Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Soundbar rendszer DHT-S516H

   DENON

   259 990,00 Ft
   219 990,00 Ft40 000,00 Ft megtakarítás
   Adóval együtt

   Elérhető

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Mennyiség

   Last time this product was added to a cart: 2021-01-13

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   14 napos elállás!

   Ismerje meg a Denon DHT-S516H hangprojektort!

   A Denon kibővíti soundbar szériáját új prémium lehetőséggel, a DHT-S516H modellel. Az új hangprojektorral a Denon hangsúlyozza azt az ambícióját, hogy bővítse jelenlétét a soundbar piacon. 


   Optimalizálva a Denon évszázados örökségével, amellyel nagyszerű hangzású házimozi és nagy felbontású audio termékeket hoz létre, a legújabb hangprojektor egyesíti a 4K HDMI-bemeneteket az ARC támogatással a tökéletes TV-csatlakozáshoz és működéshez, az osztály vezető DSP-feldolgozással, erősítővel és Hi-Res kompatibilitással, valamint a soundbar egyszerű kezelhetőségével és tetszetős formatervezésével.

   A HEOS Bar és a HEOS Home Cinema HS2 soundbar-ok nagyszerű tulajdonságaira építve a legújabb Denon hangprojektor számos hangminőség és csatlakoztatási fejlesztést tartalmaz. A kivételes D osztályú erősítéssel és különféle teljesítmény-hangolású meghajtókkal a DHT-S516H biztosítja a tökéletes házimozi élményt, melyre a tévék önmagukban nem képesek. Ezen felül a hangprojektor tartalmazza a beépített HEOS zene streaming és hangvezérlés legújabb verzióit (Amazon Echo, vagy Google Home hangszóró szükséges). A DHT-S516H soundbar szettben kapható egy külön vezeték nélküli mélysugárzóval - a kiegyensúlyozott Denon hangzásért. A DSD (2,8, 5,6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA és AAC (USB / Network) támogatására képes hangprojektoron a vásárlók gyorsan és egyszerűen megtapasztalhatják a Hi-Res tartalmak minőségét.

   A DHT-S516H otthonban lehetővé teszi a vezetéknélküli élményt!

   A DHTS516 több, mint egy hagyományos sundbar, mivel az egész otthonban lehetővé teszi a vezeték nélküli, multiroom élményét a beépített HEOS segítségével. A DHT-S516H-val a fogyasztók számára elérhető az Apple AirPlay 2 használata is. Ha más HEOS beépített AV Receiverekkel, hangprojektorokkal és hangszórókkal párosítják, a felhasználók mindenhol ugyanazt a zeneszámot játszhatják le, vagy választhatnak különböző dalokat minden egyes csatlakoztatott helyiséghez. A beépített HEOS a korlátlan zenehallgatás érdekében hozzáférést biztosít számos nagyobb streaming szolgáltatáshoz, mint például az Amazon Music, az ingyenes és a Prémium Spotify, a Deezer, a TIDAL, a TuneIn Internet Radio.

   Hangvezérlő platformok

   A rendkívül egyszerű használat érdekében a soundbar támogatja a fő hangvezérlő-platformokat, köztük a Google-t és az Amazon-t. A fejlett HDMI-bemenetek olyan funkciókat tesznek lehetővé, mint az automatikus alacsony késleltetés mód (ALLM), ami drámai módon javítja a játékélményt használat közben. 

   A DHT-S516H főjellemzői:

   Alacsony profilú és falra szerelhető két hüvelyk magas, a DHT-S516H a legtöbb helyhez illeszkedik, és nem takarja ki a TV alsó szélét vagy az IR távirányító szenzort
   Támogatja a népszerű surround formátumokat a Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS dekódolást a magával ragadó surround élményért
   Denon Dialogue Enhancer javítja a párbeszéd érthetőségét - ideális filmekhez és TV-műsorokhoz
   Könnyű csatlakoztatás A felhasználók hozzáférhetnek a HDMI-hez audio return channel funkcióval, az optikai digitális audio bemenethez, beépített Bluetooth-hoz, AirPlay 2-höz és a 3,5 mm-es kiegészítő bemenethez
   DENON
   DHTS516HBKE2


   10 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap

   Megadott referenciák


   Új termék

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: