Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   CD lejátszó DCD-600NE

   DENON

   119 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Kérhető

   2021-09-23
   Szín
   Mennyiség

   Uwaga: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   Ismerje meg a Denon legújabb CD lejátszóját: a DCD-600NE-t!

   A Denon több mint 35 éve tervez prémium konzumer CD-lejátszókat. A Denon DCD-600NE CD-lejátszó erre az örökségre épül. Támogatja a CD, CD-R/RW, MP3 és WMA formátumokat, és a Denon AL32 jelfeldolgozási technológiával gondoskodik arról, hogy a lemezekről mindig a legjobb hangot kapjuk.

   A CD-lejátszó táp transzformátorai közvetlenül a rezgéscsillapítók fölé vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a nem kívánt rezgéseket. Azoknak a hallgatóknak, akik a hallgatási élményt még tovább akarják javítani, a Pure Direct üzemmód közvetlenül az erősítőkhöz továbbítja a hangot azáltal, hogy deaktiválja az elülső kijelzőt, amely egyébként elszínezheti a hangot, így biztosítva a tiszta, pontos audio jeleket a hallgatók számára.

   Ezenkívül a DCD-600NE áramköri kialakítását gondosan úgy tervezték, hogy a jelút a lehető legrövidebb legyen. Rétegelt áramköri panelek és a rövidebb áramkörök miatt a bal és a jobb csatorna közötti interferencia csökken, és minimalizálva vannak az audio jelekre gyakorolt káros hatások. Ennek eredményeként a DCD-600NE áramkörei tisztább audio jelet reprodukálnak, amely hű marad az eredeti felvételhez.


   DENON
   DCD600NEBKE2


   2021-09-23

   434 mm
   107 mm
   273 mm

   4 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   Digitális kimenet
   Igen
   Audió formátumok támogatása
   CD
   CD-R/RW
   MP3
   WMA

   Megadott referenciák

   ean13
   4951035070994

   Új termék
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: