Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W
      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W

      Bluetooth fejhallgató AH-GC25W

      99 990,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Különböző formában elérhető

      Az AH-GC25W vezeték nélküli fejhallgató, lehetővé teszi, hogy bármilyen forrásból származó zenét hallgathasson, amely rendelkezik hagyományos Bluetooth-kapcsolattal vagy audio csatlakozóval.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A Denon AH-GC25W vezeték nélküli fejhallgató az aptX HD Bluetooth funkcióval és fejlett meghajtóval prémium hangélményt nyújt. 

      A Denon AH-GC25W fél évszázados Denon fejhallgató-mérnöki tapasztalatra építve integrálja a legújabb zajszűrő technológiát az új Denon FreeEdge teljesítménymeghajtókkal, hogy kiváló minőségű Hi-Res minősítésű hangzást biztosítson. A kettős mikrofon figyelemre méltó hangtisztaságot biztosít telefonhívások kezdeményezésekor és fogadásakor. Ez a kényelmes, könnyű, fejhallgató fejlett Denon technológiákkal van ellátva, így minden nap csodálatos élményt nyújt.



      Prémium hang az új Denon prémium FreeEdge meghajtó kompromisszum nélküli Hi-Res hangteljesítményt nyújt a zajszűrő fejhallgatóban
      Ultra kényelmes a puha, állítható fejpántot és a kettős memóriahab fülkagylót hosszabb viselésre tervezték
      Hosszú akkumulátor élettartam akár 30 óra akkumulátor-élettartam - egyszerűen töltse fel a mellékelt USB-kábellel, vagy használja vezetékes fejhallgatóként a mellékelt 3,5 mm-es audiokábel segítségével
      Prémium vezeték nélküli hangminőség hallja meg kedvenc zenéinek minden részletét - az AptX HD Bluetooth biztosítja a vezeték nélküli CD minőséget
      Vezetékes és vezeték nélküli hívás hallgasson zenét, indítson és fogadjon hívásokat vezeték nélkül vagy vezetékesen a mellékelt távvezérlővel
      Utazásra tervezett könnyű, összecsukható kialakítás - jól illeszkedik a mellékelt hordtáskába
      Denon hagyaték a Denon több, mint 50 éves tapasztalata a fejhallgató gyártásban az audio-rajongók számára

      PRÉMIUM HANGZÁS

      Ajánlott azoknak, akik élvezik a zenét. Akár otthon, akár a munkahelyen, az AH-GC25W fejhallgató Denon teljesítmény-hangolt meghajtói kivételes hangvisszaadást biztosítanak, így mindent hallhat. Élvezze a zenét, a szórakozást és a telefonhívásokat a Denon kiváló hangzásával.

      KIVÉTELES VEZETÉKNÉLKÜLI HANGMINŐSÉG

      Élvezze a zenét és a szórakozást vezeték nélkül. A Hi-Res tanúsítvány, az AAC és az aptX HD Bluetooth beépített támogatása biztosítja a legjobb minőségű hangot.

      KETTŐS KÉSZÜLÉK CSATLAKOZTATHATÓSÁG

      A kettős párhuzamos eszközcsatlakozás lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül hallgasson zenét a Bluetooth-kompatibilis készülékéről, és még hívásokat is kezdeményezzen a telefonról.


      Hosszabb ideig tartó viseletre tervezve

      Ideális a hosszabb zenehallgatáshoz a puha, állítható fejpántnak, és a kettős mozgású memóriahab-fülek köszönhetően, melyek tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosítanak, ami hosszú távon sem fárasztó.

      Telefonálás menet közben

      Még a leghangosabb helyeken is hallhatja a telefonbeszélgetés minden szavát. Használja a mellékelt kábelt, amely távvezérlővel is rendelkezik. A kettős mikrofonok figyelemre méltó hangzást biztosítanak a telefonhívások indításakor és fogadásakor, és hozzájárulnak a rendkívüli zajszűréshez.

      Teljes tartozékkészlet

      Könnyű, vezeték nélküli és összecsukható, az AH-GC25W az utazók számára készült. Tartalmaz egy luxus hordtáskát a fejhallgatóhoz és tartozékaihoz, egy USB Micro-B kábelt a lítium-ion akkumulátor töltéséhez bármely USB töltőből vagy számítógép USB portjáról, valamint egy audio kábelt, beépített belső mikrofonnal és távvezérlővel a vezetékes hallgatáshoz.

      Legendás Denon Hangzás

      A Denon fejlett meghajtó kialakítása, amelyet általában az ultra-prémium fejhallgatók számára tartanak fenn, részletgazdag magas hangokat, mély basszust és pontos képalkotást biztosít a lehető legjobb akusztikai élmény érdekében.

      Long Battery Life

      Élvezze a 30 órás vezeték nélküli zenehallgatást. A mellékelt USB Micro-B kábel segítségével a lítium-ion akkumulátort bármilyen USB töltőből vagy számítógép USB portból feltöltheti. Az akkumulátor csupán két óra alatt feltöltődik. Ha az akkumulátor lemerült, telefonálhat és zenét hallgathat a mellékelt 3,5 mm-es audio kábellel.

      cVc (Clear Voice Capture)

      A CD minőségű hangot biztosító aptX HD vezeték nélküli audiokódolás mellett a kifinomult zajcsökkentő rendszer, a Clear Voice Capture is javítja a hangminőséget. Zajcsökkentést, adaptív kiegyenlítést, automatikus erősítésvezérlést, visszhang csökkentést, szélzajcsökkentést és zajfüggő hangerőszabályozást biztosít a legtisztább hangminőség biztosítása érdekében, még az igazán zajos környezetben is.


      AHGC25W - főjellemzők


      Okostelefon vezérlés

      Vezérlő a fülkagylón

      Mikrofon


      2 db a fülkagylókon / Egy a levehető kábelen


      Aktív zajszűrés

      Nem

      Cserélhető kábel

      Igen - mikrofonnal

      Bluetooth

      Igen

      Színválaszték

      Fekete vagy fehér

      Meghajtó mérete

      40mm

      Összehajtás módja

      Fold Flat & In

      Mellékelt kiegészítők: Hordtáska, légvezeték kábel adapter, levehető kábel, USB Micro-B töltőkábel

      DENON
      AHGC25WWTEM

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      36 hónap
      Bluetooth
      Igen
      Típus
      Zárt
      Mikrofon
      Igen

      Specific References

      ean13
      4951035067529
      Új
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: