Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Kiárusítás!

  Soundbar STUDIO SLIM

  DEFINITIVE TECHNOLOGY

  399 990,00 Ft
  244 990,00 Ft155 000,00 Ft megtakarítás
  Adóval együtt

  Utolsó tételek a raktáron

  Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

  Mennyiség

   

  Akár 5 év garancia ingyen!

   

  Ingyenes kiszállítás!

   

  14 napos elállás!

  A szórakoztatóipar szívében, a napos Kaliforniában a Definitive Technology úgy tervezte meg Studio Slim névre hallgató soundbar-ját, hogy az a legigényesebb hallgatók technológiai és esztétikai elvárásainak is kiválóan megfeleljen, legyen szó akár zenehallgatásról, televízió- és filmnézésől, illetve sportműsorok megtekintéséről. A HDMI ARC, a Chromecast és a 4K támogatása mellett a Definitive Technology Studio Slim a márkára jellemző rendkívüli, a teljes szobát kitöltő hangot bizosít. Ez a soundbar ideális választás mindenkinek, aki valóban egy komoly hangminőséggel rendelkező kompakt hangrendszerrel szeretné kiegészíteni otthoni szórakoztató rendszerét.

   

  A Studio Slim modern, letisztult design-ja minden esztétikai elvárást tökéletesen kielégít. Studio Slim

   

  Ahhoz, hogy a mai, modern kompakt házimozi rendszerekkel szemben támasztott, egyre magasabb szintű igényeket is kielégíthessék, a Studio Slim-be hét darab hangszórót építettek be, amelyeknek mindegyikét különálló erősítő hajtja. A Definitive Technology 3 darab szabadalmaztatott technológiájú, 1" átmérőjű, alumínium magas hangsugárzói tiszta és precíz magasfrekvenciájú hangokat bocsájanak ki, a középfrekvenciájú hangokat pedig a 4 darab 3"-os közép hangszóró biztosítja. A mellékelt mélysugárzó egység 8"-os mélyhangszórójával erőteljes és megremegtető basszussal tölti ki a szoba teljes belső terét. Mindezek mellett a hallgatónak lehetősége van a center hangcsatorna hangerejét is szabályozni a párbeszédek jobb érthetőségének növlése érdekében, ami még a komplexebb hanghatásokat tartalmazó jelenetek estében is kiválóan működik.

   

  "Sound Egy kivételes tulajdonságokkal felvértezett mélysugárzó felelős a kirobbanó mélyhangokért.

   

  Definitive Technology Studio Slim soundbar természetesen, támogatja a Chromecast technológiát is, ami a lejátszandó tartalmak hangminőségének feláldozása nélkül biztosítja a könnyebb használatot és lejátszást. Ennek a funkciónak köszönhetően a felhasználók könnyen a kezükbe vehetik az irányítást zenéik, filmjeik lejátszása felett, illetve üzeneteket vagy podcast-eket hallgathatnak kedvenc alkalmazásaikból, választ kaphatnak feltett kérdéseikre a Google keresőmotorjának segítségével, ütemezhetik napi teendőiket, figyelmeztetéseket, riasztásokat állíthatnak be, telefonhívásokat kezdeményezhetnek, és vezérelhetik a kompatibilis otthoni okos eszközeiket is. Egyszerűen csak csatlakoztassa a Studio Slim soundbar-t a többi otthoni, Chromecast kompatibilis hangszórójához a Google Home alkalmazás segítségével, hogy egy teljes, otthoni audiorendszert alakíthasson ki, és hangparancsokkal irányíthassa a zene lejátszását mobil eszközével az otthoni hálózatán keresztül.

  A HDMI ARC funkció támogatásának köszönhetően a Studio Slim soundbar egyetlen HDMI-kábellel csatlakoztatható a TV-hez, ami egyszerűvé teszi az első beállítást és a mindennapi használatot is. A HDMI ARC funkciónak köszönhetően a soundbar, a televízió készülék által éppen közvített hangot adja ki, ami a TV-ből a HDMI kábelen keresztül halad folyamatosan a soundbar irányába. A TV távirányítójával lehetőség van alapvető funkciók vezérlésére is, például a hangerő növelésére és csökkentésére. (Megjegyzés: A HDMI ARC funkció olyan TV készülékek esetében használható, amelyek estében az nincs letiltva a külső hangeszközgyártók számára)

  3.1 csatornás felépítés - A Definitive Technology Studio Slim 3.1 csatornás házimozi soundbar rendszer különálló bal, közép és jobb csatornákkal rendelkezik. Ezek hét különálló hangszóróból tevődnek össze, meghajtásukról pedig hét nagy teljesítményű, DSP-vel megtámogatott erősítő gondoskodik, amelyek együtt kiváló minőségben biztosítják a szobát betöltő 3 csatornás vagy virtuális surround hangot pontos térleképezéssel, térhatású hangvisszaadással és kellően nagy teljesítménnyel. Az állítható középső, azaz center csatorna lehetővé teszi a hallgató számára, hogy a hallgatási igényeinek megfelelően állítsa be a beszédhangok arányát a teljes, megjelenítendő hangtérhez képest.

  Vékony, elegáns kialakítás - A Studio Slim-et sötét, szálcsiszolt alumínium borítással ruházták fel az elegáns, minimalista megjelenés érdekében. A Studio Slim soundbar rendkívül vékony, mindössze 1,75”-os (4,5 cm) magasságú kialakítással rendelkezik, és akusztikai szempontból semleges házának köszönhetően tökéletesen beilleszthető bármilyen belső térbe, ráadásul az alacsony profilú ház jóvoltából a TV készülék képernyőjének alsó része sem lesz kitakarva.

  HDMI ARC - Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a TV készülékről jövő hangot precíz, kiváló minőségben hallgathassák, és egyszerűen szabályozhassák a hangerőt, illetve irányíthassák a TV egyéb funkcióit is, mindezt egyetlen HDMI-kábel segítségével. A HDMI ARC tehát biztosítja, hogy a beépített Smart TV alkalmazásokból és a TV-hez csatlakoztatott egyéb forrásokból közvetlenül hallgathassuk a hangot a Studio Slim soundbar-on keresztül.

  Kiváló hangzás - A Studio Slim három darab 1“-os alumínium magassugárzóval, és négy darab 3“-os közép hangsugárzóval rendelkezik. A mélysugárzó ládában (Subwoofer) egy darab 8“-os mélyhangsugárzó gondoskodik az erős és tiszta basszushangokról.

  DEFINITIVE TECHNOLOGY
  STUDIOSLIM

  Adatlap

  Garancia
  24 hónap

  Megadott referenciák


  Új termék

  10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: