Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Új

  Vezetéknélküli fülhallgató LIFE DOT 2

  SOUNDCORE

  21 990,00 Ft
  Adóval együtt

  Kérhető

  Szín
  Mennyiség

  Uwaga: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

   

  Akár 5 év garancia ingyen!

   

  Ingyenes kiszállítás!

   

  elállási jog

  • Extrém 100 órás játékidő: A töltőtáska 4× nagyobb akkumulátorkapacitással rendelkezik, mint más tokok - így újra és újra meghosszabbíthatja a fülhallgató 8 órás játékidejét.
  • Kiemelkedően kiegyensúlyozott hangzás: A Life Dot 2 valódi vezeték nélküli fülhallgató 8 mm-es, háromrétegű dinamikus meghajtókkal rendelkezik, amelyek 40%-kal több basszust és 100%-kal több magas hangot biztosítanak a gazdag, szakértő módon kiegyensúlyozott hangzás érdekében.
  • Zéró nyomású AirWings: Az üreges AirWings rugalmas, puha szilikonszerkezetű, részben formálható, hogy a fül alakjához és méretéhez igazodjon, és így biztos illeszkedést és páratlan kényelmet biztosítson.
  • Kiváló kapcsolat: Könnyedén válthat mindkét fülhallgató vagy csak egy oldal használata között - tökéletes zenehallgatáshoz és telefonáláshoz.
  • Egylépéses párosítás: A Life Dot 2 valódi vezeték nélküli fülhallgató automatikusan csatlakozik az utoljára párosított készülékhez, amikor kivesszük a töltőtáskából a szabadalmaztatott Push and Go technológiának köszönhetően.
  SOUNDCORE
  LIFE DOT 2 BLACK

  Megadott referenciák


  10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: