Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Csomag

Sonos szett: Arc + Move

504 980,00 Ft
Adóval együtt

Válasszon színt a szettben

Smart soundbar Sonos ARC

Szín
  • Fekete

Hordozható multiroom hangfal MOVE

Szín
  • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

Figyelem. A termék kirakatból származhat.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


Smart soundbar Sonos ARC Smart soundbar Sonos ARC Smart soundbar Sonos ARC Smart soundbar Sonos ARC Smart soundbar Sonos ARC

Szín


Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE Hordozható multiroom hangfal MOVE

Szín

Komponensek

Sonos ARC intelligens soundbar


A SONOS ARC egy prémium kategóriás intelligens soundbar TV-nézéshez, zenéhez, játékhoz és még sok máshoz is. A Dolby Atmos technológiával lenyűgöző, valósághű hangzást kínál számunkra, amely új dimenziót ad a szórakozásnak. Vezérelhetjük a TV távirányítóval, a SONOS alkalmazással, hanggal és az Apple AirPlay 2 segítségével.

Filmes hangzás

Prémium kategóriás intelligens soundbar TV-hez, zenéhez, játékhoz és még sok máshoz is.

Az ARC lenyűgöző, élethű hangzása a Dolby Atmos segítségével új dimenzióba emeli az otthoni szórakozást. Vezérelhetjük TV távirányítóval, a SONOS alkalmazással, hanggal és az Apple AirPlay 2 segítségével.

Valósághű hangélmény

A SONOS ARC fejlett technológiája öt hangcsatornát hoz létre, amelyek a megfelelő pillanatban kiváló, teljes teret kitöltő hangzást produkálnak.

Tökéletesen hangolt

A Trueplay™ technológia optimalizálja az ARC hangzását a helyiség egyedi akusztikájához igazítva és a pontosabb hangleképezés érdekében megfelelően és különállóan beállítja a hangcsatornákat.

Merüljünk el a zenében

A Sonos alkalmazás vagy az Apple AirPlay 2 segítségével zenét, rádiót, podcast-eket és egyéb tartalmakat streamelhetünk, még akkor is, ha a tévé ki van kapcsolva.

3D hangzás Dolby Atmos használatával

Nézzük kedvenc műsorainkat, filmjeinket és játsszunk a legjobb játékokkal, miközben pontos és mindent átható térhangzást hallgatunk a Dolby Atmos-nak köszönhetően a SONOS ARC soundbar közvetítésével. A felfelé irányuló hangsugárzók többdimenziós hangzású színpadteret hoznak létre, amely körülveszi a hallgatót és minden suttogást vagy robbanást rendkívül tisztán, részletesen és mélyrehatóan szólaltat meg. (*A Dolby Atmos hang lejátszásához Dolby Atmos-t támogató TV készülék és Dolby Atmos formátumban kódolt tartalom szükséges)

Csodálatos hangzás és elegáns design

Az ARC tizenegy nagy teljesítményű hangsugárzóval van felszerelve a tiszta magas hangok, a dinamikus középhangok és a meglepően mély basszusok érdekében. Vékony kialakítása lehetővé teszi, hogy diszkréten a falra szereljük vagy az asztalra helyezzük.

 

Hallhatóan kristálytiszta párbeszédek

A SONOS ARC-ot Oscar-díjas hangmérnökökkel együttműködve alkották meg és hangolták be, hogy kihozzák belőle a legjobb beszédhangot, így soha nem maradunk le egy szóról sem.

Ha bekapcsoljuk a beszédjavító funkciót az alkalmazásban, még a leghalkabb párbeszédeket is kiválóan hallhatjuk az akció közepette

Hangvezérlés

A Google Assistant és az Amazon Alexa beépített támogatásával zenét játszhatunk le, ellenőrizhetjük üzeneteinket, beállíthatjuk az ébresztést, választ kaphatunk feltett kérdéseinkre és még sok más funkciót is elérhetünk a hangvezérlésnek köszönhetően.

 (A Google Assistant az adott régiótól függően elérhető. A Google a Google LLC védjegye)

 

Tizenegy darab digitális erősítő, amely tökéletesen illeszkedik a SONOS ARC akusztikai felépítéséhez.

A nyolc elliptikus kialakítású mélysugárzó hűen adja vissza a közép- és énekhangokat, valamint a gazdag basszusokat.

Három, pontos szögben elhelyezett selyemdóm magas hangszóró biztosítja a kristálytiszta magas frekvenciákat és a tökéletesen érthető párbeszédeket.

A mikrofonoknak és a fejlett, többcsatornás visszhangszűrésnek köszönhetően a hangasszisztenst egyszerű aktiválhatjuk.

A Trueplay™ szoftver dinamikusan igazítja a hangszórókat szobánk egyedi akusztikájához. (iOS operációsrendszert futtató eszköz szükséges hozzá)

Állítható grafikus equalizer (EQ) beállítások a SONOS alkalmazáson belül, amellyel a basszust, a középhangokat és a hangerőt is szabályozhatjuk.

A párbeszéd-kiemelő erősíti az emberi hangfrekvenciákat, hogy a párbeszéd még tisztább legyen.

Az Éjszakai üzemmód lehetővé teszi a nagyobb effektek, hanghatások intenzitásának csökkentését.

Méretek

(Ma. x Szé. x  Mé.) 87 x 1141.7 x 115.7 mm

Kivitel

Fekete, matt

Fehér, matt

Állapotjelző LED

Jelzi a hangszóró és a mikrofon állapotát, és a fényerősséget a szoba megvilágításának megfelelően változtatja, így jól látható, de nem zavaró.

Érintőgombok

Érintsük meg a megfelelő gombot a lejátszáshoz, szüneteltetéshez, a hangerő beállításához és a mikrofon elnémításához. Az előreugráshoz jobbra, az előző számhoz való visszatéréshez balra húzással léphetünk vissza.

Súly

6,25 kg

Univerzális hálózati adapter 100-240 V, 50-60 Hz.

 

Ethernet port

1 db 10/100 Mbps Ethernet port. Ha a Wi-Fi kapcsolat instabil, csatlakoztassuk a készüléket közvetlenül az útválasztóhoz.

Wi-Fi

802.11b/g routerrel csatlakozik az otthoni Wi-Fi hálózathoz a 2,4 GHz-es sávban.

Sonos S2

Töltsük le a legújabb generációs SONOS S2 alkalmazást a beállításhoz és vezérléshez.

Apple AirPlay 2

Működik az AirPlay 2-vel az iOS 11.4 vagy újabb operációs rendszert futtató Apple-eszközökön.

Infravörös (IR) vevő

Szinkronizálhatjuk a TV távirányítóval az egyszerű távvezérlés érdekében

Processzor

Négymagos, 1,4 GHz A-53 tpusú

Memória

1 GB SDRAM memória

4 GB NV memória

Adatlap

Garancia
24 hónap

SONOS MOVE hordozható multi room hangsugárzó


Élvezzük a nagyszerű minőségű hangzást a Sonos MOVE-val, bárhová is megyünk! A Sonos MOVE időjárásálló és ütésálló! Az IP56-os besorolásnak köszönhetően a Sonos MOVE ellenáll a nedvességnek, esőnek, hónak, pornak, UV-sugárzásnak, valamint a szélsőséges melegnek és hidegnek is.

A Sonos MOVE vezérlése rendkívül egyszerű, csak indítsuk el a Sonos alkalmazást, az Apple AirPlay2-t vagy a Spotify Connectet és máris használhatjuk. Ha távol vagyunk az otthonunktól, és nincs elérhető Wi-Fi hálózat, akkor használhatjuk a Bluetooth®-t is a hangátvitelhez. Ezzel a megoldással akár 10 órán át is élvezhetjük a Sonos MOVE hangját. A töltés az adapteren vagy egy USB-C utazótöltőn keresztül is történhet. A töltés a mellékelt adapteren keresztül természetesen zenehallgatás közben is működik.

A legfontosabb jellemzők áttekintése:

Kettő darab digitális erősítő, amelyek tökéletesen illeszkednek a két dedikált hangszóró egységhez, valamint a teljes akusztikai felépítéshez.

A készülékházba integrált mély-közép hangsugárzók gondoskodnak a mindent megrengető, mélyreható, gazdag basszus hangokról, valamint a középfrekvenciában elhelyezkedő énekhangokról és a többi Hi-Fi minőségű zenei hangról.

Egy hangjelzés tudatja velünk, hogy a Sonos Move érzékelte a kiadott hangutasítást, és dolgozik a válaszadáson.

A nagy hatótávolságú, érzékeny mikrofonok intelligens hangrögzítést és zajszűrést alkalmaznak a leghatékonyabb működés érdekében.

A lefelé néző magas hangszóró tiszta, részletes magas frekvenciájú hangokat ad vissza, és egyenletesen oszlatja el azokat a rendkívül széles színpadtér elérése érdekében.

Az okos töltő adapter nemcsak a hangszóró vizuális megjelenésének színvonalát növeli, hanem a Sonos Move beépített akkumulátorát is kiváló hatékonysággal tudja tölteni még működés közben is.

 

Az új Sonos hangszórónkat bárhová magunkkal vihetjük, még oda is, ahol sem Wi-Fi sem vezetékes elektromos hálózat nem elérhető.

Az IP56-os minősítésnek köszönhetően a Sonos MOVE ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek.

Méretek (magasság x szélesség x mélység): 240 x 160 x 126 mm

Termék kivitel - Fekete vagy fehér

A felső panel funkciói: Kapacitív érintőgombok a hangerő/némítás, vissza/előre, lejátszás/szünet és a mikrofon némítás funkciók eléréséhez. A LED-ek jelzik a készülék állapotát, a némítást és a hangutasítást

Teljes magánélet: A LED-fényjelzésnek köszönhetően mindig tudhatjuk, hogy a hangszóró mikrofonja éppen be van-e kapcsolva

Súly: 3 kg akkumulátorral együtt

Tápellátás: Az USB-C adaptereknek az alábbi kimeneti feszültségszintek valamelyikének kell megfelelnie: 12V/3A, 15V/3A vagy 20V/2,25A

Töltőbázis bemeneti tápellátása: 100-240 VAC, 50-60 Hz, 1,2 A; Kimeneti tápellátás: 18 VDC, 2,5 A

Wi-Fi: Támogatja a 802.11 b/g/n, 2,4 GHz és 5 GHz szabványt

Bluetooth: Ha távol vagyunk otthonunktól, akkor használhatjuk a Bluetooth-t is kedvenc zenéink streameléséhez, mindössze csak a telefonunkra, tabletünkre vagy más kompatibilis eszközre van szükségünk

Apple AirPlay 2: Működik Apple AirPlay 2-vel is az Apple iOS 11.4 vagy újabb verziójú operációs rendszert futtató eszközökön is

Az akkumulátor élettartama: 10 óra egyetlen töltéssel

Lejátszás:  -10°C és +55°C közötti hőmérséklet-tartományban

Töltés: 0°C és +45°C közötti hőmérséklet-tartományban

A csomag az alábbiakat tartalmazza: Sonos Move hangsugárzó, okos töltő adapter, gyors kezelési útmutató, jótállási feltételek

 

A termék részletei:

SAP: MOVE FEHÉR

EAN13 kód: 8717755776754

Szélesség: 160 mm

Magasság: 240 mm

Mélység: 126 mm

Súly: 3 kg

Jótállás: 24 hónap

Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: