Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Kiárusítás!

  Bluetooth fülhallgató BEOPLAY E8 3.0

  B&O

  119 990,00 Ft
  109 990,00 Ft10 000,00 Ft megtakarítás
  Adóval együtt

  Utolsó tételek a raktáron

  Szín
  Mennyiség

  A Beoplay E8 3.0 vezeték nélküli fülallgatókat azok számára tervezték, akik a legnagyobb kényelemre, kiváló hanghívásokra és hosszú akkumulátor-élettartamra számítanak. A Bang & Olufsen mérnökei a 3D modellezést és a fogyasztói teszteket alkalmazták, hogy a fejhallgatót a legkülönbözőbb fülformákhoz és méretekhez illesszék. Így a fejhallgató mérete 17 százalékkal csökkent, emellett a súlya 5,8 grammra csökkent. Az új Beoplay E8 3.0 kompaktabb mérete és továbbfejlesztett formája lehetővé teszi a kényelmesebb és természetesebb használatot.

  Uwaga: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   

  Akár 5 év garancia ingyen!

   

  Ingyenes kiszállítás!

   

  elállási jog

  A Beoplay E8 3.0 vezeték nélküli, true wireless fülhallgatót olyan emberek számára tervezték, akik a legnagyobb kényelmet, stabil hangátvitelt, stabil kapcsolatot, valamint hosszú akkumulátor élettartamot várnak el. A Bang & Olufsen mérnökei 3D modellezési technológiát, a fogyasztókon végzett teszteket, és felméréseket használnak fel annak érdekében, hogy a fülhallgatóik a lehető legmegfelelőbben illeszkedjenek a különféle fülformákra és méretekre. Ennek is köszönhetően a fülhallgató mérete 17 százalékkal csökkent, a súlya pedig mindössze 5,8 gramm. Az új Beoplay E8 3.0 kompaktabb mérete és továbbfejlesztett külseje révén lehetővé teszi, hogy a kisebb méretű fülekbe is tökéletesen illeszkedjen, ugyanakkor kényelmesebbé, és természetesebbé is vált viselete.

  BEOPLAY E8 3.0

   

  Hosszabb akkumulátor élettartam

  Az előző modellhez képest a Bang & Olufsen E8 3.0 akkumulátor élettartama 119%-kal növekedett, így a lejátszási idő összesen legfeljebb 35 órára hosszabbodott meg. A fülhallgató egy feltöltéssel legfeljebb 7 órás lejátszást tesz lehetővé, de a mellékelt töltőtokkal még négy további alkalommal teljesen fel lehet azt tölteni. Ez azt jelenti, hogy a fülhallgatót használók akár több napon keresztül is élvezhetik a kiváló hangzást anélkül, hogy fel kellene tölteniük az elektromos hálózat használatával, ami egyébként csak két órát vesz igénybe összesen.

   BEOPLAY E8 3.0 BEOPLAY E8 3.0

   

  A beszédhang is ugyanolyan fontos, mint a zene

  A Bang & Olufsen amellett, hogy kettőről négyre növelte a mikrofonok számát, még azok elhelyezkedését is úgy oldotta meg, hogy pontosan a száj irányába mutassanak. Ez a megoldás felel a hang zavartalan továbbításáért, és szintén ennek köszönhető, hogy jelentősen csökkent a mikrofonban keletkező zaj mennyisége is. A négy darab mikrofon javítja a transzparencia mód működését is, amelyet a fülhallgató megérintésével egyszerűen aktiválni lehet, és ami egyben lehetővé teszi a környezet hangjainak hallgatását is.

   BEOPLAY E8 3.0

   

  Teljesen vezeték nélkül és kiválóan megtervezve

  A harmadik generációs Beoplay E8 most még jobban kiemelkedik a világ legjobb hangzással rendelkező, valóban vezeték nélküli (true wireless) fülhallgatói közül. A Bang & Olufsen ahogy eddig is, most is tovább feszegeti az elérhető teljesítmény, a kivitelezés és a formatervezés határait. Ez a megszállottság vezetett a következő generációs Beoplay E8 3.0 létrehozásához is. Ez a fülhallgató még jobb true wireless vezeték nélküli élményt, és egy teljesebb hangzásvilágot biztosít a vásárlók számára, miközben egyre kompaktabbá válik a készülék kialakítása is. A fülhallgató egységek tökéletesen illeszkednek a nagy pontossággal elkészített, természetes bőrborítással ellátott töltőtok mágneses foglalataiba. A töltőtokkal az elektromos hálózat nélkül is újra töltheti a Beoplay E8 3.0 akkumulátorait (feltöltöttség esetén), illetve kényelmesen tárolhatja azt, amikor éppen nem használja.

   

  Felmerül a kérdés, hogy miben különbözik a Beoplay E8 3.0 az elődjétől? Lássuk hát a Beoplay E8 2.0 és a Beoplay E8 3.0 közötti legfontosabb különbségek rövid listáját:

  Beoplay E8 2.0 Beoplay E8 3.0
     
  Bluetooth 4.2 Bluetooth 5.1
  AAC kodek támogatása AAC és aptX kodek támogatása
  Működési idő: 4 óra Működési idő: 7 óra
  A töltőtok és a készülék akkumulátorának teljes feltöltése esetén a fülhallgató 3 további alkalommal tölthető fel a töltőtok használatával A töltőtok és a készülék akkumulátorának teljes feltöltése esetén a fülhallgató 4 további alkalommal tölthető fel a töltőtok használatával
  2 beépített mikrofon beszélgetésekhez 4 beépített mikrofon beszélgetésekhez
  Töltőtok mérete: 73 mm x 47 mm x 33 mm Töltőtok mérete: 71 mm x 46 mm x 35 mm
  Súly: bal oldali egység: 7 gramm, jobb oldali egység: 6 gramm Súly: bal oldali egység: 5,8 gramm, jobb oldali egység: 5,8 gramm
  Fülhallgató méretei: 23 mm x 20 mm x 25 mm Fülhallgató méretei: 25 mm x 19 mm x 26 mm

   

  Közös tulajdonságok listája:

  Típus: vezeték nélküli, true wireless fülhallgató
  Érintésérzékelő panel, amely lehetővé teszi a vezérlést
  Töltési idő: kb. 2 óra
  Vezeték nélküli töltési lehetőség
  Meghajtó típusa: dinamikus, 5,7mm átmérőjű
  Impedancia: 16 Ohm

   

  A Bang & Olufsen E8 3.0 fülhallgatót olyan embereknek fejlesztették ki, akiknek egy egyszerű fülhallgatóval szemben olyan készülékre van szükségük, ami rendkívül magas színvonalú hangzást biztosít, és megjelenésében is megfelel esztétikai elvárásaiknak.

  B&O
  BEOPLAYE8 3.0 GREYMIST

  Adatlap

  Garancia
  24 hónap
  Bluetooth
  Igen
  Típus
  Fülhallgató
  Csatlakozás
  Vezetékes
  Mikrofon
  Igen

  Megadott referenciák

  ean13
  5705260083941

  Új termék
  Mutass többet

  10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: