Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216
      Soundbar rendszer DHT-S216

      Soundbar rendszer DHT-S216

      74 990,00 Ft
      87 990,00 Ft
      Adóval együtt
      13 000,00 Ft megtakarítás

      A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 87 990,00 Ft -13 000,00 Ft

      Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Ahogy az a Házimozi erősítők piacvezető gyártójától elvárható, a Denon egy olyan soundbar-t hozott létre, amely bármelyik televíziót otthoni szórakoztató központtá varázsolja. A Denon DHT-S216 soundbar rendszer egy keskeny kivitelű, falra szerelhető soundbar, erős, beépített mélysugárzókkal, Dolby Digital dekóderrel és DTS Virtual: X 3D hangtechnológiával az erőteljes házimozi térhangzás érdekében.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      4K és ARC támogatás

      Teljes kompatibilitás a modern HD és 4K tévékkel, így a 4K UHD HDMI csatlakozók által (1 bemenet / 1 kimenet ARC-vel) tiszta képet és csodálatos hangminőséget tud biztosítani. Csatlakoztasd egyszerűen és gyorsan televízió készülékedet, Blu-ray lejátszódat vagy egyéb multimédiás eszközödet HDMI-n keresztül (ARC képes HDMI bemenet), optikai vagy AUX bemeneten keresztül, sőt, hallgasd kedvenc zenéidet akár Bluetooth-on keresztül is továbbítva.

       A két beépített mélysugárzónak köszönhetően, amelyek dinamikus, mozi minőségű hangzást nyújtanak ennek a minimalista, keskeny kivitelű soundbar-nak, szinte egyáltalán nem lesz szükségünk külön mélysugárzó dobozra.

      A DENON - DHT-S216 legfontosabb jellemzői:

      • Érezd a 3D hang erejét!: Élvezd a nagyszerű házimozi hangzást tévénézés, filmnézés, zenehallgatás és bármilyen más tevékenység közben. Érezd a DHT-S216 soundbar által nyújtott kiváló minőségű Denon hangzást!
      • A DENON - DHT-S216 soundbar lefedi a teljes hangtartományt: Az előre beprogramozott hangzásmódok és a beépített mélyhangsugárzók által az elvárható legjobb hangminőséget kaphatjuk meg ettől a soundbar-tól külön mélysugárzó használata nélkül.
      • 4K UHD HDMI támogatás ARC visszirányú hangcsatorna funkcióval: Élvezd a televízióból érkező hangot kivételesen kristálytiszta minőségben olyan módon, hogy a televízióhoz mindössze csak egyetlen HDMI-kábellel kell azt csatlakoztatni.
      • Keskeny kivitelű és könnyen falra szerelhető: Mindössze 60 mm-es magasságával a DHT-S216 a legtöbb helyre biztosan elfér, és nem fogja eltakarni a TV-készülék alsó részét sem, mint a nagyobb soundbar-ok.
      • Dolby Digital, DTS és DTS Virtual: X hangformátumok dekódolása: Élvezd a magával ragadó térhangzást egy elegáns, kompakt soundbar-ból. A fejlett pszichoakusztikai algoritmusok használatával a soundbar reálisan képes szimulálni egy többcsatornás, térhatású házimozi hangszórórendszert.
      • Vezeték nélküli zenei streaming Bluetooth segítségével: Élvezd a kedvenc zenéidet Bluetooth-kompatibilis okos eszközeidről!
      • DENON Dialogue Enhancer technológia: Hallgasd a párbeszédeket kristálytiszta minőségben, legyen szó filmnézésről, zenehallgatásról, vagy tévéműsorok megtekintéséről.
      • Optikai digitális hang és 4K UHD HDMI bemenetek: Csatlakoztass egy Blu-ray lejátszót, játékkonzolt vagy más multimédiás eszközt a soundbar-ra!
      • 4K HDMI-kábel tartozékként mellékelve a dobozban: Csatlakoztasd egyszerűen a kábelt a tévéhez, és élvezd a DENON DHT-S216 soundbar magával ragadó hangját, legyen szó bármilyen szórakoztató tevékenységről.
      • AUX bemenet (3,5 mm Jack): Csatlakoztass egy analóg eszközt, és hallgasd annak hangját a soundbar-on!
      • A DENON több mint 100 év tapasztalattal rendelkezik a hangosítástechnikában, így nem is csoda, hogy a DENON DHT-S216 soundbar egy megbízható, elegáns és tartós hangrendszer, amely a kategóriájában elvárható legjobb hangminőséget képes nyújtani.

      DENON
      DHTS216BKE2

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      36 hónap
      Bluetooth
      Igen
      HDMI (bemenetek)
      1
      HDMI (kimenetek)
      1
      Optikai bemenetek
      1-2
      Többcsatornás házimozi hangzás
      DTS
      DTS Virtual:X
      Dolby Digital
      Támogatott képfelbontás
      4K
      AUX bemenet
      Jack 3.5 mm

      Specific References

      ean13
      4951035071687
      Új
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: