferenciát, miközben harmonikus magas és mély hangot hoz létre a megdöbbentően jó hangzáshoz.
   - In-Ear Studio Performance: A Liberty 2 Pro valódi vezeték nélküli fülhallgatót 10 Grammy-díjnyertes producer is ajánlja.
   - A hang kifogástalan mélységgel és árnyalattal érkezik; minden hangszer tökéletesen kerül prezentálásra a kiterjedt hangban.
   - 8 órás lejátszási idő: és nyerjen még 3 teljes újratöltést a töltő tokból.
   - Helyezze a fülhallgatókat csak 10 percre a tokba, és hallgassa akár 2 órán át, majd töltse fel a tokot a gyors töltő USB-C-ről vagy egy Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel.
   - HearID egyedi hang: Annak érdekében, hogy mindenki tökéletes hallgatási élményben részesülhessen a Liberty 2 Pro valódi vezeték nélküli fülhallgatóval,
   - a HearID intelligensen elemzi az Ön egyedi hallási profilját, és személyre szabott hangbeállítást készít a füléhez.
   - Négymikrofonos hívások: 4 mikrofonnal és a cVc 8.0 zajcsökkentésével a hangja izolálva és nagy tisztaságban lesz továbbítva a zökkenőmentes kéz nélküli működés érdekében.

   SOUNDCORE
   LIBERTY 2 PRO

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Bluetooth
   Igen
   Típus
   Fülhallgató
   Csatlakozás
   Vezetékes
   Mikrofon
   Igen

   Megadott referenciák


   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: