Home Subwoofer
   Home Subwoofer
   Home Subwoofer
   Home Subwoofer
   Home Subwoofer
   Home Subwoofer
   Home Subwoofer
   Home Subwoofer
   Home Subwoofer

   Home Subwoofer

   199 990,00 Ft
   Adóval együtt
   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Mennyiség

   Elérhető

   Élvezze a vezeték nélküli basszust a Denon Home mélynyomóból a beépített HEOS® technológiával

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   DENON HOME

   A Denon Home mélynyomó bármely Denon Home soundbarral és Denon Home hangszóróval kombinálható, hogy mély basszust adjon az otthoni mozizáshoz és zenéhez.

   8"-OS MÉLYNYOMÓ KOMPAKT ÉS STÍLUSOS KIVITELBEN

   Okos kialakításának köszönhetően a Denon Home Subwoofer elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni a mély hangokat.

   VALÓDI SURROUND HANGZÁS

   A HEOS Built-in technológiával vezeték nélkül csatlakoztathat egy Denon Home mélynyomót egy Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangszóróhoz a valódi 5.1-es térhatású hangzás érdekében.

   TELJES IRÁNYÍTÁS

   A Denon Home mélysugárzó Wi-Fi-n keresztül csatlakozik a Denon Home soundbarhoz vagy bármelyik Denon Home hangszóróhoz, mély, erőteljes basszust adva hozzá. Egyszerűen csatlakoztassa a mélynyomót, párosítsa a Denon Home hangszórókkal, és élvezze a nagyszerű hangzást. Elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobájában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni, hogy milyen hatással lesz az audiovizuális élményre. A HEOS Built-in technológiával vezeték nélkül csatlakoztathatja a Denon Home mélynyomót a Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangszóróhoz, így valódi 5.1-es térhatású hangzást biztosíthat.

   FŐBB JELLEMZŐK

   • Mély basszus a házimozihoz és a zenéhez: a mélynyomó bármely Denon Home hangszóróval vagy soundbarral párosítható a még lenyűgözőbb hangzásélmény érdekében.
   • 8 hüvelykes mélynyomó kompakt és stílusos kialakítással: tökéletesen kiegészíti a Denon Home termékcsaládot, ugyanolyan prémium megjelenéssel.
   • kompakt méret: a Denon Home mélynyomó mindössze 33 cm széles x 37 cm magas x 33 cm mélységű, így zökkenőmentesen illeszkedik a belsőépítészetbe.
   • Egyszerű telepítés: egyszerűen csatlakoztassa a Denon Home mélynyomót egy konnektorba, majd vezeték nélkül párosítsa a Denon Home termékekkel Wi-Fi-n keresztül - nincs szükség hangszórókábelekre.
   • Teljes körű vezérlés: A HEOS alkalmazásban olyan speciális beállításokat talál, amelyek tökéletesen illesztik a Denon Home mélynyomót az Ön rendszerének jellemzőihez.
   • Tapasztalja meg a valódi térhatású hangzást: kombinálja a mélynyomót egy Denon Home soundbarral és két Denon Home hangszóróval a teljes 5.1-es térhatású hangzás érdekében.

   DENON
   DENONHOMESUBBKE2

   Specific References

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: