Vezetéknélküli fülhallgató BEOPLAY EQ
      Vezetéknélküli fülhallgató BEOPLAY EQ
      Vezetéknélküli fülhallgató BEOPLAY EQ
      Vezetéknélküli fülhallgató BEOPLAY EQ
      Vezetéknélküli fülhallgató BEOPLAY EQ

      Vezetéknélküli fülhallgató BEOPLAY EQ

      171 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      Ez a termék az OUTLET kategóriában is elérhető Vásároljon olcsóbban

      A Bang & Olufsen bemutatja a Beoplay EQ-t, az első valóban vezeték nélküli, adaptív aktív zajszűréssel ellátott fülhallgatót, amely hatékonyan küszöböli ki a környezeti zajokat, és lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön a Bang & Olufsen jellegzetes hangzásában.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      LIMITÁLT NORDIC ICE KIADÁS

      Most egyedi, Nordic Ice színben vásárolhatod meg!

      Az alumínium hűvös árnyalata kontrasztot alkot a lágyabb, melegebb árnyalatú anyagokkal. A töltőtáska eloxált az extra tartósság érdekében, és ideális ajándék a városi ingázóknak.

      Zene a legnagyobb nyugalomban

      Szánjon egy pillanatot arra, hogy elnémítsa a külvilágot. Az adaptív aktív zajszűrés kompenzálja a háttérzajt, míg a fülbe illesztett fülhallgató passzívan csökkenti a zavaró zajokat. A kicsi és könnyű Beoplay EQ in-ear fülhallgató elég kényelmes ahhoz, hogy akár párnára hajtott fejjel is viselhető legyen. Élvezze a nyugalmat és a csendet, amikor csak szüksége van rá, vagy élvezze kedvenc albumainak valódi minőségét torzítás nélkül.

      HANGZÁS

      Tökéletes hangzás

      Bang & Olufsen Signature Sound zajszűrő fülhallgató, amelyet neves hangmérnökök terveztek. Élvezze az erőteljes, hiteles hangzást, amelyet egy új, 6,88 mm-es elektrodinamikus meghajtó biztosít. Az erőteljes hangzást testreszabható passzív zajszűrés fokozza.

      ANC

      Fülhallgató adaptív zajszűréssel

      Az adaptív ANC és az Acoustic technológia stabil teljesítményt biztosít a teljes csend, a hiteles hangzás és a kristálytiszta beszélgetések érdekében, zavarás nélkül. A Beoplay EQ kompenzálja a különböző háttérzajokat, így a Beoplay EQ valódi, vezeték nélküli hangélményt nyújt, bárhol is legyen.

      KOMMUNIKÁCIÓ

      Zökkenőmentes csatlakozás

      A valóban vezeték nélküli zenehallgatási élmény érdekében a Beoplay EQ számos streaming opciót támogat, beleértve a Bluetooth 5.2-t. Az ultraalacsony energiafogyasztás és a fejlett technológia stabilabb kapcsolatot biztosít alacsonyabb akkumulátor-fogyasztás mellett, így hosszabb ideig maradhat kapcsolatban.

      AKKUMULÁTOR

      Vezeték nélküli töltés

      A fejlett akkumulátor akár 20 órányi lejátszást vagy 6,5 órányi lejátszást biztosít ANC-vel, a gyorstöltési funkció pedig további két óra lejátszást tesz lehetővé mindössze 20 perces töltés után.

      ANYAGHASZNÁLAT

      Kiváló minőségű anyagok

      Tartós, prémium minőségű anyagokból készült, beleértve az eloxált alumíniumot és az izzadtságálló, textúrázott tokot. A kompakt alumínium töltő gumírozott talppal rendelkezik, amely a Qi töltéshez optimalizált.

      DIZÁJN

      Eleganciával teli ergonómia

      A Beoplay EQ fülhallgató ergonomikus kialakítású a kényelmes illeszkedés érdekében. A különböző méretű, cserélhető illesztékek lehetővé teszik a tökéletes kényelmet. Az alumínium érintésérzékeny kezelőfelület könnyű hozzáférést biztosít a funkciókhoz.

      TÖKÉLETES TÁRS

      Beszélgess bárhol, nincsenek akadályok

      Maradjon kapcsolatban a 6 mikrofonnal és a piacvezető technológiával a kristálytiszta beszélgetésekhez. Mozogjon szabadon a házban, miközben a kihangosító üzemmódban fontos telefonhívásokat bonyolít, vagy vegyen részt videokonferencián, miközben az áttetsző üzemmódban továbbra is kapcsolatban van a környezetével. A hosszú élettartamú akkumulátor lépésről lépésre veled tart, és ha extra időre van szükséged, egy húszperces gyors töltéssel további két óra játékidőt kapsz.

      TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK

      • hangszórók: elektrodinamikus, 6,8 mm átmérővel
      • impedancia: 17 Ohm +/- 2,55 @ 1KHz
      • frekvenciaválasz: 20 - 22,000 Hz
      • Bluetooth: Bluetooth 5.2, hatótávolság 10 méter, memória legfeljebb 8 párosított eszköz számára (egyszerre csak egyhez csatlakoztatható).
      • codecek: aptXTM Adaptive, AAC, SBC
      • tanúsítványok: Készült iPhone-hoz (MFi), Microsoft Swift Pair, Apple Watch interfész támogatása
      • ZAJCSÖKKENTÉS: Aktív zajszűrés (a leghatékonyabb a COMPLY™ Isolation 200-as sorozatú fülhallgatókkal)
      • Akkumulátor élettartama: akár 6,5 óra ANC bekapcsolásával; akár 7,5 óra ANC kikapcsolásával
      • Töltőtáska: 340 mAh kapacitás, két töltés akár 20 óra lejátszási idővel* - egy töltés a fülhallgatóban és két további töltés a teljesen feltöltött töltőtáskában, AAC lejátszás mellett
      • Töltési idő: a fülhallgató 1,5 óra a töltőtokban a teljes feltöltéshez; 20 perces töltés akár 2 óra lejátszási időt biztosít.
      • USB-C: 1 óra 40 perc a tok teljes feltöltéséhez.
      • Vezeték nélküli (Qi): 1 óra 50 perc a tok teljes feltöltéséhez.
      • Tartalmazza: fejhallgató, vezeték nélküli töltő tok, USC-A/USB-C kábel 0,5 m, COMPLY™ Sport 200 fülhallgató közepes méretben, szilikon fülhallgató (4 db), gyors kezelési útmutató.
      • súly: bal fülhallgató: 8g, jobb fülhallgató: 8g, töltőtáska: 50g

      B&O
      BEOPLAYEQ BLACK

      Specific References

      ean13
      5705260089349
      Mutass többet