Soundcore Space Q45 fejhallgató
   Soundcore Space Q45 fejhallgató

   Soundcore Space Q45 fejhallgató

   61 990,00 Ft
   Adóval együtt
   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   Soundcore Space Q45 vezetéknélküli fejhallgató

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   98%-kal kevesebb zaj az Ön utazásához: A teljesen továbbfejlesztett zajszűrő rendszer a zajok szélesebb körét célozza meg és blokkolja - a repülőgép motorjaitól a síró csecsemőkig. Élvezze a személyes teret, bárhová is megy a Space Q45 zajszűrő fejhallgatóval.

   Tegyen minden teret a sajátjává: Akár beltérben, akár szabadban, ingázás közben vagy repülőn van, a Space Q45 adaptív zajszűrése automatikusan kiválasztja a megfelelő szintet a helyének megfelelően. Emellett az alkalmazás segítségével 5 zajszűrési szint közül választhat 1-et.

   Ideális utazáshoz: 50 óra játékidő zajszűrő üzemmódban egy világkörüli repülőútra is elegendő, anélkül, hogy újra kellene tölteni. Normál üzemmódban akár 65 órányi játékidő is elérhető, és ha lemerült az akkumulátor, 5 perc töltéssel 4 órányi játékidőhöz juthat.

   Halljon minden részletet: A 40 mm-es meghajtók úttörő, selyem és kerámia anyagokból készült, kétrétegű membránnal rendelkeznek, hogy intenzív basszusokkal és éles magas hangokkal szólaljanak meg. A Space Q45 zajszűrő fejhallgató támogatja az LDAC-ot is a Hi-Res Audio vezeték nélküli hangzás érdekében.

   Több mint kényelem: A Space Q45 zajszűrő fejhallgató a kifinomult dizájn, az ergonomikus kialakítás és a kényelmet fokozó részletek között egyensúlyoz a harmonikus viselési élmény érdekében.

   SOUNDCORE
   SPACE Q45 WHITE

   Specific References

   Mutass többet