Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Új

  Bluetooth fülhallgató a-Five Wireless

  JAYS

  19 990,00 Ft
  Adóval együtt

  Elérhető

  Szín
  Mennyiség

  A Jays a-Five 10 órányi lejátszási időt biztosít. A kiváló 8 mm-es nagy teljesítményű meghajtók könnyű alumíniumból készültek.

  Uwaga: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   

  Akár 5 év garancia ingyen!

   

  Ingyenes kiszállítás!

   

  elállási jog

  Erőteljes hangzás

  Hallgassa kedvenc zenéit megállás nélkül 10 órán keresztül. Ez elegendő a leghosszabb munkanapok és utazások során is. A basszus szerelmeseinek tervezték, akik értékelik a mélyekkel teli hangzást. A házba erős 8 mm-es meghajtók kerültek, amelyek gazdag és masszív basszusteljesítményt biztosítanak, és a legtöbb zenei műfajhoz alkalmasak.

  A tartósság jegyében készült

  Az a-sorozat részeként az a-Five könnyű alumíniumból készült, és a tervezés során kiemelt figyelmet kapott a tartósság. Az alumíniumházat egy rozsdamentes acélból készült lemez zárja le, amelynek lézervágott lyukai hangolt basszusnyílásokként működnek, hogy támogassák az amúgy is masszív basszusteljesítményt.

  Vedd át az irányítást

  A háromgombos vezérlés a beépített MEMS-mikrofonnal kombinálva számos funkciót kínál, hogy tökéletessé tegye a hallgatási élményt. Anélkül, hogy a telefonjáért kellene nyúlnia, egyetlen gombnyomással átugorhatja a zeneszámokat, beállíthatja a hangerőt, fogadhatja és elutasíthatja a telefonhívásokat.

  Tökéletes illeszkedés

  A könnyű alumíniumból készült kis ház extra szoros illeszkedést igényel a fül mélyén. Elszigeteltebb hangzást hoz létre, kizárva a zavaró zajokat. Optimalizálja a kényelmet a három különböző szilikon fülhallgatóval. Válassza ki a kívánt méretet a legjobb hallgatási élmény elérése érdekében.

  JAYS
  A-FIVE BT BKGD

  Megadott referenciák


  10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: