Denon DCD-1700NE CD/SACD lejátszó
      Denon DCD-1700NE CD/SACD lejátszó
      Denon DCD-1700NE CD/SACD lejátszó
      Denon DCD-1700NE CD/SACD lejátszó
      Denon DCD-1700NE CD/SACD lejátszó

      Denon DCD-1700NE CD/SACD lejátszó

      559 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Denon DCD-1700NE CD/SACD lejátszó

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A legújabb analóg technológia, az Advanced AL32 Processing Plus jelfeldolgozás a nagy felbontású hang támogatásához. Az eredményül kapott lejátszás rendkívül részletes, interferenciamentes, az alsó tartományban rendkívül kifejező, és gyönyörűen hű az eredeti hangzáshoz.

      A lemezmeghajtó kiváló minőségű S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mechanizmussal készült. Az új, tömörített jelútvonalak és a felvételi és dekódolási zajt szabályozó áramkörök minimalizáltak a túlzott zajok elkerülése és a hangminőség megőrzése érdekében. Az S.V.H. betöltő hibrid konstrukciója stabilitást biztosít a lemezmeghajtóban, lehetővé téve a dekódolást és a jelkiolvasást a legnagyobb pontossággal. A mechanizmus alacsony súlypontja elnyomja a szerkezeten belüli és kívüli rezgéseket. A felesleges vezérlések és az áramfogyasztás csökkentése lehetővé teszi, hogy a digitális jeleket optimális pontossággal lehessen kiolvasni a lemezről.

      A Hi-Res Audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolásának képessége 24 bites/192- kHz-ig, valamint a DSD 2. 8 MHz és 5. 8 MHz-es DSD. 6 MHz-es sávok (a SACD audiofil formátum) segítségével minden egyes hangot pontosan úgy élvezhet, ahogyan azt a művész elképzelte.

      A Pure Direct üzemmód tiszta, részletes és pontos hangkimenetet biztosít.

      Az áramköri mintákat átgondoltan tervezték, hogy a jelútvonalak a lehető legrövidebbek legyenek. A rövidebb áramkörökkel csökken az áramkörök és a bal és jobb csatornák közötti interferencia, és minimalizálódnak az audiojelekre gyakorolt káros hatások. Ennek eredményeként a DCD-1700NE áramköri útjai tiszta, rendkívül átlátszó és az eredeti felvételhez hű hangot adnak vissza.

      Fejlett AL32 Processing Plus: Tapasztalja meg az eredeti hangzáshoz gyönyörűen hű hangzást. A fejlett AL32 Processing Plus algoritmusok visszaállítják a digitális felvétel során elveszett információkat.

      Kibővített lemezformátum-támogatás: Élvezze a nagy felbontású hanggyűjteménye kiterjesztett lemez-támogatását, beleértve a CD-ket, a Super Audio CD-ket, valamint a DVD-R/RW és DVD+R/RW lemezeken rögzített DSD- és nagy felbontású, akár 192 kHz/24 bites fájlokat is

      Saját lemezmeghajtó: A Denon eredeti lemezmeghajtója kiváló minőségű S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mechanizmussal készült. A tervezés minden eleme az optimális pontosságra összpontosít

      Hangmesterre hangolt hangzás: Gondosan hangolt, válogatott hangkomponensekkel és a Denon Sound Master által értékelt, hogy megfeleljen a Denon magas színvonalú szabványainak és jellegzetes hangzásának a lenyűgöző élmény érdekében.

      DAC Master Clock kialakítás: A precízen kidolgozott master clock design kiváló minőségű oszcillátort tartalmaz a jitter elnyomása, a D/A konverzió csúcspontosságának biztosítása és a digitális audio áramkörök optimalizálása érdekében.

      Rázkódásálló kialakítás: Úgy tervezték, hogy minimalizálja az alváz rezgését és csökkentse a nehéz alkatrészek káros hanghatásait, hogy a hangminőség megfeleljen a Denon szabványoknak

      Több mint egy évszázadnyi audioelső: Az 1910-ben alapított Denon mély örökséggel rendelkezik az audiótechnológia "elsőségei" terén. Ez a célzott K+F befektetés biztosítja, hogy a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget kapja minden egyes hallgatási élménynél

      Méretek: 434 x 135 x 384 mm

      nettó tömeg: 9.00 kg

      DENON
      DCD1700NESPE2

      Specific References

      ean13
      0747192139285
      Mutass többet