Fejhallgató UTOPIA
      Fejhallgató UTOPIA
      Fejhallgató UTOPIA

      Fejhallgató UTOPIA

      1 599 990,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Kérhető

      A FOCAL UTOPIA az egyik legexkluzívabb nyitott hátú fejhallgató. A kivételes dizájn és a legjobb elérhető anyagok (berillium meghajtók) felhasználása az egyik legstílusosabb és legjobb teljesítményű fejhallgatóvá teszi. Az UTOPIA a stílus és a rendkívüli hangminőség szinonimája. Ezzel a modellel a FOCAL a fejhallgató gyártók csúcspozíciójába emelkedett. Az UTOPIA a gyártó egyik fénypontja, amely méltán híres kiváló hangminőségéről. 

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A FOCAL UTOPIA egy exkluzív termék, ami már az első pillantásra nyilvánvaló. Ezek a csúcsminőségű, nyitott hátlapú fejhallgatók kifinomult francia dizájnnal rendelkeznek. A gyártó figyelme a legapróbb részletekre is - a gyönyörű csomagolástól (bőr és velúr szegélyek, gyönyörűen varrott piros cérnával) a kábelek elrendezéséig - még a legigényesebb szakértőket is elragadtatja.

      Az UTOPIA csúcspontját a berillium membránt használó meghajtók jelentik. A minőségi hangzás minden szerelmese tudja, hogy a berillium az egyik legjobb anyag, amelyet a membránok gyártásához használhatnak. Könnyű, hihetetlenül kemény és kivételes minőségű. Csak kevés fejhallgató büszkélkedhet ilyen konstrukcióval.

      A pontosság, mellyel az összes hangsávot közvetíti, páratlan. A fejhallgatót egy speciális membránkialakítás jellemzi, amely egy lapított M-alakra hasonlít - ez egy szabadalmaztatott FOCAL sajátosság, amely azonnali választ biztosít.

      Minden alkatrész precízen van elrendezve a térben, így a legapróbb részletek és zörejek is hallhatók. Minden megénekelt hang, a gitárhúrokhoz csapódó ujjperc minden ütése tökéletesen hallható. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a közép- és mélyhangok gyengültek volna. A berylliumnak köszönhetően a mélyek kivételesen ritmikusak, és a gyors működésnek hála a dalok olyan rugalmas hangzást kölcsönöznek, amely máshol nem található meg.

      A FOCAL UTOPIA hangzása hihetetlenül pontos. Erős és elképesztően tiszta. A magas hangok előtérbe kerültek, ami elsőre meglepő lehet, de hosszabb hallgatás által világossá válik, hogy így érhető el a kivételes tisztaság. 

      Az UTOPII hangja kifinomult és rendkívül jellegzetes. A hangzás koherens és finom. A hangzásvilág lenyűgöző, a zenét hallgatva egyenesen a stúdióba kerül - a zene minden oldalról körülveszi, elölről és hátulról egyaránt.

      A fejhallgató-gyártók számára a kényelem szolgáltatása ugyanannyira fontos, mint a magas hangminőség biztosítása.

      A FOCAL UTOPIA alacsony súlya ellenére rendkívül kényelmes. A fejre és a fülekre nehezedő nyomást a pehelyszerű, puha báránybőr párnák minimalizálják. A "fülmelegítő" hatás kiküszöbölése érdekében olyan nyílásokkal láttuk el, amely jobban szellőzteti a füleket.

      A fejpánt szénszálból készült, rugalmas és tartós. A meghajtóburkolatokat a forradalmi kidolgozásnak köszönhetően hihetetlen tartósság és gyönyörű design jellemzi.

      A gyártó a legapróbb részletekre is gondot fordított, a fejhallgatóhoz egy szimmetrikus, négy méter hosszú kábel tartozik, amely aranyozott Neutrik 1/4"-os (Jack) csatlakozóval végződik.

      A magas színvonalat a legjobb csatlakozók és szimmetrikus kábel használata bizonyítja, aminek hála a fejhallgató tökéletesen alkalmas a csúcskategóriás berendezésekkel való összekapcsolásra. A legjobb hangminőség biztosítása érdekében a kábel oxigénmentes.

      • Impedancia: 80 Ohm
      • Érzékenység: 104dB SPL / 1 mW 1kHz
      • THD: <0,2% 1kHz / 100dB SPL
      • Frekvenciaátvitel: 5 Hz - 50 kHz
      • Hangszóró: 40mm tiszta berillium "M" alakú dóm
      • Kábel hossza: 4m
      • Csatlakozók: 1x Jack (1/4 "6,35) sztereó, 2x 3/8" (9,5 mm) Lemo®
      • Hordtáska: 326x260x164mm
      • szerkezet: nyitott
      • jelátalakító mérete: 40 mm Berillium "M"
      • frekvenciaválasz: 5 Hz - 50 kHz
      • érzékenység: 104 dB SPL/ 1mW @ 1kHz

      FOCAL
      UTOPIAHEADPHBLACK

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Típus
      Fejhallgató
      Nyitott
      Csatlakozás
      Vezetéknélküli

      Specific References

      ean13
      3544053725079
      Mutass többet