Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4
      Dolby Atmos Soundbar Signa S4

      Dolby Atmos Soundbar Signa S4

      124 990,00 Ft
      139 990,00 Ft
      Adóval együtt
      15 000,00 Ft megtakarítás

      A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 124 990,00 Ft 0,00 Ft

      Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      Valósághű mozihangzás: Élvezze a filmek és a zene valósághű, háromdimenziós hangzását a valódi Dolby Atmos hangzással rendelkező rendszerünkkel.

      Halljon minden szót: A szabadalmaztatott VoiceAdjust technológia a dedikált Signa S4 középső csatornával kombinálva kristálytiszta párbeszédet biztosít.

      Testreszabhatja a hangzást: Az egyérintéses film, zene és éjszakai üzemmódok segítségével könnyen kiválaszthatja a tartalomnak megfelelő hangzást.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      Figyelem. A termék kirakatból származhat.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

        Dolby Atmos 3.1.2

      A Signa S4 rendelkezik Dolby Atmos tanúsítvánnyal, így Ön elmerülhet a 360 fokos surround hangzásban. A különbség a hagyományos surround hangzás és a Dolby Atmos hangzás között az, hogy a Dolby Atmos valódi 3D hangzást biztosít a magasabb rétegű csatornákon történő további hanglejátszás révén. A Signa S4 a zene egyedi hangzásvilágától a fejünk felett hallható speciális effektekig hihetetlenül valósághű hangzásvilágot biztosít. Ha pedig normál hangot játszik le a Signa S4-en keresztül, akkor azt virtuális Atmos-élményt varázsolhat belőle.

      Vezeték nélküli mélysugárzó az erőteljes basszusért

      A Signa S4 vezeték nélküli mélysugárzó a Polk által ismert mély, jól szabályozott basszust nyújtja, meglepő hangerővel. A mélynyomó aktiváláskor automatikusan csatlakozik a soundbarhoz, és kényelmesen elhelyezhető szinte bárhol a szobában. Helyezze elöl vagy a sarokban a maximális hatás érdekében, vagy rejtse el a kanapé mögé, hogy erőteljes basszusokat halljon.

      Voice Adjust - Tökéletes beszédhangok

      Elege van abból, hogy állandóan állítania kell a hangerőt, hogy hallja a párbeszédet a csendes jelenetek alatt? Gondot okoz a vokálok elkapása, amikor mély basszus szólal meg? A Polk VoiceAdjust technológiáját úgy tervezték, hogy minden szót halljon. Ez a szabadalmaztatott technológia a Signa S4 soundbar dedikált középső csatornájával kombinálva lehetővé teszi, hogy csak a párbeszédek és az énekhangok hangerejét növelje, így azok tisztán és könnyen érthetővé válnak, miközben a hangsáv többi része változatlan marad.

      Hangzás testreszabása - zene, film és éjszakai üzemmód

      Egy éjszakai filmnézés? Ne aggódjon amiatt, hogy felébreszti a családját vagy a szomszédokat. Az egyetlen gombnyomással elérhető Éjszakai üzemmód csökkenti a basszus hangerejét, miközben aktiválja a VoiceAdjust™ funkciót, így minden szót hallhat anélkül, hogy a teljes hangerőt növelné. Ezenkívül az előre beprogramozott hangmódok optimalizálják a Signa S4 hangzását, így filmnézés és zenehallgatás közben a legjobb hangélményt kaphatja.

      Gyors és egyszerű konfigurálás

      Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt HDMI-kábelt vagy optikai kábelt (vagy használja az aux bemenetet a régebbi TV-khez), hogy a legjobb minőségű hangzást kapja bármely TV-hez - még a legújabb 8K Ultra HD modellekhez is. A Signa S4 előre be van programozva a legtöbb TV távirányítóval való együttműködésre, és gyorsan csatlakozik mobileszközéhez Bluetooth-on keresztül, hogy vezeték nélkül lejátszhassa kedvenc zenéit. Ráadásul a Signa S4 alacsony profilú kialakítása nem takarja el a TV vagy az IR-vevő alsó szélét, és lehetővé teszi a falra szerelést a maximális elhelyezési rugalmasság érdekében.

      Öt évtizednyi mérnöki munka a tökéletes házimozi hangzásért

      A Signa S4 rendszert a Polk akusztikai szakértői tervezték a Baltimore melletti kutatási és fejlesztési központunkban. Az amerikai hifi hangsugárzók tervezésében szerzett több mint 50 éves tapasztalatot hasznosítottuk, így a Signa S4 olyan térhatású hangzást biztosít, amilyet mindig is szeretett volna otthonában - de olyan kedvező áron, amilyet csak el tud képzelni.

      Technikai jellemzők

      • Hangsugárzók: L/P tweeter: 2x 1" / 25mm (kerek), L/P középsugárzó: 2x 4,7 x 1,6" / 120mm x 40mm (Racetrack), teljes tartományú középsugárzó: 1x 1" / 25mm (kerek), L/P magas: 2x 2,6" / 66mm (kerek).
      • mélysugárzó meghajtó: mélysugárzó: 1x 5,9" / 15cm (kerek)
      • bemenetek: 1x HDMI (eARC), 1x optikai bemenet, 1x 3,5 mm-es analóg bemenet, Bluetooth, 1x USB-A (firmware frissítéshez)
      • soundbar méretek: 1046 x 95 x 60 mm
      • soundbar súlya: 2,9 kg
      • mélynyomó méretei: 200 x 328 x 280mm
      • mélynyomó súlya: 4,1 kg

      POLK AUDIO
      SIGNAS4

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      Mutass többet