Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Kiárusítás!

  Házimozi hangprojektor rendszer MAGNIFI 2

  POLK AUDIO

  199 990,00 Ft
  Adóval együtt

  Elérhető

  Szín
  Mennyiség

  Polk Audio MagniFi Max 2 Házimozi soundbar rendszer Chromecast platformmal és vezeték nélküli mélysugárzóval

  Uwaga: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   

  Akár 5 év garancia ingyen!

   

  Ingyenes kiszállítás!

   

  elállási jog

  A Polk Audio MagniFi Max 2 egy nagy teljesítményű, vezeték nélküli házimozi soundbar rendszer vezetéknélküli mélysugárzóval, ami erőteljesebb, dinamikusabb hangzást nyújt, mint a szokványos soundbar-ok a kategóriáján belül, és képes a filmek, televízióadások, videojátékok hangjának, illetve a zene hangjának reális optimalizálására. A MagniFi 2 a szabadalmaztatott SDA Surround technológiát alkalmazza a szélesebb lefedettséget biztosító és magával ragadó hangélmény elérése érdekében, és rendelkezésünkre álla Voice Adjust technológia is, ami pedig a kristálytiszta párbeszédekért felel. A doboz tartalmaz egy HDMI-kábelt és egy optikai kábelt is a gyors és egyszerű beállítás érdekében. Stream-eld és hallgasd kedvenc zenéidet a Chromecast, a Google Play Music, az Amazon Music HD, az Apple Music, a Roon, a Qobuz, a Spotify, a TIDAL segítségével, és még a sok más platformmal és technológiával való kompatibilitásnak köszönhetően. A rendszer együttműködik a Full HD és 4K felbontású televíziókészülékekkel is.


  Igazi, gazdag házimozi hangzásvilág

  A hat darab beépített hangszórót tartalmazó soundbar és a mellékelt vezeték nélküli mélysugárzó együtt egy magával ragadó, többdimenziós virtuális térhangzást valósít meg. A Dolby Digital 5.1, a DTS 5.1 kompatibilitás és az exkluzív Polk SDA surround technológia csodálatos, a teljes helyiséget kitöltő hangélményt nyújt mindenki számára.


  Vezeték nélküli mélysugárzó az igazán mély basszushangokért

  A MagniFi 2 soundbarhoz mellékelt 8 Inch átmérőjű vezeték nélküli mélysugárzó erőteljes basszushangokat nyújt, amely a házimozizás és a zenehallgatás élményét a következő szintre emeli.


  Szabadalmaztatott SDA surround hangtechnológia a Polk Audio által

  A Polk szabadalmaztatott sztereó dimenzionális hang (SDA) technológiája kiterjedt hangszínteret és részletes sztereó képalkotást biztosít. A természetes, többdimenziós hangélmény egy egyedülálló technológia, és a Polk MagniFi soundbarokat fémjelzi.


  Polk Voice Adjust technológia

  Minden szót kristálytisztán lehet hallani. A tiszta és érthető párbeszédek érdekében állítsa be kedve szerint a beszédhangot a soundbaron, és soha ne hagyjon ki egy szót sem kedvenc filmjéből, televízióműsorából vagy sporteseményéből.  3D audio mód Dolby Digital és DTS dekódolással

  A Polk által kifejlesztett 3D Audio mód bármilyen hangforrásból képes magasszínvonalú virtuális hangleképezést megvalósítani. A Polk SDA technológiával kombinálva pedig valóban magával ragadó, többdimenziós 3D térhatású hangzást biztosít.


  Google Chromecast platform

  A Google Chromecast segítségével zenét streamelhetünk kedvenc alkalmazásainkból, beleértve a Google Play Music, a YouTube Music, az Amazon Music HD, a Spotify, a TIDAL, a TuneIn Internet Rádió szolgáltatásokat és még sok más lehetőséget is Wi-Fi-n keresztül.


  Univerzális 4K kompatibilitás

  4K és HD televíziókkal is működik, ráadásul összesen három darab HDMI 2.0 csatlakozó biztosítja, hogy a 4K HDR és a Dolby Vision tartalom is kiválóan megjelenjen a televíziókészüléken.


  Falra szerelhető

  A soundbar burkolatának hátoldalán található két rögzítő furat megkönnyíti a felszerelést bármilyen fali vagy síkfelületre.


  Hang, film, zene és sport mód

  A film, a zene és a sport egygombos EQ-beállítások optimalizálják a soundbar és a mélysugárzó hangját a tiszta párbeszéd, a magával ragadó térhangzás és az igazán mély basszushangok érdekében. Élvezd az otthoni szórakoztató rendszeredet a lehető legjobb hangminőségben!


  Éjszakai mód

  Hallgass mindent anélkül, hogy zavarnád a háztartás többi tagját! Az Éjszakai mód használatával csökkenthető a mélyhangok hangereje és növelhetőek a középső, center hangok arányai, tehát elősegíthető a párbeszédek tisztasága, jobb érthetősége, a fő hangerő növelése nélkül.


  Műszaki adatok:

  • Hangmódok: Film, zene, sport, Párbeszéd beállítás, Éjszakai mód, Polk 3D AUDIO mód
  • Hangformátumok: Dolby Digital, DTS
  • Csúcsteljesítmény: Teljes rendszer: 200 W; SoundBar: 100 W, Mélysugárzó: 100 W
  • Vezetéknélküli hangátvitel: Bluetooth és Google Chromecast
  • Bemenetek és Kimenetek: 1 db ARC és 4K kompatibilis HDMI kimenet és 3 db 4K kompatibilis HDMI bemenet, 1 db Optikai hangbemenet
  • Soundbar méretei (Mag. x Szél. x Mély.): 53 x 1092 x 96 mm
  • Hangsugárzók: Magashangsugárzó: 2 db x 0,75’ (19 mm) átmérőjű; Középhangsugárzó: 4 db 1’ x 3’ (25x76 mm) átmérőjű
  • Mélysugárzó méretei (Mag. x Szél. x Mély.): 370 x 308 x 371 mm
  • Jótállás: 24 hónap
  • Kiterjesztett jótállás: 36 hónap
  • Bluetooth: Igen
  • HDMI csatlakozók: 1 db kimenet és 3 db bemenet
  • Teljesítmény: 200W
  • Chromecast: Igen

  POLK AUDIO
  MAGNIFI2
  074719131647


  2021-09-23

  Adatlap

  Garancia
  24 hónap

  Megadott referenciák

  ean13
  074719131647

  Új termék
  Mutass többet

  10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: