RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró
      RAPTOR X ATMOS hangszóró

      RAPTOR X ATMOS hangszóró

      59 990,00 Ft /pár

      29 995,00 Ft Darabár

      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Kérhető

      26.04.2024

      Rendelje meg most, amint elérhető lesz a termék értesítjük Önt és teljesítjük a megrendelést!

      A Raptor X egy olyan Atmos típusú hangsugárzó, amely kiegészíti és új szintre emeli a házimozi rendszereket, létrehozva a hang további, új dimenzióját, amelyet a felül elhelyezkedő, magassági hangréteget alkotó hangszórók együttműködésének köszönhetően érhetünk el, és ezzel jelentős, 3D térbeli hatást kölcsönözve a mozifilmeknek és akár a zenei felvételeknek is. Ennek eredményeként a nagy dinamikájú, akciódús jeleneteknél, ahol az emberek és a tárgyak fokozottan intenzív mozgásban vannak, az benyomásunk keletkezik, hogy ténylegesen a cselekmény kellős középpontjában helyezkedünk el.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      RAPTOR X Atmos hangsugárzó

      A Wilson RAPTOR X Atmos hangsugárzó tökéletes kiegészítője lesz házimozi rendszerének, amely tökéletesen garantálja a megszólaló magaslati hangok pontos reprodukcióját és rendkívüli tisztaságát.

      A Raptor X által nyújtott hangminőséggel teljesen új dimenzióba juthat el arra alkalmas házimozi erősítőjével. Az akció középpontjában érezheti magát, amikor kedvenc filmjeit nézi. A kiemelkedő minőségű speciális hangeffektusok egyedülálló élvezetté teszik a filmnézést és a tévézést egyaránt. A Raptor X esetében az is nagyon jó hír, hogy rendkívül kedvező áron kapható, így nem kell vagyonokat költenie egy igazi 3D Atmos vagy DTS:X házimozi rendszer kiépítése esetén.

      Rendkívül sokoldalú

      A Wilson Raptor X Atmos egy rendkívül sokoldalúnak hangsugárzó, ami annak is köszönhető, hogy nem jelent különösebb problémát az adott házimozi rendszerbe történő beintegrálása. Legyen szó bármilyen különböző műszaki paraméterekkel rendelkező eszközökről is, a Wilson Raptor X biztos, hogy együtt fog működni azokkal.

      A határ a csillagos ég, minden csak attól függ, hogy mit szeretnénk elérni a Raptor X hangsugárzókkal. Különösen jó választás többcsatornás házimozi erősítőkhöz, de természetesen nem csak otthoni használatra felel meg kiválóan, hanem akár üzlethelyiségekben vagy közösségi tereken is elhelyezhetjük őket.

      A Wilson RAPTOR X hangsugárzó szögletes felépítésű, ami megkérdőjelezhetetlen előnyt jelent, ha falra szeretnénk akasztani. Lényeges, hogy a Raptor X ferde kialakításának köszönhetően biztosítja a felső hangrétegből megszólaló effekt hangok irányítását a hallgató tér, illetve az emberi fül irányába, így hozva létre a tényleges 3D hanghatást. 

      Természetesen tetszőlegesen kombinálható a Raptor hangszóró széria bármelyik hangszórójával, így kialakítva az egységes hangkarakterű házimozi rendszerünket otthonunkban. A Raptor X, tanúsítással rendelkező, kiváló minőségű anyagokból készül, ami csökkenti a interferenciák és a nem kívánatos, zavaró hangok kialakulásának kockázatát.

      Könnyű csatlakoztathatóság

      A Wilson Raptor X hangszóró kivételesen egyszerű módon és gyorsan csatlakoztatható. Különösen figyelemre méltóak a csavaros kialakítású hangsugárzó csatlakozó terminálok, amelyek arannyal vannak bevonva és a megbízható összeköttetést biztosítanak a kábeleken keresztül az erősítővel. A gyártás során használt összes alkatrész tökéletesen megfelel a Wilson által támasztott szigorú előírásoknak.

      A legfontosabb jellemzők:

      • Ajánlott sztereó vagy házimozi erősítő teljesítmény: 25 - 100 W
      • Frekvencia menet: 80 Hz – 20 kHz
      • Érzékenység (1,83V / 1m): 83 dB
      • Impedancia: 4 - 8 Ω
      • Magassugárzó: 2,5 cm átmérőjű textil dóm
      • Mély-középsugárzó: 10,1 cm-es átmérő

      WILSON
      RAPTORXWHITE
      2024-04-26

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      60 hónap

      Specific References

      ean13
      5903402874017
      Új
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: