Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Audiophile fülhallgató q-JAYS iOS

   JAYS

   99 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Szín
   Mennyiség

   Kérhető

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   • - Azzal a szándékkal készítettük, hogy létrehozzuk a világ legjobb fülhallgatóját. A q-JAYS úgy épült meg, hogy a lehető leghitelesebb és részletgazdagabb hangzást adja vissza a hallgatónak. A tökéletes hangszín és a nagy felbontású részletek visszaadása úgy vált lehetővé, hogy integráltuk a fejlett hangmérnöki és különböző modern fejlesztési technikákat, mint a fém fröccsöntés, valamint a CNC és lézer vágás. Ez a q-JAYS, a legjobb és legpontosabb eredményünk a mai napig.
   • - Úgy terveztük, mint egy referencia monitor hangsugárzót, mivel a q-JAYS kettős hangszóróval rendelkezik, ami be van építve mindkét oldalán. Az egyik az alacsony frekvenciák és egy a közép- és magas hangok visszaadásáért felelős. Minden hangszóró teszi a dolgát a dedikált frekvencia spektrumban, így nyugodt és természetes, tökéletesen pontos hangokat kapunk. Köszönhetően a speciális meghajtóknak és az alacsony frekvenciás keresztváltó szűrőnek, élvezni fogja a zökkenőmentes frekvencia átvitelt olyan szabálytalanságok nélkül, melyek gyakran hallhatóak számos nagyobb méretű többutas rendszereknél.
   • - A q-JAYS, a világ egyik legkisebb fülhallgatója cserélhető kábeles lett. Annak ellenére, hogy kis méretű, sikerült végre megbízható, egyedi csatlakozókat helyezni minden házba. A dedikált kábel moduloknál csak a hang számít, legyen az eszközünk iOS, Windows vagy Android. Válassza a megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek, és élvezze a fülhallgatót, amely tovább tart.
   • - A nagyobb nem mindig jobb. A q-JAYS házát úgy tervezték, hogy rendkívül kicsi és masszív legyen. A tartós és precízen gyártott rozsdamentes acél ház abszolút valósághűen feltárja a meghajtók legapróbb részleteit. A matt, szabadalmaztatott karcálló ujjlenyomat mentes bevonat a q-JAYS számára szénfekete megjelenést biztosít.
   • - Az időtálló megjelenés és a precíz tervezés: a q-JAYS ívelt szilárd, egy darabból álló háza fém fröccsöntéssel készült rozsdamentes acélból. Ez, valamint a CNC megmunkálás és lézeres vágás tette számunkra lehetővé, hogy létrehozzuk az egyik legpontosabb és finom tűréshatárok között készült fülhallgatót, ami valaha is készült, miközben lenyűgözően kisméretű.
   • - A JAYS egyéni Dual Balanced armatúrái egyike a világ legpontosabb, legfejlettebb és legkisebb kétutas rendszereinek, amiket a hiteles audió visszaadására terveztek. Egy teljesen új hangváltó szűrő tökéletesen ötvözi a dedikált mélynyomó kimenetét a közép/magassugárzó meghajtóval, mentesen minden idő- és fáziseltolódástól, ami egy jól kiegyensúlyozott hangzást eredményez hihetetlen tisztasággal, nagy tranziens sebességgel és időzítéssel.
   • - A személyre szabott akusztikus szűrők belsejében helyezkedik el a hang cső és előtte az akusztikus rendszer részeként a kiegyensúlyozott armatúrák. A q-JAYS egyedi akusztikus szűrői elmos bármilyen éles sziszegő hangot, így tiszta és lenyűgözően részletes hangot kapunk a magas frekvenciákon.
   • - Meg fog lepődni a q-JAYS hangjában a hihetetlen tisztaságon és felbontáson. Elképesztően gazdag részletek, tökéletes hangszín és elképesztő egyensúlyt, a q-JAYS az egyik legpontosabb és leghitelesebb hang reprodukáló eszköz minimális hangbeli elszíneződéssel. Készüljön fel, hogy újra felfedezi a kedvenc zenéit és megtapasztal egy új referenciaszintet.
   • - A q-JAYS kivehető és könnyen tisztítható szűrői megmunkált, szilárd alumíniumból készülnek, 55 darab pontosan, lézerrel kivágott lyukakkal - két milliméter átmérőjű területen belül. Ezek a védőszűrők rendkívül erősek a méhsejt-szerű szerkezet miatt, hatékonyak a szennyeződés védelem biztosításában és emellett teljesen transzparens akusztikai tulajdonság jellemzi őket.
   • - Az akusztikus rendszer részeként a q-JAYS rozsdamentes acél háza tartalmaz egy precíz levegőztető nyílást, amely teljesen megnyitja a 200 Hz alatti mélyeket, így a biztosítja a mélysugárzó számára az elegendő levegő mennyiségét az optimális minőséghez. Az eredmény egy gyors és mély basszus átvitel anélkül, hogy az bármely más frekvenciákat befolyásolna.
   • - A q-JAYS egyedi SSMCX csatlakozói a világon a legkisebbek közül való. Tartósan megmunkált menetes és aranyozott felületek: ezek a mikro-méretű csatlakozók tették lehetővé számunkra, hogy létrehozzunk olyan cserélhető kábel modulokat, amelyek növelik a q-JAYS élettartamát és a rugalmas használatát. Továbbá a menetes felület tartós és végtelen vezetőképességet biztosít.
   • - Az Ön választásától függ, hogy a q-JAYS két viselési módja közül melyiket választja: a kábel egyenesen lefelé halad, vagy a kábelt elhelyezheti a fülei mögé is. A cserélhető kábelek biztosítják Önnek a helyes sztereó képalkotást rögtön a fülhallgató csatlakoztatása után.
   • - A q-JAYS rendelkezésre álló széles körű kábel modul választéka tartalmaz távvezérlős és mikrofonos megoldásokat is az iOS, a Windows és az Android készülékek számára. Mindegyik rendelkezik már a teljes funkciós háromgombos távirányítóval, amely a legújabb MEMS mikrofon technológia segítségével lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a csodálatos, kristálytiszta beszéd minőséget a beépített visszhang és zajcsökkentő rendszerekkel.
   • - A vadonatúj kábel formula nagy tisztaságú rézből készült és kevlár erősítésű és szigeteltsű lágy, rugalmas TPE bevonattal rendelkezik a kiváló hangminőség és a tartósság érdekében.
   • - Az új tervezésű L-csatlakozó még tovább emeli a mércét a minőség tekintetében. Büszkék vagyunk arra, hogy átment a legnehezebb megbízhatósági vizsgálatainkon is.
   • - A q-JAYS egy sor hasznos kiegészítőt tartalmaz. Válasszon az 5 méretű szilikon fülpárna vagy a Comply™ hab füldugók közül. Ezek a füldugók hatékonyan leszigetelik a zajt, hogy a hallójáratot úgy használják, mint egy lezárt akusztikus kamrát. Ha nem használja, a JAYS védőtok biztosítja a q-JAYS számára a védelmet a karcolásoktól, a portól és a nedvességtől. A q-JAYS-hez a választásának megfelelően egy kábel modult biztosítunk: Audio, iOS, Windows, vagy Android.
   • - Meghajtó: egyedi dual kiegyensúlyozott armatúra
   • - Érzékenység: 103dB
   • - Impedancia: 50 Ohm
   • - Frekvenciaátvitel: 5-20.000 Hz
   • - Anyag: rozsdamentes acél
   • - Kivitel: matt
   • - Szigetelés: -40dB
   • - Vezeték: cserélhető kevlár bevonatú kábel, 120cm
   • - Dugó: aranyozott, L-alakú
   • - Tartozékok: hordtáska, kábel csipesz, hosszabbító, szilikon füldugók, Comply szivacs füldugók
   JAYS
   Q-JAYS iOS BLACK
   7350033655177

   18 mm
   7 mm
   15 mm

   0 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Típus
   Fülhallgató
   Csatlakozás
   Vezetéknélküli
   Mikrofon
   Igen

   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: