Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316
   Soundbar rendszer DHT-S316

   Soundbar rendszer DHT-S316

   99 990,00 Ft
   111 990,00 Ft
   Adóval együtt
   12 000,00 Ft megtakarítás

   A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 111 990,00 Ft -12 000,00 Ft

   Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   Denon DHT-S316 - a Denon márkára jellemző térhangzást képes biztosítani a Dolby Digital és a DTS hangsávjaiból, és integrált Bluetooth-t is kínál, amely lehetővé teszi a zene vezeték nélküli lejátszását telefonokról, táblagépekről és számítógépekről.

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   A Denon DHT-S316 soundbar mindössze 5 cm-es vastagságával és diszkrét megjelenésű, vezeték nélküli mélysugárzójával a márkára jellemző, kiváló minőségű térhangzást biztosít otthonában, miközben képes kezelni a több csatornás Dolby Digital és a DTS kódolású hangsávokat, valamint a beépített Bluetooth modulnak köszönhetően a telefonról, táblagépről, és egyes mobil bluetooth-chippel ellátott hordozható számítógépekről, és egyéb eszközökről vezeték nélkül is képes hangot lejátszani.

   A DHT-S316 soundbar keskeny kivitelének köszönhetően a TV-készülék elé helyezhető anélkül, hogy a képernyő alsó részét eltakarná, valamint a beépített rögzítőfuratok segítségével a falra is felszerelhető. A 2 x 1 db 1”-os magas hangsugárzó és a 2 x 2 db 1,25" x 4,4"-os közép hangsugárzó kiváló hangzást biztosít, a 5,5”-os mélysugárzó pedig a mélyhangok erőteljes és tiszta reprodukciójával adja vissza a lejátszott tartalomnak megfelelő eseménytér érzetét. A Denon DHT S316 a beépített Dolby Digital és DTS dekóderek, illeve a Dolby Virtual Surround rendszerek együttes jelenlétének köszönhetően lenyűgöző, többcsatornás hanghatást tud varázsolni a hallgatóság köré, a vezeték nélküli mélysugárzó pedig bárhol elrejthető a szobában, így csak és kizárólag az átható, kristálytiszta térhangzás kerül a figyelem középpontjába.

   A TV-n megjelenő tartalom, illetve a TV-műsor hangjának hallgatásához egyszerűen csak csatlakoztassa a mellékelt HDMI kábelt a Denon DHT-S316 Soundbar és a TV-készülék HDMI (ARC) jelzésű aljzataihoz, lehetővé téve a hangerő szabályozását is a TV távirányítójának segítségével, ami rendkívül egyszerűvé teszi a soundbar első telepítését és mindennapi használatát. Teljes mértékben kihasználhatja a szokványos televíziós tartalmak és a modern, okos (Smart) TV-k nyújtotta lehetőségeket, így az alkalmazások hangjának problémamentes hallgatása sem jelenthet gondot. A DHT-S316 csatlakoztatása optikai digitális bemeneten keresztül is történhet, így a HDMI ARC technológiával nem rendelkező, vagy annak használatát külső gyártók számára nem engedélyező TV készülékek esetében is használhatja azt.

   A párbeszédek kiemelését a Denon Dialogue Enhancer technológia biztosítja, így a filmek, TV-műsorok beszéd- és énekhangjai a hangerő növelése nélkül is érthetőek maradnak.

   Denon DHT-S316

   A DHT S316 bluetooth funkciója által lehetőség nyílik vezeték nélküli audio streaming-re a telefonok, táblagépek vagy hordozható, mobil bluetooth-chippel ellátott számítógépek és egyéb eszközök esetében. Ez azt is jelenti, hogy hozzáférhet a mobil eszközén tárolt zenéihez, online zenei szolgáltatásokhoz, internet rádiókhoz a Denon által biztosított kiváló hangminőségben. A Denon DHT-S316 a virtuális, térhatású hangok előállításához fejlett, pszichoakusztikus algoritmusokat használ, így élvezetesebbé téve a televíziózást és filmnézést a hallgató számára.

   Denon DHT-S316 -Termékjellemzők:

   • Rendkívül vékony (mindössze 5 cm vastagságú) soundbar rendszer vezeték nélküli mélysugárzóval. A soundbar a TV alá vagy a falra is helyezhető. A mélysugárzót könnyen el lehet rejteni a szobában;
   • Beépített Dolby Digital és DTS dekóder Dolby Virtual Surround feldolgozó egységgel, hogy kedvenc TV-műsorait és filmjeit valósághű 3D hangzással élvezhesse;
   • Denon Dialogue Enhance technológia a beszéd- és az énekhangok hangerőnövelés nélküli, sokkal jobb érthetőségéért, kiemeléséért;
   • Egyszerű csatlakoztatás a mellékelt HDMI kábellel, kihasználva az ARC (Audio Return Channel) nyújtotta előnyöket;
   • A készülék vezérlésére a TV távirányítójával is lehetséges;
   • Optikai digitális audio csatlakozással (Toslink) is használható;
   • Nagy méretű távirányító az egyszerű hangerő szabályozáshoz és a bemenetek váltásához;
   • Beépített bluetooth funkció a vezeték nélküli hanglejátszáshoz telefonról, tabletről és egyéb, mobil bluetooth chip-pel ellátott eszközökről.
   • 2 db 1”-os magas hangsugárzó és 2 x 2 db 1,25" x 4,4"-os közép hangsugárzó a tiszta és kiváló minőségű hangzás érdekében. 1 db 5,5”-os mélyhangsugárzó a subwoofer-ben
   DENON
   DHTS316BKE2
   2023-12-08

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   Bluetooth
   Igen
   Többcsatornás házimozi hangzás
   DTS
   Dolby Digital

   Specific References

   ean13
   4951035067147
   Új
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: