Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi hangprojektor rendszer MAGNIFI MAX SR

   POLK AUDIO

   249 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Elérhető

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Szín
   Mennyiség

   Legutóbb ezt a terméket helyezték kosárba: 2021-04-15

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   5.1-es térhatású hang

   A Polk MagniFi MAX SR soundbar rendszert úgy tervezték, hogy minden otthonba eljuttathassa az 5.1-es térhatású hangot. Ez a rendszer rendelkezik a Polk Audio szabadalmaztatott SDA® (Stereo Dimensional Array) digitális térhatású technológiájával, amely nagy hangteljesítményt, kiváló hangminőséget és valósághű térhangzást biztosít, függetlenül attól, hogy milyen fajta helyiségbn használják azt. A MagniFi MAX SR esetében lehetőség van a mellékelt vezeték nélküli surround hangszórók csatlakoztatására, amelyek automatikusan kapcsolódnak a MagniFi Max soundbarhoz, hogy egységes rendszert alkotva valódi 5.1-es térhatású hangot adhassanak vissza. A MagniFi MAX soundbar és az SR1 vezeték nélküli surround hangszóró pár kombinációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen beállíthassák a hangerőt, az egyensúlyt a bal és a jobb csatorna között és a center csatorna hangerejét, ezzel is biztosítva a sokoldalú vezérelhetőséget, skálázhatóságot és a kiváló hangminőséget. A felhasználók külön is megvásárolhatják a Polk SR1 vezeték nélküli surround hangszóró párt abban az esetben, ha előzőleg csak a MagniFi MAX típust vásárolták volna meg. Ezzel a kiegészítéssel így egy teljes 5.1-es, térhatású hangrendszerré varázsolhatják a már meglévő Magnifi MAX soundbart is.

   Technológiai megoldások MagniFi MAX SR-ben

   A Polk MagniFi MAX SR sounbar rendszer ideális filmnézéshez, TV-műsorokhoz, sport események megtekintéséhez, és még zenehallgatáshoz is, köszönhetően a számos új, optimalizált technológiai megoldásnak. Ezen megoldások közé tartozik például az SDA digitális térhatású technológiai megoldás is, valamint a beépített DTS és Dolby Digital dekóderek is, amelyekkel a Magnifi Max SR erőteljesebb és dinamikusabb hangzást biztosít, mint a hagyományos soundbarok. Ezen felül a MagniFi MAX SR fel van szerelve a Voice Adjust ™ technológiával is, amely lehetővé teszi a hallgatók számára a beszédhangok hangrejének beállítását, ezzel biztosítva a kristálytiszta és érthető párbeszédeket. Az integrált Google Home technológiának köszönhetően a MagniFi MAX SR könnyen csatlakoztatható bármilyen eszközhöz, amely támogatja a Chromecast hangátvitelt, és így könnyedén válhat az othoni hangrendszer vagy multi-room hangrendszer részévé. Lehetőség nyílik a felhasználók számára hang alapú vezérlésre is, és kedvenc zeneszámaik streaming-elésére a legkedveltebb zenelejátszó alkalmazásaik használatával. A soundbar beépített Bluetooth modullal van felszerelve, ami lehetővé teszi a zene streaming-elését szinte bármilyen mobil eszközről. A  Polk Smart Remote funkció segítségével a MagniFi MAX SR soundbar a Samsung, az LG és a Sony infravörös távvezérlőivel is távirányítható, ami a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja a hallgató számára.

   Hangszórók MagniFi MAX SR-ben

   A MagniFi MAX SR soundbar négy darab 1" x 3"-os (25 x 75 mm-es) szélessávú hangszóróval, két darab 3/4"-os (19 mm-es) magas hangszóróval, egy darab 1"-os középső hangszóróval, a különálló mélysugárzó láda pedig egy darab 8"-os mélysugárzóval van felszerelve, és így tiszta és lebilincselő hangzást kínálnak, könnyen felülmúlva a szokásos TV hangszórókat és hagyományos soundbarokat. A mellékelt mélysugárzó sokkal több basszushangot biztosít egy átlagos TV készülék hangszóróihoz képest, így biztosítva erőteljes mély hangokat, amelyek életre keltik a filmeket, a TV-műsorokat és a zenét. A MagniFi MAX SR soundbar számos EQ (ekvalizer) hangbeállítási lehetőséget tartalmaz a filmekhez, a zenéhez és sport műsorokhoz is. Ezek a hangszín-beállítások optimalizálják a hangminőséget, hogy a hangszórók és a mélysugárzó tiszta beszédhangot, kiszélesedő térhatást és kellően mély basszusokat biztosítsanak a felhasználók számára. A Night Effect EQ módnak köszönhetően egy gombnyomással csökkentheti a basszushangok mértékét, és növelheti a párbeszédek hangerejét a soundbar rendszeren anélkül, hogy az alap-hangerő megváltoztatására szükség lenne. A sokoldalú beállítási lehetőségek között a felhasználók manuálisan is testreszabhatják a hang- és a basszus-beállításokat, hogy az egyedi igényeknek megfelelő hangzásvilágot érhessenek el.

   A fejlett, kifinomult hangzás mellett a MagniFi MAX SR soundbar és az SR1 vezeték nélküli surround hangszóró pár számos más technológiával is fel vannak szerelve, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot, lehetővé téve, hogy a különböző igényekkel rendelkező felhasználók széles köre használhassa ezt a remek soundbar rendszert.

   Polk Smart Remote kompatibilitás Függetlenül attól, hogy optikai kábellel vagy HDMI-vel csatlakozik-e a TV-hez, a MagniFi MAX SR kompatibilitást biztosít a Samsung, az LG és a Sony márkák népszerű infravörös távirányítóival. Mind e mellett kompatibilis a legtöbb, más gyártó által használt TV távirányítóval is, és HDMI CEC támogatással is rendelkezik.
   Google Chromecast Zenét is lejátszhat kedvenc alkalmazásaiból Wi-Fi-n keresztül, beillesztheti a MagniFi MAX SR-t a Google Home kompatibilis hangszórói közé, hogy egy otthoni kibővített audiorendszert vagy multi-room audiorendszert hozzon létre, sőt, vezérelheti a zenelejátsást hangutasítások használatával.
   Univerzális kompatibilitás A MagniFi MAX SR szinte bármilyen típusú TV készülékkel együtt tud működni, ráadásul a csomagolása tartalmaz egy HDMI és egy optikai kábelt is az egyszerű beállításhoz és használathoz.
   Keskeny méret A MagniFi MAX SR mindössze 2" (5,08 cm) vastag, aminek köszönhetően a soundbar egység nem takarja ki a TV-készülék képernyőjének alsó részét, sem az infravörös érzékelőt.
   Audio bemenetek széles választéka A széleskörű csatlakozás biztosítása érdekében a MagniFi MAX SR soundbar három beépített Ultra HD 4K kompatibilis HDCP 2.2 szabványú HDMI bemenettel, egy ARC támogatású HDMI kimenettel, optikai bemenettel rendelkezik a TV hangjának megszólaltatásához, és még egy 3,5 mm-es Jack AUX bemenettel, Google Home Chromecast audio funkcióval, Bluetooth-szal és Ethernet csatlakozóval is el lett látva.
   Könnyű vezeték nélküli beállítás Az MagniFi MAX SR-hez tartozó SR1 vezeték nélküli surround hangszóró párt és a mélysugárzót rendkívül könnyű beállítani. Csak helyezze el a hangszórókat és a mélysugárzót, majd dugja be őket egy elektromos aljzatba.
   Könnyű telepítés A MagniFi MAX hangszóró és az SR1 vezeték nélküli surround hangszóró pár rendkívül egyszerűen falra szerelhetőek, mivel beépített csavar fogadó nyílásokkal rendelkeznek, és a csomagolás még egy beállító sablont és csavar alátéteket is tartalmaz.
   Sztereó mód Lehetőség van a sztereó hang lejátszására kizárólag csak az SR1 vezeték nélküli hangszórókon keresztül olyan módon, hogy közben a soundbar egységet egyetlen gomb megnyomásával elnémíthatja.
   POLK AUDIO
   MAGNIFI MAX SR
   0747192128258

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Megadott referenciák

   ean13
   0747192128258

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: