Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Bluetooth fülhallgató BEOPLAY E8 3.0

   B&O

   119 990,00 Ft
   109 990,00 Ft10 000,00 Ft megtakarítás
   Adóval együtt

   Elérhető

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Szín
   Mennyiség

   Last time this product was added to a cart: 2020-10-06

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   14 napos elállás!

   A Beoplay E8 3.0 vezeték nélküli, true wireless fülhallgatót olyan emberek számára tervezték, akik a legnagyobb kényelmet, stabil hangátvitelt, stabil kapcsolatot, valamint hosszú akkumulátor élettartamot várnak el. A Bang & Olufsen mérnökei 3D modellezési technológiát, a fogyasztókon végzett teszteket, és felméréseket használnak fel annak érdekében, hogy a fülhallgatóik a lehető legmegfelelőbben illeszkedjenek a különféle fülformákra és méretekre. Ennek is köszönhetően a fülhallgató mérete 17 százalékkal csökkent, a súlya pedig mindössze 5,8 gramm. Az új Beoplay E8 3.0 kompaktabb mérete és továbbfejlesztett külseje révén lehetővé teszi, hogy a kisebb méretű fülekbe is tökéletesen illeszkedjen, ugyanakkor kényelmesebbé, és természetesebbé is vált viselete.

   BEOPLAY E8 3.0

    

   Hosszabb akkumulátor élettartam

   Az előző modellhez képest a Bang & Olufsen E8 3.0 akkumulátor élettartama 119%-kal növekedett, így a lejátszási idő összesen legfeljebb 35 órára hosszabbodott meg. A fülhallgató egy feltöltéssel legfeljebb 7 órás lejátszást tesz lehetővé, de a mellékelt töltőtokkal még négy további alkalommal teljesen fel lehet azt tölteni. Ez azt jelenti, hogy a fülhallgatót használók akár több napon keresztül is élvezhetik a kiváló hangzást anélkül, hogy fel kellene tölteniük az elektromos hálózat használatával, ami egyébként csak két órát vesz igénybe összesen.

    BEOPLAY E8 3.0 BEOPLAY E8 3.0

    

   A beszédhang is ugyanolyan fontos, mint a zene

   A Bang & Olufsen amellett, hogy kettőről négyre növelte a mikrofonok számát, még azok elhelyezkedését is úgy oldotta meg, hogy pontosan a száj irányába mutassanak. Ez a megoldás felel a hang zavartalan továbbításáért, és szintén ennek köszönhető, hogy jelentősen csökkent a mikrofonban keletkező zaj mennyisége is. A négy darab mikrofon javítja a transzparencia mód működését is, amelyet a fülhallgató megérintésével egyszerűen aktiválni lehet, és ami egyben lehetővé teszi a környezet hangjainak hallgatását is.

    BEOPLAY E8 3.0

    

   Teljesen vezeték nélkül és kiválóan megtervezve

   A harmadik generációs Beoplay E8 most még jobban kiemelkedik a világ legjobb hangzással rendelkező, valóban vezeték nélküli (true wireless) fülhallgatói közül. A Bang & Olufsen ahogy eddig is, most is tovább feszegeti az elérhető teljesítmény, a kivitelezés és a formatervezés határait. Ez a megszállottság vezetett a következő generációs Beoplay E8 3.0 létrehozásához is. Ez a fülhallgató még jobb true wireless vezeték nélküli élményt, és egy teljesebb hangzásvilágot biztosít a vásárlók számára, miközben egyre kompaktabbá válik a készülék kialakítása is. A fülhallgató egységek tökéletesen illeszkednek a nagy pontossággal elkészített, természetes bőrborítással ellátott töltőtok mágneses foglalataiba. A töltőtokkal az elektromos hálózat nélkül is újra töltheti a Beoplay E8 3.0 akkumulátorait (feltöltöttség esetén), illetve kényelmesen tárolhatja azt, amikor éppen nem használja.

    

   Felmerül a kérdés, hogy miben különbözik a Beoplay E8 3.0 az elődjétől? Lássuk hát a Beoplay E8 2.0 és a Beoplay E8 3.0 közötti legfontosabb különbségek rövid listáját:

   Beoplay E8 2.0 Beoplay E8 3.0
      
   Bluetooth 4.2 Bluetooth 5.1
   AAC kodek támogatása AAC és aptX kodek támogatása
   Működési idő: 4 óra Működési idő: 7 óra
   A töltőtok és a készülék akkumulátorának teljes feltöltése esetén a fülhallgató 3 további alkalommal tölthető fel a töltőtok használatával A töltőtok és a készülék akkumulátorának teljes feltöltése esetén a fülhallgató 4 további alkalommal tölthető fel a töltőtok használatával
   2 beépített mikrofon beszélgetésekhez 4 beépített mikrofon beszélgetésekhez
   Töltőtok mérete: 73 mm x 47 mm x 33 mm Töltőtok mérete: 71 mm x 46 mm x 35 mm
   Súly: bal oldali egység: 7 gramm, jobb oldali egység: 6 gramm Súly: bal oldali egység: 5,8 gramm, jobb oldali egység: 5,8 gramm
   Fülhallgató méretei: 23 mm x 20 mm x 25 mm Fülhallgató méretei: 25 mm x 19 mm x 26 mm

    

   Közös tulajdonságok listája:

   Típus: vezeték nélküli, true wireless fülhallgató
   Érintésérzékelő panel, amely lehetővé teszi a vezérlést
   Töltési idő: kb. 2 óra
   Vezeték nélküli töltési lehetőség
   Meghajtó típusa: dinamikus, 5,7mm átmérőjű
   Impedancia: 16 Ohm

    

   A Bang & Olufsen E8 3.0 fülhallgatót olyan embereknek fejlesztették ki, akiknek egy egyszerű fülhallgatóval szemben olyan készülékre van szükségük, ami rendkívül magas színvonalú hangzást biztosít, és megjelenésében is megfelel esztétikai elvárásaiknak.

   B&O
   BEOPLAYE8 3.0 GOLD

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Bluetooth
   Igen
   Típus
   Fülhallgató
   Csatlakozás
   Vezetékes
   Mikrofon
   Igen

   Megadott referenciák


   Új termék

   9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: