Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Speaker Cable 2x1,5mm (15m) SPK CABLE 1.5MM (15m)

   WILSON

   13 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   Wilson 15 méter hosszú 1,5 mm2-es hangszórókábel – Wilson SPK CABLE 1,5 mm (15 m)

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A Wilson által gyártott 1,5 mm2-es 15 méter hosszú hangszórókábel kiváló választást jelenthet azok számára, akik értékelik a megbízható és rendkívül tartós összekötő vezetékeket és széles körben szeretnék azokat alkalmazni. 


   Ez a kábel annyira univerzális, hogy zenei rendszerek és házimozi rendszerek tervezésénél és más esetekben is rendkívül jó megoldást jelenthet. Kivételes tartósságának köszönhetően nem csak a lakásban helyezhető el, hanem a nagyobb igénybevételű helyeken is, mint például üzlethelyiségekben. Egyáltalán nem kell majd tartania az idő előtti kopástól vagy szakadástól.


   A Wilson 1,5 mm2-es hangszórókábel vezető szálai OFC (Oxigén mentes réz) rézből készülnek, aminek köszönhetően a jel tökéletesen tiszta, hibátlan és torzításnélküli marad. Az átlátszó és erős burkolat is figyelemre méltó, hiszen nem csak jól néz ki vizuálisan, hanem gátat szab a külső sérüléseknek, gyűrődéseknek is. Ez a tartós és megbízható kábel hosszú évekig szolgálja majd otthoni hangrendszerét, és még a nagyobb mechanikai behatások esetén is sértetlen marad. Ezek a kedvező tulajdonságok természetesen nagyszerű áron érhetőek el most a Wilson 1,5 mm2-es, 15 méter hosszú kábeltekercsével.


   Leírás:

   • 15 méter hosszúságú hangszórókábel, ami ideális házimozi és sztereó rendszerekhez
   • Nagy tisztaságú OFC (Oxigén mentes réz) rézből készült vezetőszálak
   • Keresztmetszete: 1,5 mm²
   • Átlátszó bevonat
   • Egymást követő, méterenkénti jelölélés a kábelen, így ennek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy mennyi kábel maradt még az orsón
   • Pozitív és negatív polaritás jelölése

   WILSON
   SP-1.5MM 15M
   5903402873744

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: