• Új
  DENON HOME 150 NV Multiroom Hangfal
  DENON HOME 150 NV Multiroom Hangfal
  DENON HOME 150 NV Multiroom Hangfal
  DENON HOME 150 NV Multiroom Hangfal
  DENON HOME 150 NV Multiroom Hangfal

  DENON HOME 150 NV Multiroom Hangfal

  79 990,00 Ft
  Adóval együtt
  A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
  Szín :
  Mennyiség

  Elérhető

  A Denon Home 150 NV vezeték nélkül játssza le az összes zenét, a Denontól elvárható élénk, helyiséget betöltő hangzással. Csoportosítson más HEOS-kompatibilis termékeket, például AV-vevőkészülékeket, soundbarokat és hangszórókat, hogy az egész otthonát megtöltse zenével. Élvezze kedvenc online streaming szolgáltatásait, például a Spotify-t, az Amazon Music HD-t, a TIDAL-t és sok mást, vagy játssza le a telefonján vagy a hálózatán helyileg tárolt zenéket.

  Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

  • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
  • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
  • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

  Denon Home 150

  Élvezze a részletekben gazdag zenei hangzást minden szobában a Denon Home 150 multi zónás hangsugárzóval!

  Az fejlett hangsugárzó rendszerek és erősítők megépítése, valamint a multi zónás eszközök tervezése során szerzett sokéves tapasztalatát felhasználva a Denon bővítette portfólióját az új Home szériás multi zóna hangszóróival.

  A Denon Home 150 multi zónás hangsugárzónak köszönhetően kiváló hangminőségben, ráadásul vezeték nélkül, saját Wi-Fi hálózatunkon keresztül hallgathatjuk kedvenc zenéinket. Mint minden Denon terméket, a Denon Home 150-et is úgy tervezték, hogy lehengerlő hangminőséget nyújtson. Kifinomult hangzásával, nagyteljesítményű digitális DSP jelfeldolgozó egységével és prémium minőségű hangszóróival a Denon Home 150 kiemelkedő, kristálytiszta magas hangokat, dinamikus középtartományt és erőteljes, mély basszusokat biztosít.

  A kompakt méretű Denon Home 150 multi zóna hangsugárzó minden zenei művet a Denon-tól elvárható kiváló hangminőségben szólaltat meg. A Denon Home 150 készüléket párosíthatjuk egy második, szintén Home 150 típusú készülékkel, hogy sztereó párként működhessenek együtt, vagy akár kombinálhatjuk más HEOS kompatibilis termékekkel, és máris élvezhetjük zenéinket otthonunk akár összes helyiségében egyszerre.

  Minőség és hangzás

  Elegáns kialakításának és kiváló minőségű anyagainak köszönhetően a Denon Home 150 annyira magával ragadó, hogy már első látásra felhívja magára a figyelmet. Kellően kifinomult ahhoz, hogy stílusosan beleolvadjon környezetébe és megfeleljen a legmagasabb esztétikai követelményeknek is. A készülék víz- és foltálló rácsos szövete nagyobb rugalmasságot kölcsönöz a hangszóró felhasználását illetően, így akár a konyhájában vagy a fürdőszobájában is élvezheti a Denon nagyszerű hangzását. A Denon Home 150 multi zónás hangszóró fekete és fehér színben is elérhető, így szinte biztos, hogy bármilyen helyiségbe képes beilleszkedni.

  Kiváló minőségű, vezeték nélküli hang minden helyiségben

  A kompakt méretű Denon Home 150 multi zóna hangsugárzó minden zenei művet a Denon-tól elvárható kiváló hangminőségben szólaltat meg. A Denon Home 150 készüléket párosíthatjuk egy második, szintén Home 150 típusú készülékkel, hogy sztereó párként működhessenek együtt, vagy akár kombinálhatjuk más HEOS kompatibilis termékekkel, és máris élvezhetjük zenéinket otthonunk akár összes helyiségében egyszerre.

  Tiszta magas hangok és lenyűgözően mély basszusok

  Mint minden Denon terméket, a Denon Home 150-et is úgy tervezték, hogy lehengerlő hangminőséget nyújtson. Kifinomult hangzásával, nagyteljesítményű digitális DSP jelfeldolgozó egységével és prémium minőségű hangszóróival a Denon Home 150 kiemelkedő, kristálytiszta magas hangokat, dinamikus középtartományt és erőteljes, mély basszusokat biztosít.

  Internetes rádiók és zene-streaming

  A Denon Home 150 multi zónás hangsugárzó esetében minden vezető zenei streaming szolgáltatás teljesen integrálva van és használatra kész: Spotify Free, Spotify Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer és még sok más is elérhető a Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően.

  Kompakt sztereó rendszer

  Párosítsunk össze két Denon Home 150 hangszórót a HEOS alkalmazás használatával, és élvezzük az igazi sztereó hangzást! A két darab Denon Home 150 hangszóró bal és a jobb csatornás (L+R) üzemmódjának köszönhetően igazi, Hi-Fi minőségű sztereó térhangot kaphatunk, és így még a nagy felbontású zenei gyűjteményünket hallgatva is részletgazdag, minőségi hangzással szólalhatnak meg kedvenc zenéink.

  Nagyfelbontású (HD) hang

  Teremtsünk ünnepi hangulatot kedvenc zenei gyűjteményünket hallgatva, akár még olyan nagy felbontású (HD) formátumok esetén is, mint a FLAC 192kHz/24bit, WAV, ALAC és a DSD 2,8 / 5,6 MHz.

  Könnyű beállítás és használat

  A Denon Home 150 élmény elindításához csak az ingyenes HEOS alkalmazásra lesz szükségünk, amit letölthetünk az Apple Store-ból vagy a Play Áruházból, és a szükséges beállításokat elvégezve, percek alatt integrálhatjuk a Denon Home 150 készüléket otthoni hálózatunkba. Vezéreljük a Denon Home 150 hangszórót okos telefonunkkal, tablet készülékünkkel vagy az innovatív érintős gyorsválasztó gombokkal.

  Elegáns design

  Elegáns kialakításának és kiváló minőségű anyagainak köszönhetően a Denon Home 150 annyira magával ragadó, hogy már első látásra felhívja magára a figyelmet. Kellően kifinomult ahhoz, hogy stílusosan beleolvadjon környezetébe és megfeleljen a legmagasabb esztétikai követelményeknek is. A Denon Home 150 multi zónás hangszóró fekete és fehér színben is elérhető, így szinte biztos, hogy bármilyen helyiségbe képes beilleszkedni.

  A legfontosabb jellemzők:

  • Kialakítás: egy csatornás (mono) multi zóna hangsugárzó
  • 2 db beépített D osztályú erősítő
  • 2 db hangszóró
  • 1 db 25 mm-es magassugárzó
  • 1 db 89mm-es mély-közép hangsugárzó
  • Nagyfelbontású HD) audio fájlok támogatása
  • USB csatlakozó USB flash meghajtók olvasásához
  • 3,5 mm-es Jack bemenet
  • Sztereó párosítás lehetősége 2 darab Denon Home 150 hangszóró esetén
  • 2 db Denon Home 150 hangsugárzó alkalmazható térhatású, surround hangsugárzóként a DHT-S716H és a Denon Home soundbar 550 soundbar-ok esetében
  • Csatlakozási lehetőség Heos technológiát támogató, vezeték nélküli mélysugárzókkal
  • Wifi, AirPlay2, Bluetooth
  • Méretek: 120 x 187 x 120 mm
  • Súly: 1,7 kg
  • Elérhető színek: fekete és fehér

  • Home 150, de mikrofonok és hangasszisztensek nélkül azok számára, akiknek nincs rájuk szükségük
  • Kedvenc zenéje, az Ön parancsára: Streamelje kedvenc zenéit a Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer és sok más szolgáltatótól Wi-Fi, AirPlay 2 és Bluetooth segítségével (a rendelkezésre állás régiónként változik).
  • Hi-Res Audio, Hi-Fi rendszer nélkül: Élvezze a zenét kiváló részletességgel és pontossággal. A beépített HEOS-nak köszönhetően a Denon Home 150 NV támogatja az ALAC, FLAC és WAV fájlokat 192 kHz / 24 bites, valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es zeneszámokat.
  • 3 gyorsválasztó a kedvenc állomások tárolásához: A 3 gyorsválasztó gomb segítségével könnyedén tárolhatja kedvenc internetes rádióállomásait, hogy akkor élvezhesse, amikor csak akarja, a keresés fáradalmai nélkül.
  • Apple AirPlay 2: Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelheti az Apple Musicot a Denon Home 150 NV készülékre, vagy csoportosíthatja más AirPlay 2 kompatibilis hangszórókkal, hogy zenével töltse meg otthonát.
  • Beépített HEOS többszobás élmény: A HEOS Built-in segítségével játssza le ugyanazt a zeneszámot minden szobában, vagy válasszon különböző zeneszámot minden egyes csatlakoztatott szobához - a választás az Öné. További Denon Home hangszórókkal, hangsávokkal, hálózati lejátszókkal vagy AV-vevőkészülékekkel, amelyek rendelkeznek HEOS Built-in funkcióval, könnyedén lejátszhatod az összes zenét több szobában a kedvenc zeneszolgáltatásodról vagy forrásodról.
  • Egyszerű beállítás a gyors élvezetért: A HEOS alkalmazással könnyedén beállíthatja a Denon Home 150 NV-t az otthoni Wi-Fi hálózaton.
  • Csatlakoztassa az USB-t, hogy még több zene legyen kéznél: Játsszon le zenét a könyvtárából a kiegészítő USB-port segítségével. Csatlakoztassa az MP3, WAV, AAC és WMA fájlok, a Hi-Res fájlok, mint a FLAC és ALAC (192 kHz / 24 bites), valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es zeneszámok élvezetéhez.
  • Sztereó párosításra képes: Hallgassa valódi sztereóban. A HEOS alkalmazás segítségével csoportosítson két Denon Home 150 NV hangszórót, és jelölje ki őket sztereó párként, úgy, hogy az egyik a bal, a másik pedig a jobb csatornát játssza. A Denon Home 150 NV hangszórók bal és jobb oldali hangszóróként működnek, így sokkal kisebb helyigény mellett Hi-Fi minőségű rendszert biztosítanak.

  DENON
  DEHOME150NVWTE2

  Data sheet

  Garancia
  24 hónap

  Specific References

  Mutass többet