A Bowers & Wilkins bemutatja a 800 Series Signature-t - az elismert 800 Series Diamond hangsugárzócsalád legújabb változatát. Az új 801 D4 Signature és 805 D4 Signature a Bowers & Wilkins jelenlegi gondolkodásmódjának és formatervezésének csúcsát képviseli, és mint ilyenek, a vállalat hangszóróportfóliójának új zászlóshajóinak tekinthetők.

Hallgassa meg a gyártó legújabb Signature hangfalait a budapesti Audio Forum üzletünkben 2023.08.28. és 2023.09.30. között.

IDŐPONT FOGLALÁSA

Signature

A "Signature" név a Bowers & Wilkins egyik leghíresebb és legfelemelőbb jellemzése. Kíméletesen és óvatosan használjuk - és csak akkor, ha a termékkoncepció, amelyre gondolunk, megfelelő és összhangban van a Signature modelljeinket megalapozó narratívával. Minden Signature modellnek megvan a maga egyedi identitása, ugyanakkor minden modell több közös szálon kapcsolódik elődjéhez: a korlátlan exkluzivitás. A Signature egy szinttel a legjobbak felett áll. Ezek vagyunk mi, tökéletesítve.

Crafted. Honed. Perfected.

Szakszerűen megmunkált, szorgalmasan csiszolt és a tökéletességre optimalizált. A 800 Series Signature modellek a legfejlettebb hangsugárzóink úttörő alapjaira épülnek. A kifinomult technológiák, az időtlen formatervezés és az uzique tulajdonságok együttesen alkotják a csúcshangszórókat. A 800 Series Sinature modellek olyan hangszórók, mint senki más. A Bowers & Wilkins teljesítmény és elegancia iránti tartós elkötelezettségének csúcspontját jelentik.

801 D4 Signature

A 801 D4 Signature a legfejlettebb hangszórónk optimalizált változata. Aprólékosan továbbfejlesztett technológiával, gondosan kidolgozott dizájnnal és egyedi kivitelezéssel rendelkezik, amelyek a teljesítmény csúcsát jelentik. Ez a Bowers & Wilkins 800 Series Signature sorozat zászlóshajó hangsugárzója.

IDŐPONT FOGLALÁSA

Turbine Head

Hallja a tökéletes hangzást. Teljesen alumíniumból készült Turbine Headünk egy fenomenálisan merev és inert ház a döntő fontosságú középtartományú kúp számára, amelyet gondosan csillapítunk a nem kívánt rezonanciák elkerülése érdekében, és amely mind a basszushangszóró burkolatától, mind a magassugárzó testétől el van választva. Az eredmény? Az eddigi legrealisztikusabb középtartományi hangzás.

Biomimetic Suspension

A hangszóró kúpjának egy másik fontos elemére fordítottuk figyelmünket: a szövetpókra. Fejlett biomimetikus felfüggesztésünk forradalmasítja a középtartományú kúp teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és a színeződést, amelyet a hagyományos szövetpókok generálhatnak. Az eredmény? Olyan középtartománybeli transzparencia, amelyet nem is gondolna lehetségesnek.

Aluminium top-plate

Minden új 800-as Signature modell jelentősen továbbfejlesztett szekrénykialakítással rendelkezik, teljesen új, optimalizált alumínium felső résszel a még nagyobb merevség érdekében. Ugyanez a kialakítás tökéletes rögzítési lehetőséget biztosít a teljesen új Leather by Connolly szekrényrészleteknek is: a Midnight Blue Metallic modellekhez fényűző, teljes szemű kék bőr, a California Burl Gloss modellekhez pedig teljes szemű fekete bőr.

IDŐPONT FOGLALÁSA