Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Vezetéknélküli fülhallgató LIFE DOT 2

   SOUNDCORE

   21 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Kérhető

   Szín
   Mennyiség

   SOUNDCORE LIFE DOT 2 vezeték nélküli fülhallgató

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   A Life Dot 2 vezeték nélküli fejhallgató 8 mm-es, háromrétegű dinamikus meghajtóval rendelkezik, amely 40%-kal több basszust és 100%-kal több magas hangot biztosít a gazdag, professzionálisan kiegyensúlyozott hangzás érdekében.


   Rendkívül hosszú, 100 órás lejátszási idő: a töltőtáska 4-szer nagyobb akkumulátorkapacitással rendelkezik, mint más tokok - így 8 órányi folyamatos lejátszást tesz lehetővé.


   Zero-Pressure AirWings: az üreges AirWings rugalmas, puha szilikonszerkezetű, behelyezéskor részben összenyomódik, hogy illeszkedjen a fül alakjához és méretéhez, biztonságos illeszkedést és páratlan kényelmet biztosítva.


   tökéletes csatlakozás: zökkenőmentes váltás mindkét fejhallgató vagy csak az egyik oldal használata között - ideális zenehallgatáshoz és hívások lebonyolításához


   egylépéses párosítás: a Life Dot 2 valódi vezeték nélküli fejhallgató a szabadalmaztatott Push and Go technológiánknak köszönhetően automatikusan csatlakozik az utoljára párosított eszközhöz, amikor kivesszük a töltőtáskából.


   SOUNDCORE
   LIFE DOT 2 BLACK

   Megadott referenciák


   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: