Denon Home Subwoofer
      Denon Home Subwoofer
      Denon Home Subwoofer
      Denon Home Subwoofer
      Denon Home Subwoofer
      Denon Home Subwoofer
      Denon Home Subwoofer
      Denon Home Subwoofer
      Denon Home Subwoofer

      Denon Home Subwoofer

      199 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Mennyiség

      Elérhető

      Élvezze a vezeték nélküli basszust a Denon Home mélynyomóból a beépített HEOS® technológiával

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      DENON HOME

      A Denon Home mélynyomó bármely Denon Home soundbarral és Denon Home hangszóróval kombinálható, hogy mély basszust adjon az otthoni mozizáshoz és zenéhez.

      8"-OS MÉLYNYOMÓ KOMPAKT ÉS STÍLUSOS KIVITELBEN

      Okos kialakításának köszönhetően a Denon Home Subwoofer elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni a mély hangokat.

      VALÓDI SURROUND HANGZÁS

      A HEOS Built-in technológiával vezeték nélkül csatlakoztathat egy Denon Home mélynyomót egy Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangszóróhoz a valódi 5.1-es térhatású hangzás érdekében.

      TELJES IRÁNYÍTÁS

      A Denon Home mélysugárzó Wi-Fi-n keresztül csatlakozik a Denon Home soundbarhoz vagy bármelyik Denon Home hangszóróhoz, mély, erőteljes basszust adva hozzá. Egyszerűen csatlakoztassa a mélynyomót, párosítsa a Denon Home hangszórókkal, és élvezze a nagyszerű hangzást. Elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobájában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni, hogy milyen hatással lesz az audiovizuális élményre. A HEOS Built-in technológiával vezeték nélkül csatlakoztathatja a Denon Home mélynyomót a Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangszóróhoz, így valódi 5.1-es térhatású hangzást biztosíthat.

      FŐBB JELLEMZŐK

      • Mély basszus a házimozihoz és a zenéhez: a mélynyomó bármely Denon Home hangszóróval vagy soundbarral párosítható a még lenyűgözőbb hangzásélmény érdekében.
      • 8 hüvelykes mélynyomó kompakt és stílusos kialakítással: tökéletesen kiegészíti a Denon Home termékcsaládot, ugyanolyan prémium megjelenéssel.
      • kompakt méret: a Denon Home mélynyomó mindössze 33 cm széles x 37 cm magas x 33 cm mélységű, így zökkenőmentesen illeszkedik a belsőépítészetbe.
      • Egyszerű telepítés: egyszerűen csatlakoztassa a Denon Home mélynyomót egy konnektorba, majd vezeték nélkül párosítsa a Denon Home termékekkel Wi-Fi-n keresztül - nincs szükség hangszórókábelekre.
      • Teljes körű vezérlés: A HEOS alkalmazásban olyan speciális beállításokat talál, amelyek tökéletesen illesztik a Denon Home mélynyomót az Ön rendszerének jellemzőihez.
      • Tapasztalja meg a valódi térhatású hangzást: kombinálja a mélynyomót egy Denon Home soundbarral és két Denon Home hangszóróval a teljes 5.1-es térhatású hangzás érdekében.

      DENON
      DENONHOMESUBBKE2

      Specific References

      Új
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: