Bluetooth fejhallgató ANC BEOPLAY H95
   Bluetooth fejhallgató ANC BEOPLAY H95
   Bluetooth fejhallgató ANC BEOPLAY H95
   Bluetooth fejhallgató ANC BEOPLAY H95

   Bluetooth fejhallgató ANC BEOPLAY H95

   369 990,00 Ft
   Adóval együtt
   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   A kényelem és a tökéletes illeszkedés a fej alakjához elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legjobb hangminőséget élvezhessük egy fejhallgató esetében. A Beoplay H95-öt kifejezetten a fül köré tervezték és puha báránybőrből készült fülpárnákkal látták el, amelyek luxust és kényelmet nyújtanak a hosszú távú viselethez, miközben tökéletes illeszkedik a fej alakjához is. Az innovatív és intuitív felhasználói felületet pedig az érintésvezérlés és a mechanikus gombok együttes kombinációja biztosítja. 

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   "A Beoplay H95 esetében a Bang & Olufsen minőségi hangzásának, tervezésének és kivitelezésének lényegét ragadtuk meg olyan módon, hogy a fejhallgató kategóriában elért magas színvonalbeli ugrásunkkal jelentősen gazdagítsuk az immár 95 éves örökségünket" - Christoffer Poulsen, termékmenedzsment-igazgató

   A hatalmas innovációk, a kiváló tervezés és a nagyszerű kivitelezés 95. évének megünneplésére a dán illetőségű Bang & Olufsen szakemberei elkészítették a valaha gyártott legjobb vezeték nélküli fejhallgatójukat az igazi zenerajongók számára. A gyártó létrehozta az új Beoplay H95 modellt, amely a Bang & Olufsen vezeték nélküli fejhallgatói közül az eddigi legmagasabb hangminőséget nyújtó, a legkényelmesebb tartós használatot lehetővé tevő, a legkiemelkedőbb aktív zajcsökkentés funkcióval rendelkező, a leggyönyörűbb küllemű, a legkiválóbb minőségű anyagokból felépített, a legkielégítőbb felhasználói élményt biztosító darabja, típusa.

   Tökéletes illeszkedés hosszú távú használatra

   A kényelem és a tökéletes illeszkedés a fej alakjához elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legjobb hangminőséget élvezhessük egy fejhallgató esetében. A Beoplay H95-öt kifejezetten a fül köré tervezték és puha báránybőrből készült fülpárnákkal látták el, amelyek luxust és kényelmet nyújtanak a hosszú távú viselethez, miközben tökéletes illeszkedik a fej alakjához is. Az innovatív és intuitív felhasználói felületet pedig az érintésvezérlés és a mechanikus gombok együttes kombinációja biztosítja.

   Kutatási és fejlesztési tevékenységeiknek köszönhetően a Bang & Olufsen mérnökei olyan fülpárnákat alkottak meg, amelyek szorosan illeszkednek a fülek köré, és egyáltalán nem nagyobb a méretük a szükségesnél. Ezek a memóriahabból kialakított, különleges formájú fülpárnák megfelelő kapcsolatot teremtenek a bőrrel, ami nagyon fontos a külső zajok hatékony kizárásához a hallgatás során. A fejpánt kialakítása teljesen megújult a tisztább megjelenés érdekében, és marhabőr felsőrésszel, egyedi kötéssel, puha párnázással, stretch habos feltöltéssel rendelkezik a legnagyobb kényelem biztosításához.

   A Beoplay H95-hez két 40 mm-es titán neodímium mágnessel szerelt hangszórót választottak ki gondosan és hangolták az erősítőkhöz, hogy a megszólaló hang pontosságát javítsák és az alacsony frekvenciás tartomány is fokozottabban, erőteljesebben szólalhasson meg.

   A legújabb vezeték nélküli technológia biztosítja, hogy a Beoplay H95 akár 38 órányi folyamatos lejátszást is tudjon biztosítani normál hangerő és bekapcsolt ANC mellett.

   A repülőgépes adaptert, a töltőkábelt és az audiokábelt a legapróbb részletekig tökéletesítették és az egyes alumíniumból kiképzett részletek és a szőtt zsinór is tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

   A csiszolt alumínium váz a megépítés során használt bőr textúrájával cselesen ellentétben áll, ugyanis az előbbi minimalista és kifinomult megjelenést kölcsönöz a Beoplay H95-nek. A mágnesesen illeszkedő és egy mozdulattal könnyen leválasztható, luxus kivitelű fülpárnák a forgatható és dönthető fejhallgató részekkel együttesen kombinálva tökéletes illeszkedést és minden igényt kielégítő hallgatási kényelmet biztosítanak, miközben még passzív zajcsökkentést is megvalósítanak.

   A Bang & Olufsen virtuális akusztikai laboratóriumban optimalizálva

   A Beoplay H95-öt kifejezetten a 40 mm-es, neodímium mágnesekkel szerelt, titán hangszórók köré tervezték, és annak egyedi hangzásvilága a Bang & Olufsen által kifejlesztett, saját szabadalommal rendelkező digitális jelfeldolgozó (DSP) áramkör szűrőivel valósul meg. A Beoplay H95 fejhallgató lenyűgöző passzív zajcsökkentéssel és a Bang & Olufsen fejhallgatókban is használt legfejlettebb aktív zajcsökkentő (ANC) technológiával vannak kombinálva. Ez a fejhallgató könnyen skálázható és rendkívül adaptív egyidőben. Az aktív zajszűrő (ANC) teljesítménye teljes egészében a digitális jelfeldolgozáson alapul, és több mikrofon használ a zaj lehető legnagyobb mértékű csökkentése érdekében. Az aktív zajszűrő (ANC) hangfeldolgozásának tökéletesítése és tesztelése valós körülmények között zajlott a strueri Bang & Olufsen virtuális akusztikai laboratóriumban (VR Lab), ahol a mérnökök különböző akusztikai körülményeket képesek szimulálni, kezdve például a repülőgépek, pályaudvarok, irodai helyiségek környezetétől kezdve, egészen a közlekedési zajokkal bezárólag.

   A hangerő beállító, az aktív zajszűrő (ANC) kapcsoló és a többi érintőfelület finomhangolása

   A Bang & Olufsen úttörő szerepet játszik a sík alumínium felületeken érintéssel vezérelhető interfészek területén. Most a dániai illetőségű Bang & Olufsen egy lépéssel tovább is ment, ugyanis precíziós alumínium tárcsákkal szerelte fel a Beoplay H95 mindkét oldalát. A csúcskategóriás videokamerák és fényképezőgépek lencséje körül is megtalálható fókuszállító-gyűrűk ihlették ezeket a tárcsákat, amelyeket precízen és a megfelelő finomsággal lehet mozgatni, vezérelni. Mind a két tárcsa finom, lineáris szerkezetű, és kiváló kapcsolatot biztosít az ujjakkal.

   Megfelelően nagy érzékenységű szerkezetek, amelyek használata természetes és így a hangerőállítás és a zajszűrő funkciók rendkívül gyorsan elérhetőek. A jobb oldali tárcsa szabályozza a hangerőt, míg a bal oldali tárcsa az aktív zajszűrőt (ANC) és a transzparencia üzemmódot.

   Mai világunkban a reproduktív csend a személyes szellemi terünk és a békénk elengedhetetlen részét képezi. Az új Beoplay H95 fejhallgató lenyűgöző passzív zajcsökkentéssel rendelkezik, miközben a Bang & Olufsen fejhallgatói által már régóta használt és jól ismert, fejlett aktív zajcsökkentő (ANC) funkcióval is kiegészül.

   Kiváló hangátviteli minőség és kiemelkedő akkumulátor-üzemidő

   A Beoplay H95 piacvezető akkumulátor-üzemidejével lenyűgöző, akár 38 órás működést is nyújthat egyetlen töltéssel még bekapcsolt aktív zajszűrő (ANC) mellett is. Ha a munkahelyéről szeretne kapcsolatba lépni családjával vagy kollégáival, a négy darab beépített mikrofon kiváló érthetőséget biztosít a beszédhangoknak a hívások során. A Beoplay H95 fejlett zajcsökkentő technológiát és kiváló minőségű, nagy érzékenységű mikrofonokat alkalmaz a beszédhang lehető legtisztább továbbítására, miközben jelentősen csökkenti a környezeti zajok hatásait is. Ez magában foglalja tehát a környezeti hangok részletes, kiterjedt feldolgozását is, hogy mégtermészetesebb beszédélményt nyújtson a felhasználó számára. A Beoplay H95 ezenkívül még rendelkezik egy felhasználó által szabályozható transzparencia üzemmóddal is, ami lehetővé teszi a használója számára, hogy a fejhallgató levétele nélkül is hallhassa a környezeti zajokat, a bal oldali tárcsa által kívánt mértékű áttűnési aránnyal beállítva.

   Alumínium, bőr és szövet kiegészítők

   A részleteken láthatóak a valódi kézműves anyaghasználat hamisítatlan jellemzői. Még a tartozékokat is, azaz, a repülőgépes adaptert, a töltőkábelt és az audiokábelt is részletekbemenően finomították és illesztették az alumínium ház anyagához, illetve a szövött kábelborítóhoz és a bőrszíjhoz, sőt, a kusza kábelrengeteg is a múlté lett.

   Műszaki adatok:

   • A jelátalakító érzékenysége: 101,5 dB, 1mW @ 1kHz
   • Frekvenciatartomány: 20Hz – 22kHz
   • Impedancia: 12Ω (± 15%)
   • Az akkumulátor élettartama: akár 38 óra bluetooth-szal és ANC-vel; akár 50 óra kizárólag csak bluetooth-szal
   • Töltési idő: 2 óra
   • Akkumulátor kapacitása: 1110 mAh
   • Bluetooth verzió száma: 5.1
   • Kodekek: SBC, AAC, Aptx™ Adaptive
   • Hangasszisztens: Siri*
   • Bemenetek: USB-C töltéshez, 3,5 mm jack

   *Az Amazon Alexa, a Google Voice Assistant és a Xiaowei támogatása 2021 végére várható.

   B&O
   BEOPLAYH95BLACK

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap
   Bluetooth
   Igen
   USB-csatlakozó
   Igen
   Aktív zajszűrés (ANC)
   Igen

   Specific References

   Mutass többet

   Nézze meg ezt is

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: