Wilson RAPTOR 9 MAX Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 MAX Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 MAX Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 MAX Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 MAX Álló hangsugárzó
      Wilson RAPTOR 9 MAX Álló hangsugárzó

      Wilson RAPTOR 9 MAX Álló hangsugárzó

      359 990,00 Ft /pár

      179 995,00 Ft Darabár

      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A Wilson Raptor 9 Max a Raptor sorozat legnagyobb és legerősebb modellje. A Raptor 9 magassága megegyezik a Raptor 9-ével, de 2,5 cm-rel szélesebb és 2 cm-rel mélyebb.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      Modern és lenyűgöző teljesítményű kialakítás, amely megfelel azon a felhasználók az elvárásainak, akik értékelik a megnövelt teljesítményt, de nem közömbösek az esztétika és a klasszikus időtlen dizájn iránt sem. Mint minden új Wilson-konstrukció, ez is a "Developed and Engineered in Denmark" feliratot viseli a névtáblán, amely a hangsugárzók készítésének régi hagyományára utal, és a dán tervezőirodával és a skandináv hangolási iskolával való együttműködést jelzi.

      A kétféle, fekete és fehér színű kivitelnek köszönhetően a felhasználók könnyedén illeszthetik a hangsugárzókat a hallgatószobájukhoz vagy a nappalijuk környezetéhez. Ezenkívül az előre szerelt Bass-Reflex-nyílás nemcsak sokkal nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé a mélyfrekvenciás tartományban, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a hangsugárzókat sokkal közelebb helyezzük el a falakhoz, mint a hátul elhelyezett nyílással rendelkező hangsugárzók esetében.

      A Raptor 9 Max házak megerősített szerkezete gondosan készült vastag, 18 mm-es MDF-panelekből, amelyeket egy tartós és esztétikus, modern vinilréteggel borítottak, amelynek textúrája megtévesztően emlékeztet a fa felületekre, és az oldalsó, felső és hátsó falakon enyhe csillogással van ellátva. Az oszlop elülső részét egy modern műanyagból készült, fehér, illetve fekete színű, enyhén fényes panel zárja le. A műanyag ellenáll a színváltozásnak, valamint a fény és az idő nemkívánatos hatásának, ami különösen fontos a fehér oszlopok esetében, amelyeket erősen szigetelt helyiségekben helyeznek el. A speciális, akusztikailag szinte semleges anyaggal borított fekete rácsok rögzítőcsapokkal vannak rögzítve, ami lehetőséget ad az oszlopok műszaki képének elfedésére.

      A Raptor 9 Max hangsugárzó egy háromutas kialakítású, jelentős méretű, karakterisztikájú és teljesítményű hangsugárzó, amelyet nagyobb helyiségekben való használatra szánnak, ahol teljes akusztikai potenciáljátt megmutatja. Az erősebb házszerkezeti elemeknek és a belső megerősítéseknek köszönhetően az egész sokkal kevésbé érzékeny a rezgésekre, az előlapon található, már említett Bass-Reflex portkivezetés pedig nagyobb dinamikát és basszusmélységet tesz lehetővé. Az egész stabilan áll a nagy alumínium kúp alakú tüskéken, amelyeket a padlót a karcolásoktól védő tüskebetétek egészítenek ki.

      A projekthez kifejlesztett crossover biztosítja a konstrukció minden elemének hangzásbeli konzisztenciáját. A házban két 8" (20,3 cm) mélysugárzó található, egy-egy 6,5" (16,5 cm) középsugárzó és egy 1" (1") (2,5 cm) magas hangsugárzó textil dómmal. A hangsugárzók a Raptor sorozat többi tagjához hasonlóan a legmagasabb minőségű és nagy merevségű, szorosan tömörített cellulózból készült kúpokat használnak.

      A hangsugárzó csatlakozópanel kényelmesen a szekrény hátsó részén található. Az aranyozott bi-wiring/bi-amping csatlakozók lehetővé teszik a mély- és középmagas szekciók független csatlakoztatását. A csatlakozóanyák nagyméretűek és szögletesek a könnyű kezelhetőség érdekében, és színkódoltak a csatlakozási hibák lehetőségének csökkentése érdekében. A hangsugárzókat úgy tervezték, hogy 50 és 250 watt közötti erősítőkkel működjenek. Mind a méret, a teljesítmény és a márka más termékeiben jól bevált oszlopok építése lehetővé teszi a nagy zenei színpadot, amelyben a hallgató képes lesz pontosan megtalálni az egyes hangforrásokat a térben. A hangzás nem bántó, ugyanakkor tudatja, hogy a forrás nagyméretű, a lehetőségek tartalékával rendelkező meghajtók. Az egész egy erős üzenet hordozója, jelentős energia- és érzelemtömeggel, miközben megőrzi a realizmust és jól közvetíti a tartalomban gazdag zene alkotóinak eredeti szándékait.

      A Raptor 9 Max hangsugárzók a szekrény méretének, a nagyméretű meghajtók lehetőségeinek köszönhetően olyan megoldást kínálnak, amelyet olyan zenekedvelők is elérnek, akiknek egy kicsit több hely áll rendelkezésre a hallgatószobában. Több beállítási lehetőséget kínálnak a Hi-Fi rendszerhez és annak teljesítményéhez. A Raptor sorozat többi hangsugárzójához hasonlóan a 9 Max is használható többcsatornás házimozi rendszerek első hangsugárzójaként. Választásukat a magas elvárásokkal rendelkező, filmnézés közben erőteljes élményt igénylő felhasználók fogják értékelni. Kiegészítésükhöz számos terméklehetőség áll rendelkezésre a kiterjedt sorozatban - hátsó hangsugárzók, középső hangsugárzók vagy magasabb szintű hangsugárzók egy Atmos surround hangzást támogató rendszerhez. A szett teljessé tétele érdekében javasoljuk a jelenlegi Wilson SUB sorozatú mélynyomók használatát a házimozi rendszerben.

      • Leírás: Álló hangsugárzó
      • Frekvenciaválasz [+/- 3] dB [Hz]: 35-20.000 Hz
      • Érzékenység [2,83V/1m] [dB]: 92 dB
      • Impedancia: 4-8 Ohm
      • Maximális SPL [dB]: 112 dB
      • Ajánlott erősítő: 50-250 Watt
      • Átviteli frekvenciák [Hz]: 500 Hz / 3.500 Hz
      • Magas frekvenciájú meghajtó: 1" (25 mm) lágy dóm
      • Középhangsugárzó: 1 X 6,5"
      • Alacsony frekvencia: 2 X 8"
      • Rendszer, burkolat típusa: Rendszer, burkolat típusa: 1: Bass Reflex
      • Csatlakozó bemenet(ek):
      • Tartalmazott tartozékok: Tüskék
      • méretek: 235 x 1160 x 323 mm
      • nettó tömeg: 24.20 kg
      • minimum rendelhető mennyiség: 2 db

      WILSON
      RAPTOR9MAXBLACK

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      60 hónap

      Specific References

      ean13
      5902602874056
      Mutass többet