Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi Hangprojektor Rendszer MAGNIFI MINI

   POLK AUDIO

   139 990,00 Ft
   119 990,00 Ft20 000,00 Ft megtakarítás
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   A Polk MagniFi Mini soundbar erőteljes hangzást kínál egy ultrakompakt formájú készülékben. A MagniFi Mini ultrakompakt kialakítása olyan erőteljes, helyiséget betöltő házimozi hangzást biztosít, mint amilyet egy teljes méretű hangsávtól elvárhat. Kompatibilis a legtöbb TV-vel, egyszerű telepítés, Polk VoiceAdjustTM és a fejlett térhatású hangtechnológiák kristálytiszta párbeszédet és valósághű térhatású hangzást biztosítanak. 

   Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A Polk MagniFi Mini soundbar nagy teljesítményt és kiváló hangzást kínál rendkívül kompakt formában.

   A rendkívül helytakarékos kialakítása ellenére, erőteljes, az egész szobát kitöltő, kiváló minőségű házimozi hangzást biztosít, ami olyan erejű, mintha egy nagy méretű soundbarból jönne. A Polk MagniFi Mini kompatibilis a legtöbb TV készülékkel, rendkívül egyszerű telepíteni, a Polk VoiceAdjust, és a fejlett, térhatású hangvisszaadási technológiák pedig kristálytiszta párbeszédeket és realisztikus térhatást biztosítanak, miközben a mellékelt vezeték nélküli subwoofer (mélysugárzó) erőteljes, falrengető basszussal nyűgözi le, sőt, kedvenc zenéit is hallgathatja a Bluetooth® és a Google Chrome Cast technológiák segítségével.

   Kiváló térhatású hangzás

   Szabadalmaztatott Polk Audio surround hang technológiát és Dolby® Digital 5.1 formátumú hangfolyam dekódolására alkalmas dekódert tartalmaz. Az ultra-kompakt, hat hangszóróval rendelkező soundbar és a vezeték nélküli mélysugárzó kristálytiszta, a lehallgatási teret teljesen kitöltő surround hangzást biztosít.

   Részletes és kiválóan érthető párbeszédek a Polk VoiceAdjust technológiának köszönhetően.

   Állítsa be a párbeszédek hangerősségét a soundbaron saját ízlésének megfelelően, hogy tiszták, részletesek és érthetőek legyenek a párbeszédek. Mostantól fogva soha nem fogja elkerülni figyelmét egytlen szó sem a kedvenc filmjeiben, TV-műsoraiban vagy sporteseményei során.

   Optimalizált EQ beállítások filmekhez, zenéhez és sporthoz

   Előre beállított EQ (ekvalizer) beállítások filmekhez, zenéhez és sportműsorokhoz, amelyek hír műsorokhoz, talk show-khoz is kiválóan használhatóak. A MagniFi Mini a soundbar egység és a mélysugárzó hangjának optimalizálásával, a párbeszédek kiemelésével, a sok oldalú surround hangbeállításokkal, és az erős, mély basszus hangokkal a legjobb hangminőséget, és tartalmas otthoni szórakozást biztosít mindenkinek.

   Kivételes minőségű basszus-hangvisszaadási technológia

   A MagniFi Mini soundbar és a mellékelt vezeték nélküli mélysugárzó rendkívüli hangminőséget, mély basszushangokat, teret megrengető, realisztikus házimozi élményt nyújtanak, és a zenehallgatás során is óriási élményt biztosítanak otthonában.

   Sokoldalúság, kompatibilitás

   A MagniFi Mini távirányítója használható bármilyen TV készülék, set-top box vagy műholdas vevő egység infravörös távirányítója által nyújtott egyes parancs-funkciók helyettesítésére is, így a gyakan használt funkciók esetében nincs mindig szükség két távirányító egyidejű használatára.

   Egyszerű konfiguráció

   A telepítés szó szerint, mindösszesen egy percig tart. Egyszerűen csak csatlakoztassa a soundbart a mellékelt HDMI-kábellel TV készülékéhez, kapcsolja be, és már is működésre készen áll.

   Vezeték nélküli zene-streaming

   A WiFi, a Google Chrome Cast és a Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a zenék streaming-elését közvetlenül az okostelefonról, táblagépről, vagy más kompatibilis eszközökről.

   Rendkívül kompakt méret

   Szolid méretének köszönhetően kiválóan illeszkedik a kisebb szobákba, de nagy teljesítményű, szobát betöltő hangot biztosít a nagyobb terek esetében is. Ne tévessze meg a Polk Audio MagniFi Mini kis mérete! Az innovatív technológiai megoldásoknak, a kiváló minőségű hangszóró készletnek, a nagyteljesítményű erősítő végfokoknak köszönhetően egy igazi, nagyhangú oroszlán lapul a Polk Audio formatervezett borítása alatt.

   Éjszakai mód

   Nem kell félnie attól, hogy felébreszti családját vagy szomszédait az esti filmnézéssel vagy televíziózással. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően egyetlen gombbal csökkentheti a mélyhangok arányát, és növelheti a párbeszédek hangrejét a Voice Adjust funkció segítségével anélkül, hogy növelnie kellene a hangerőt.

   Állítsa be a hangzást úgy, ahogyan csak szeretné

   A MagniFi Mini a mester hangerő beállításán túl lehetővé teszi a basszus hangerejének szabályozását, míg a Voice Adjust funkcióval a párbeszédek hangerejét állíthatja a kívánt szintre a távirányító segítségével.

   Tökéletes hangzás

   Már több mint 40 éve a "hangszórók szakembere"-ként emlegetik a Polk Audio márkanevet, és a cég felettébb büszke is lehet a kiváló hangminőségű, és kiválóan megépített hangszóróira, amelyek számos olyan szabadalmaztatott és díjnyertes audiotechnikai innováción alapulnak, mint például a Dynamic Balance és a Voice Adjust. A Polk Audio cég alkalmazottai számára az audio termékek megtervezése és gyártása nem csak munka, hanem szenvedély is egyben. Mottójuk: – Mi a "kiváló hangzás megfizethető áron mindenkinek" alapelvét valljuk és követjük!

   POLK AUDIO
   MAGNIFI MINI
   0747192127350

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: