Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi Hangprojektor Rendszer MAGNIFI MINI

   POLK AUDIO

   139 990,00 Ft
   119 990,00 Ft20 000,00 Ft megtakarítás
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

   Szín
   Mennyiség

   Kérhető

   A Polk MagniFi Mini soundbar erőteljes hangzást kínál egy ultrakompakt formájú készülékben. A MagniFi Mini ultrakompakt kialakítása olyan erőteljes, helyiséget betöltő házimozi hangzást biztosít, mint amilyet egy teljes méretű hangsávtól elvárhat. Kompatibilis a legtöbb TV-vel, egyszerű telepítés, Polk VoiceAdjustTM és a fejlett térhatású hangtechnológiák kristálytiszta párbeszédet és valósághű térhatású hangzást biztosítanak. 

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A Polk MagniFi Mini soundbar nagy teljesítményt és kiváló hangzást kínál rendkívül kompakt formában.

   A rendkívül helytakarékos kialakítása ellenére, erőteljes, az egész szobát kitöltő, kiváló minőségű házimozi hangzást biztosít, ami olyan erejű, mintha egy nagy méretű soundbarból jönne. A Polk MagniFi Mini kompatibilis a legtöbb TV készülékkel, rendkívül egyszerű telepíteni, a Polk VoiceAdjust, és a fejlett, térhatású hangvisszaadási technológiák pedig kristálytiszta párbeszédeket és realisztikus térhatást biztosítanak, miközben a mellékelt vezeték nélküli subwoofer (mélysugárzó) erőteljes, falrengető basszussal nyűgözi le, sőt, kedvenc zenéit is hallgathatja a Bluetooth® és a Google Chrome Cast technológiák segítségével.

   Kiváló térhatású hangzás

   Szabadalmaztatott Polk Audio surround hang technológiát és Dolby® Digital 5.1 formátumú hangfolyam dekódolására alkalmas dekódert tartalmaz. Az ultra-kompakt, hat hangszóróval rendelkező soundbar és a vezeték nélküli mélysugárzó kristálytiszta, a lehallgatási teret teljesen kitöltő surround hangzást biztosít.

   Részletes és kiválóan érthető párbeszédek a Polk VoiceAdjust technológiának köszönhetően.

   Állítsa be a párbeszédek hangerősségét a soundbaron saját ízlésének megfelelően, hogy tiszták, részletesek és érthetőek legyenek a párbeszédek. Mostantól fogva soha nem fogja elkerülni figyelmét egytlen szó sem a kedvenc filmjeiben, TV-műsoraiban vagy sporteseményei során.

   Optimalizált EQ beállítások filmekhez, zenéhez és sporthoz

   Előre beállított EQ (ekvalizer) beállítások filmekhez, zenéhez és sportműsorokhoz, amelyek hír műsorokhoz, talk show-khoz is kiválóan használhatóak. A MagniFi Mini a soundbar egység és a mélysugárzó hangjának optimalizálásával, a párbeszédek kiemelésével, a sok oldalú surround hangbeállításokkal, és az erős, mély basszus hangokkal a legjobb hangminőséget, és tartalmas otthoni szórakozást biztosít mindenkinek.

   Kivételes minőségű basszus-hangvisszaadási technológia

   A MagniFi Mini soundbar és a mellékelt vezeték nélküli mélysugárzó rendkívüli hangminőséget, mély basszushangokat, teret megrengető, realisztikus házimozi élményt nyújtanak, és a zenehallgatás során is óriási élményt biztosítanak otthonában.

   Sokoldalúság, kompatibilitás

   A MagniFi Mini távirányítója használható bármilyen TV készülék, set-top box vagy műholdas vevő egység infravörös távirányítója által nyújtott egyes parancs-funkciók helyettesítésére is, így a gyakan használt funkciók esetében nincs mindig szükség két távirányító egyidejű használatára.

   Egyszerű konfiguráció

   A telepítés szó szerint, mindösszesen egy percig tart. Egyszerűen csak csatlakoztassa a soundbart a mellékelt HDMI-kábellel TV készülékéhez, kapcsolja be, és már is működésre készen áll.

   Vezeték nélküli zene-streaming

   A WiFi, a Google Chrome Cast és a Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a zenék streaming-elését közvetlenül az okostelefonról, táblagépről, vagy más kompatibilis eszközökről.

   Rendkívül kompakt méret

   Szolid méretének köszönhetően kiválóan illeszkedik a kisebb szobákba, de nagy teljesítményű, szobát betöltő hangot biztosít a nagyobb terek esetében is. Ne tévessze meg a Polk Audio MagniFi Mini kis mérete! Az innovatív technológiai megoldásoknak, a kiváló minőségű hangszóró készletnek, a nagyteljesítményű erősítő végfokoknak köszönhetően egy igazi, nagyhangú oroszlán lapul a Polk Audio formatervezett borítása alatt.

   Éjszakai mód

   Nem kell félnie attól, hogy felébreszti családját vagy szomszédait az esti filmnézéssel vagy televíziózással. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően egyetlen gombbal csökkentheti a mélyhangok arányát, és növelheti a párbeszédek hangrejét a Voice Adjust funkció segítségével anélkül, hogy növelnie kellene a hangerőt.

   Állítsa be a hangzást úgy, ahogyan csak szeretné

   A MagniFi Mini a mester hangerő beállításán túl lehetővé teszi a basszus hangerejének szabályozását, míg a Voice Adjust funkcióval a párbeszédek hangerejét állíthatja a kívánt szintre a távirányító segítségével.

   Tökéletes hangzás

   Már több mint 40 éve a "hangszórók szakembere"-ként emlegetik a Polk Audio márkanevet, és a cég felettébb büszke is lehet a kiváló hangminőségű, és kiválóan megépített hangszóróira, amelyek számos olyan szabadalmaztatott és díjnyertes audiotechnikai innováción alapulnak, mint például a Dynamic Balance és a Voice Adjust. A Polk Audio cég alkalmazottai számára az audio termékek megtervezése és gyártása nem csak munka, hanem szenvedély is egyben. Mottójuk: – Mi a "kiváló hangzás megfizethető áron mindenkinek" alapelvét valljuk és követjük!

   POLK AUDIO
   MAGNIFI MINI
   0747192127350

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: