Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar
      Dali KATCH ONE Soundbar

      Dali KATCH ONE Soundbar

      299 990,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Különböző formában elérhető

      29.04.2024

      Rendelje meg most, amint elérhető lesz a termék értesítjük Önt és teljesítjük a megrendelést!

      A DALI KATCH ONE a neves dán gyártó legújabb soundbarja TV-hez, vezeték nélküli bluetooth kommunikációval, HDMI és optikai bemenettel. Nagyszerű alternatívája a házimozi-készleteknek vagy a sztereó készülékeknek.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A KATCH ONE a híres dán gyártó, az audiophile DALI legújabb TV kihangosítója, mely vezeték nélküli Bluetooth kommunikációval, HDMI-vel és optikai bemenettel van felvértezve. Kiváló alternatíva házimozi rendszerek vagy sztereo eszközök helyett, vagy kiváltásukra.

      Katch One

      A televíziókészülékek képernyőméretének növekedésével a kiváló minőségű audio rendszerek számára egyre kisebb hely marad. Azon felhasználóknak, akik a jó minőségű kép mellé kiváló hangra vágynak, a DALI megalkotta a KATCH ONE-t. Elegáns, mélysugárzó nélkül is teljes frekvencia átvitel biztosít, mely élménnyé varázsolja a TV-nézést.

      A DALI KATCH ONE-t úgy fejlesztették ki, hogy javítsa a televízió hangminőségét, és e mellett más forrásból származó zenét is élvezetes minőségben adjon vissza. Kiváló eszköz, amely önmagában is jó megoldás lehet azok számára, akik minimalista eszközt keresnek otthoni filmnézéshez, zenehallgatáshoz. A DALI közel negyven éves tapasztalata csúcskategóriás Hi-Fi készülékek gyártásában biztosítja a hibátlan hangminőséget, amelynek középpontjában a leginkább természetes hangzású hangsugárzók létrehozása, melyek a zene reprodukálását minél nagyobb hanghűségben tegyék meg.

      táviranító

      A DALI KATCH-hez nagyon praktikus távirányító tartozik.

      Az elegáns, kompakt kialakításnak köszönhetően a DALI KATCH ONE 10 beépített hangszóróval rendelkezik, amelyek ideálisak a nagy teljesítményű, 4x 50 W-os beépített erősítőihez. Ez biztosítja, hogy a filmzene mindig rendkívül dinamikus, a párbeszédek pedig mindig tiszták legyenek, és a zene pontosan kiegyensúlyozott legyen, éppen úgy, ahogyan az alkotó tervezte..

      A tiszta és részletes hangot fenntartó csillapított, lágy dóm magassugárzóknak köszönhetően a négy nagy passzív mélyhangszóró négy aktív mélyhangszóróval együtt működik, hogy erőteljes és pontos basszust biztosítson, mindezt a tökéletes hangzás érdekében.

      ADALI KATCH ONE fel van szerelve minden szükséges bemenettel, beleértve a HDMI-t, 2 db optikai, analóg bemenetet, nem is beszélve a Bluetooth-ról (AAC és aptX).

      bemenetek  A sok bemenetnek köszönhetően a kihangosító bármilyen TV-hez csatlakoztatható.

      A vizuális formatervezés fontos részét képezi a stílusos hármas összeszerelési megoldás, amelyeknek köszönhetően a KATCH ONE tökéletesen kiegészíti bármely helyiség kialakítását.

      • Falra szerelés külön tartókkal

      Az elegáns, kompakt kialakítású bőr fali szíj kiegészíti a KATCH ONE megjelenését. Ez a megoldás elegánsan elrejti a televízióból a KATCH ONE-ra vezető kábelt/kábeleket, fenntartva a rendet, a töretlen összképet. A KATCH ONE előlapi szövetének kiváló akusztikus tulajdonságai garantálják, hogy a hangrészletek ne vesszenek el.

      • Falra szerelés rögzítő csapokkal (KATCH ONE hátulján rögzítő „kulcslyuk” kivágások)

      Ha szűk a hely a falon, akkor az ideális megoldás a KATCH ONE rögzítésére a hátulján található „kulcslyukakkal”, és a rögzítő csapokkal.

      • Polcon való elhelyezés

      A KATCH ONE polcra vagy bútorra is helyezhető a mellékelt valódi fa lábak segítségével, melyek egyé válnak a készülék összképével. E mellett a hangszórót elkülönítik attól a felülettől, amelyen áll, így csökkentve a nem kívánt rezonanciákat, és emelik a KATCH ONE elegánsabb megjelenését.

      Knóżki  A csodálatos "lábak"...
       ... és egy rendkívül tervező szerelőkonzol.
      dali katch one konzol

      5 különféle audio bemenettel a KATCH ONE bármilyen audio eszközhöz csatlakoztatható. Ez magában foglalja a TV csatlakoztatásának négy módját. Nem is beszélve a zene streaming eszközök csatlakoztatásának széles lehetőségeiről. Ezenkívül a KATCH ONE automatikusan érzékeli az összes bemenetet és automatikusan bekapcsol, amikor bekapcsolja a TV-t vagy a hangforrást.

       

      • HDMI

      A KATCH ONE HDMI (ARC) bemenete fogadja a TV hangját, mely támogatja a TV-távirányító használatát a hangerő beállításához, a némításhoz és a be-kikapcsolásához.

       

      • 2 db OPTIKAI bemenet

      A dedikált TV-bemenet automatikus bekapcsolási funkcióját a TV-készülék optikai kimenete aktiválja. Ez biztosítja, hogy a KATCH ONE be legyen kapcsolva és készen álljon a TV hang fogadására. A második optikai bemenet audio eszközökkel, például CD-lejátszókval, vagy audio streamerrel való használatra van. Ez a bemenet szintén lehetővé teszi az automatikus be- és kikapcsolást az audiojel alapján.

       

      • BLUETOOTH

      A KATCH ONE beépített Bluetooth kapcsolata AAC és aptX funkciót kínál, lehetővé téve a zenék könnyű streamingét telefonjáról, táblagépéről vagy akár a TV-ről, egy teljesen vezeték nélküli, kényelmes megoldás létrehozása érdekében.

       

      • ANALÓG bemenet

      A KATCH ONE sztereo mini-jack bemenete analóg csatlakozást biztosít TV-hez, telefonhoz, táblagéphez vagy számítógéphez.

       

      • SUB OUT (mélysugárzó kimenet)

      A mélysugárzó csatlakoztatása nagyon egyszerű. Az összes mélyhangot közvetlenül a SUB Out kimenethez küldi a KATCH ONE DSP-n keresztül. Ennek köszönhetően a KATCH ONE beépített erősítőivel még nagyobb hangerőn hallgathat zenét vagy nézhet tévét, mert a mély frekvenciák terhét átveszi az aktív mélysugárzó.

       

       Ezeket a mélysugárzókat javasoljuk a Dali KATCH ONE kiegészítéseként, ha teltebb mélytartományt és nagyobb hangerőt szeretne:

      modell link termékleíráshoz
      Dali Sub E-9F kattintson ide
      Dali Sub E-12F kattintson ide
      Wilson Sub-10 kattintson ide
      Wilson Sub-9 kattintson ide

       

      Katch One

      A KATCH ONE 10 beépített hangszóróval rendelkezik, amelyek ideálisak a nagy teljesítményű, 4x 50 W-os beépített erősítőihez. Ez biztosítja, hogy a filmzene mindig rendkívül dinamikus, a párbeszédek pedig mindig tiszták legyenek, és a zene pontosan kiegyensúlyozott legyen.

       

      A négy nagy passzív mélyhangszóró négy aktív mélyhangszóróval működik együtt, hogy meglepő basszus hangot és nagyszerű filmnézési élményt biztosítson akár mélysugárzó nélkül. Ha a helyiség még nagyobb mélytartományt és teljesítményt igényel, csatlakoztathat egy DALI mélysugárzót.

      Katch One  A mélyhangszóróknak köszönhetően a soundbar meglepően testes mélytartományt ad le.

       

      • MAGASSUGÁRZÓ

      A magas hangokat két rendkívül könnyű, 21 mm átmérőjű, lágy dóm magassugárzó biztosítja, amelyek valóban élénkítik a felső és a középső tartományt. Összesen 6 aktív és 4 passzív hangszóró ad tiszta, részletes és koherens hangot, mely ritka a TV kihangosítok világában.

       

      • MÉLYSUGÁRZÓ

      Egy speciálisan kialakított szerkezetű mélyhangszóró, fordított membrán használatával, amely ugyanolyan maximális löketű, mint egy hasonló méretű hagyományos mélyhangszóró. A DALI KATCH ONE teljes gépházával, kialakításával, minden milliméternyi helyével az alacsony frekvenciájú reprodukciót támogatja, lehetővé téve a mélysugárzó számára, hogy minimális DSP támogatás mellett mélytartományt generáljon.

       

      A mélyhangszóró membránja alumíniumból készül, puha anyagú porvédő sapkával. A merev alumínium lehetővé teszi a mélysugárzó maximális mozgását, a közép frekvencia mellett is. Az alumínium és a szövet kombinációja csökkenti a felületi rezonanciákat, miközben megőrzi a részleteket és a hangtisztaságot.

       

       

      A KATCH ONE gépháza, és az előlap üvegszállal erősített ABS-keverékből készül. Ez az anyag lehetővé teszi egy olyan ház létrehozását a hangszórók számára, amely optimalizálja a légáramlást, kiszélesíti a sztereó teret és a hangot a hallgató felé irányítja. Ez képezi az alapját egy rendkívül merev szerkezetnek, amely biztosítja,hogy a hangszórók mozgása ne okozzon olyan nem kívánt rezonanciákat a ház szerkezetében, amelyek torzíthatják az audio jelet.

       

      Katch One A Katch One elkészítéséhez csúcsminőségű anyagokat használtunk

      A KATCH ONE hátulja, mind az eleje a rács alatt beépített légáramvezetővel rendelkezik az hangfrekvencia terjedésének optimalizálása érdekében.

       

      A mélyhangszóróknak, amelyek a készülék elején, és a hátulján helyezkednek el, nagyon fontos a légáramlás irányítása és optimalizálása. A hátsó mélyhangszórókat úgy alakították ki, hogy azok integrálódjanak a falhoz, hogy növeljék a mélytartomány mennyiségét, és a fal segítségével a sztereó teret is kibővítsék. Hasonlóképpen, az első mélysugárzókat az elülső terelőlapra helyezik egy hullámvezetővel körülvéve, amely elősegíti a légáram szabályozását és a szóródás optimalizálását.

       

      Röviden a legfontosabb jellemzők

      Frekvenciatartomány (+/- 3dB) 46 - 25,000
      Az erősítő maximális kimeneti teljesítménye [RMS] 4 x 50 Watt
      Erősítő típusa D osztályú teljesen digitális erősítők
      Bemenetek HDMI ARC
      2db optikai (TosLink)
      3,5 mm-es Mini Jack
      Kimenetek

      SUB Out (kimenet aktív mélysugárzó számára)
      USB töltő kimenet (5V / 1A) (nem bemenet)

      Vezeték nélküli kommunikáció Bluetooth ™ 4.0 (AAC és Apt-X)
      Ajánlott elhelyezés

      Falon

      Polc / Asztal

      Tartozékok

      Hálózati tápkábel (2m)

      Távirányító

      Fali felfogató (bőr)

      Fa lábak

      Rövid üzembehelyezési útmutató

      DALI
      KATCHONE IRON BLACK
      2024-04-29

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      60 hónap

      Specific References

      ean13
      5703120109749
      Új
      Mutass többet