Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi hangprojektor rendszer MAGNIFI 2

   POLK AUDIO

   199 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Elérhető

   Szín
   Mennyiség

   Polk Audio MagniFi Max 2 Házimozi soundbar rendszer Chromecast platformmal és vezeték nélküli mélysugárzóval

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   A Polk Audio MagniFi Max 2 egy nagy teljesítményű, vezeték nélküli házimozi soundbar rendszer vezetéknélküli mélysugárzóval, ami erőteljesebb, dinamikusabb hangzást nyújt, mint a szokványos soundbar-ok a kategóriáján belül, és képes a filmek, televízióadások, videojátékok hangjának, illetve a zene hangjának reális optimalizálására. A MagniFi 2 a szabadalmaztatott SDA Surround technológiát alkalmazza a szélesebb lefedettséget biztosító és magával ragadó hangélmény elérése érdekében, és rendelkezésünkre álla Voice Adjust technológia is, ami pedig a kristálytiszta párbeszédekért felel. A doboz tartalmaz egy HDMI-kábelt és egy optikai kábelt is a gyors és egyszerű beállítás érdekében. Stream-eld és hallgasd kedvenc zenéidet a Chromecast, a Google Play Music, az Amazon Music HD, az Apple Music, a Roon, a Qobuz, a Spotify, a TIDAL segítségével, és még a sok más platformmal és technológiával való kompatibilitásnak köszönhetően. A rendszer együttműködik a Full HD és 4K felbontású televíziókészülékekkel is.


   Igazi, gazdag házimozi hangzásvilág

   A hat darab beépített hangszórót tartalmazó soundbar és a mellékelt vezeték nélküli mélysugárzó együtt egy magával ragadó, többdimenziós virtuális térhangzást valósít meg. A Dolby Digital 5.1, a DTS 5.1 kompatibilitás és az exkluzív Polk SDA surround technológia csodálatos, a teljes helyiséget kitöltő hangélményt nyújt mindenki számára.


   Vezeték nélküli mélysugárzó az igazán mély basszushangokért

   A MagniFi 2 soundbarhoz mellékelt 8 Inch átmérőjű vezeték nélküli mélysugárzó erőteljes basszushangokat nyújt, amely a házimozizás és a zenehallgatás élményét a következő szintre emeli.


   Szabadalmaztatott SDA surround hangtechnológia a Polk Audio által

   A Polk szabadalmaztatott sztereó dimenzionális hang (SDA) technológiája kiterjedt hangszínteret és részletes sztereó képalkotást biztosít. A természetes, többdimenziós hangélmény egy egyedülálló technológia, és a Polk MagniFi soundbarokat fémjelzi.


   Polk Voice Adjust technológia

   Minden szót kristálytisztán lehet hallani. A tiszta és érthető párbeszédek érdekében állítsa be kedve szerint a beszédhangot a soundbaron, és soha ne hagyjon ki egy szót sem kedvenc filmjéből, televízióműsorából vagy sporteseményéből.   3D audio mód Dolby Digital és DTS dekódolással

   A Polk által kifejlesztett 3D Audio mód bármilyen hangforrásból képes magasszínvonalú virtuális hangleképezést megvalósítani. A Polk SDA technológiával kombinálva pedig valóban magával ragadó, többdimenziós 3D térhatású hangzást biztosít.


   Google Chromecast platform

   A Google Chromecast segítségével zenét streamelhetünk kedvenc alkalmazásainkból, beleértve a Google Play Music, a YouTube Music, az Amazon Music HD, a Spotify, a TIDAL, a TuneIn Internet Rádió szolgáltatásokat és még sok más lehetőséget is Wi-Fi-n keresztül.


   Univerzális 4K kompatibilitás

   4K és HD televíziókkal is működik, ráadásul összesen három darab HDMI 2.0 csatlakozó biztosítja, hogy a 4K HDR és a Dolby Vision tartalom is kiválóan megjelenjen a televíziókészüléken.


   Falra szerelhető

   A soundbar burkolatának hátoldalán található két rögzítő furat megkönnyíti a felszerelést bármilyen fali vagy síkfelületre.


   Hang, film, zene és sport mód

   A film, a zene és a sport egygombos EQ-beállítások optimalizálják a soundbar és a mélysugárzó hangját a tiszta párbeszéd, a magával ragadó térhangzás és az igazán mély basszushangok érdekében. Élvezd az otthoni szórakoztató rendszeredet a lehető legjobb hangminőségben!


   Éjszakai mód

   Hallgass mindent anélkül, hogy zavarnád a háztartás többi tagját! Az Éjszakai mód használatával csökkenthető a mélyhangok hangereje és növelhetőek a középső, center hangok arányai, tehát elősegíthető a párbeszédek tisztasága, jobb érthetősége, a fő hangerő növelése nélkül.


   Műszaki adatok:

   • Hangmódok: Film, zene, sport, Párbeszéd beállítás, Éjszakai mód, Polk 3D AUDIO mód
   • Hangformátumok: Dolby Digital, DTS
   • Csúcsteljesítmény: Teljes rendszer: 200 W; SoundBar: 100 W, Mélysugárzó: 100 W
   • Vezetéknélküli hangátvitel: Bluetooth és Google Chromecast
   • Bemenetek és Kimenetek: 1 db ARC és 4K kompatibilis HDMI kimenet és 3 db 4K kompatibilis HDMI bemenet, 1 db Optikai hangbemenet
   • Soundbar méretei (Mag. x Szél. x Mély.): 53 x 1092 x 96 mm
   • Hangsugárzók: Magashangsugárzó: 2 db x 0,75’ (19 mm) átmérőjű; Középhangsugárzó: 4 db 1’ x 3’ (25x76 mm) átmérőjű
   • Mélysugárzó méretei (Mag. x Szél. x Mély.): 370 x 308 x 371 mm
   • Jótállás: 24 hónap
   • Kiterjesztett jótállás: 36 hónap
   • Bluetooth: Igen
   • HDMI csatlakozók: 1 db kimenet és 3 db bemenet
   • Teljesítmény: 200W
   • Chromecast: Igen

   POLK AUDIO
   MAGNIFI2
   074719131647

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Megadott referenciák

   ean13
   074719131647

   Új termék
   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: