Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Vezetéknéküli Fülhallgató LIBERTY AIR 2

   SOUNDCORE

   47 990,00 Ft
   23 995,00 FtMegtakarítás 50%
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   Soundcore Liberty Air 2 - Valódi vezeték nélküli fülhallgató gyémánt meghajtókkal és 4 mikrofonnal, valamint Uplink zajszűréssel.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A Soundcore LIBERTY AIR 2 vezeték nélküli fülhallgató elkápráztat a tiszta hangzásával és ellenálló kialakítása tartóssá teszi

    

   Ez a modell rendkívül könnyű, ezért kényelmes a mindennapi használat során. A súlycsökkentést innovatív technológiák alkalmazása tette lehetővé. A gyártó arra törekedett, hogy a fülhallgató egyszerre legyen kényelmes és tartós. Biztos, hogy sok éven át kiszolgálják majd a felhasználóikat.

    

    

   Korszerű technológiák

   A Soundcore vezeték nélküli LIBERTY AIR 2 fülhallgatója lehetővé teszi a zenehallgatást és a telefonálást is. Érdemes megemlíteni, hogy mindkét fülhallgató külön mikrofonnal van felszerelve. A modell összesen négy zajszűrő mikrofonnal rendelkezik. Ennek köszönhetően a hang zajmentes. Ez befolyásolja a készülék használatának kényelmét. A Soundcore LIBERTY AIR 2 modellje nagyon univerzálisnak tekinthető, így beltéren és kültéren egyaránt használható.

    

    

   Akár 28 óra folyamatos lejátszás

   A Soundcore vezeték nélküli LIBERTY AIR 2 fülhallgató rendkívül erős akkumulátorral rendelkezik, így nem fog lemerülni a legfontosabb pillanatban, amikor a legkevésbé számít rá. Teljes feltöltés után 7 órán át működnek. A töltő tok lehetővé teszi, hogy ezt az időt akár 28 órára is meghosszabbítsuk. Ha lemerülnek, elég, ha vezeték nélküli töltőre helyezzük.

    

   Hosszú üzemidő

   Ha lemerülne a fülhallgató, a tok 10 perc alatt akár 2 órányi zenehallgatásra elegendő energiát képes tölteni.

   Teljes érintésvezérlés

   A fülhallgatóval vezérelheti a zenét, a hívásokat, aktiválhatja a hangalapú asszisztenseket, és akár be- és kikapcsolhatja a készüléket.

   Mono/Stereo üzemmódok 

   Egyszerűen vegye ki az egyik fülhallgatót a töltőtokból, hogy automatikusan mono üzemmódba lépjen, vagy vegye ki mindkettőt a sztereó hangzáshoz.

   Gyémánt-erősített meghajtók 

   A rendkívül könnyű, mégis merev, gyémántberakásos meghajtók a legnagyobb pontossággal adják ki a hangot.

    

   Kristálytiszta hívások 

   A Liberty Air 2 valódi vezeték nélküli fülhallgató 4 beépített mikrofonnal és cVc zajszűrő technológiával rendelkezik - tökéletes otthoni munkavégzéshez vagy konferenciahívásokhoz.

    

   Soundcore App

   Használja az alkalmazást - válasszon 22 equalizer-beállítás közül, a HearID segítségével hozza létre saját, személyre szabott hangprofilját, vagy teljesen testre szabhatja az equalizert

   Hordozható méret - Rozmiar przenośny

   A Liberty Air 2 kisméretű tokját úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen zsebben vagy táskában könnyen elférjen.

    

   Többféle tartozék - Wiele akcesoriów

   Töltőtáska, XS/S/M/L/XL gumiharang és USB-C kábellel a kényelmes töltéshez.

    

   Egyszerű, biztonságos viselet - Proste, bezpieczne zamocowanie

   Szerezzen magabiztosságot és elégedettséget mindössze 3 lépésben. A legjobb hívásminőség érdekében győződjön meg róla, hogy a mikrofon a szája felé van irányítva.

    

   Kulcsfontosságú jellemzők:

   • Gyémántokkal erősített hangzás: a Liberty Air 2 vezeték nélküli fülhallgató ultrakönnyű, mégis merev gyémántszerkezetet használ a hangszóró formájához, amely még magas frekvenciájú rezgés esetén is megőrzi merevségét. A gyémánt meghajtók 15%-kal növelik a hangfrekvenciás sávszélességet és kétszer erősebb basszust biztosítanak.
   • 4 zajszűrő cVc 8.0 felfelé irányuló mikrofon: Mindegyik fejhallgató két mikrofonnal rendelkezik, amelyek a legújabb cVc 8.0 zajszűrő technológiát használják. Hívás közben a környezeti zaj 60%-kal csökken, és a hangja 95%-a megmarad, így hangosabb és tisztább hangot eredményez a vonal a másik végén.
   • Akár 28 órányi lejátszás: egyetlen feltöltéssel 7 órányi zenehallgatást biztosít, míg a tokból történő töltés 28 órányi lejátszásra hosszabbítja meg. Ha a toknak töltésre van szüksége, egyszerűen helyezze a vezeték nélküli töltőre.
   • HearID technológia: végezzen tesztet, hogy a fülére optimalizált egyéni EQ-beállításokat hozzon létre. A HearID feltérképezi az Ön hallásérzékenységét több frekvencián keresztül, és intelligens módon elemzi az eredményeket, hogy valóban személyre szabott hallgatási élményt nyújtson.
   • Egylépéses csatlakozás és Bluetooth 5.0 kapcsolat: A Liberty Air 2 vezeték nélküli fejhallgató Bluetooth 5.0-t használ a gyors, erőteljes és rendkívül stabil kapcsolat érdekében.
   SOUNDCORE
   LIBERTY AIR2 BLACK_2
   194644025847


   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: