Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Soundbar rendszer DHT-S216

   DENON

   87 990,00 Ft
   74 990,00 Ft13 000,00 Ft megtakarítás
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

   Szín
   Mennyiség

   Kérhető

   Ahogy az a Házimozi erősítők piacvezető gyártójától elvárható, a Denon egy olyan soundbar-t hozott létre, amely bármelyik televíziót otthoni szórakoztató központtá varázsolja. A Denon DHT-S216 soundbar rendszer egy keskeny kivitelű, falra szerelhető soundbar, erős, beépített mélysugárzókkal, Dolby Digital dekóderrel és DTS Virtual: X 3D hangtechnológiával az erőteljes házimozi térhangzás érdekében.

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   4K és ARC támogatás

   Teljes kompatibilitás a modern HD és 4K tévékkel, így a 4K UHD HDMI csatlakozók által (1 bemenet / 1 kimenet ARC-vel) tiszta képet és csodálatos hangminőséget tud biztosítani. Csatlakoztasd egyszerűen és gyorsan televízió készülékedet, Blu-ray lejátszódat vagy egyéb multimédiás eszközödet HDMI-n keresztül (ARC képes HDMI bemenet), optikai vagy AUX bemeneten keresztül, sőt, hallgasd kedvenc zenéidet akár Bluetooth-on keresztül is továbbítva.

    A két beépített mélysugárzónak köszönhetően, amelyek dinamikus, mozi minőségű hangzást nyújtanak ennek a minimalista, keskeny kivitelű soundbar-nak, szinte egyáltalán nem lesz szükségünk külön mélysugárzó dobozra.

   A DENON - DHT-S216 legfontosabb jellemzői:

   • Érezd a 3D hang erejét!: Élvezd a nagyszerű házimozi hangzást tévénézés, filmnézés, zenehallgatás és bármilyen más tevékenység közben. Érezd a DHT-S216 soundbar által nyújtott kiváló minőségű Denon hangzást!
   • A DENON - DHT-S216 soundbar lefedi a teljes hangtartományt: Az előre beprogramozott hangzásmódok és a beépített mélyhangsugárzók által az elvárható legjobb hangminőséget kaphatjuk meg ettől a soundbar-tól külön mélysugárzó használata nélkül.
   • 4K UHD HDMI támogatás ARC visszirányú hangcsatorna funkcióval: Élvezd a televízióból érkező hangot kivételesen kristálytiszta minőségben olyan módon, hogy a televízióhoz mindössze csak egyetlen HDMI-kábellel kell azt csatlakoztatni.
   • Keskeny kivitelű és könnyen falra szerelhető: Mindössze 60 mm-es magasságával a DHT-S216 a legtöbb helyre biztosan elfér, és nem fogja eltakarni a TV-készülék alsó részét sem, mint a nagyobb soundbar-ok.
   • Dolby Digital, DTS és DTS Virtual: X hangformátumok dekódolása: Élvezd a magával ragadó térhangzást egy elegáns, kompakt soundbar-ból. A fejlett pszichoakusztikai algoritmusok használatával a soundbar reálisan képes szimulálni egy többcsatornás, térhatású házimozi hangszórórendszert.
   • Vezeték nélküli zenei streaming Bluetooth segítségével: Élvezd a kedvenc zenéidet Bluetooth-kompatibilis okos eszközeidről!
   • DENON Dialogue Enhancer technológia: Hallgasd a párbeszédeket kristálytiszta minőségben, legyen szó filmnézésről, zenehallgatásról, vagy tévéműsorok megtekintéséről.
   • Optikai digitális hang és 4K UHD HDMI bemenetek: Csatlakoztass egy Blu-ray lejátszót, játékkonzolt vagy más multimédiás eszközt a soundbar-ra!
   • 4K HDMI-kábel tartozékként mellékelve a dobozban: Csatlakoztasd egyszerűen a kábelt a tévéhez, és élvezd a DENON DHT-S216 soundbar magával ragadó hangját, legyen szó bármilyen szórakoztató tevékenységről.
   • AUX bemenet (3,5 mm Jack): Csatlakoztass egy analóg eszközt, és hallgasd annak hangját a soundbar-on!
   • A DENON több mint 100 év tapasztalattal rendelkezik a hangosítástechnikában, így nem is csoda, hogy a DENON DHT-S216 soundbar egy megbízható, elegáns és tartós hangrendszer, amely a kategóriájában elvárható legjobb hangminőséget képes nyújtani.

   DENON
   DHTS216BKE2
   4951035071687

   890 mm
   60 mm
   120 mm

   3 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   Bluetooth
   Igen
   HDMI (bemenetek)
   1
   HDMI (kimenetek)
   1
   Optikai bemenetek
   1-2
   Többcsatornás házimozi hangzás
   DTS
   DTS Virtual:X
   Dolby Digital
   Támogatott képfelbontás
   4K
   AUX bemenet
   Jack 3.5 mm

   Új
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: