Soundbar Magnifi Max AX
      Soundbar Magnifi Max AX
      Soundbar Magnifi Max AX
      Soundbar Magnifi Max AX
      Soundbar Magnifi Max AX
      Soundbar Magnifi Max AX
      Soundbar Magnifi Max AX
      Soundbar Magnifi Max AX

      Soundbar Magnifi Max AX

      249 990,00 Ft
      319 990,00 Ft
      Adóval együtt
      70 000,00 Ft megtakarítás

      A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 259 990,00 Ft -10 000,00 Ft

      Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      2022.10.14-től elérhető!

       A Polk zászlóshajó soundbarja és a nagy teljesítményű 10"-os vezeték nélküli mélynyomó igazán magával ragadó Dolby Atmos és DTS:X 3D hangzással kelti életre a filmeket, a TV-t, a zenét és a játékokat, köszönhetően a szabadalmaztatott SDA technológiával optimalizált, tizenegy hangszóróból álló, felfelé irányuló magassági hangszóróknak. Streamelje kedvenc dalait Apple AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, Bluetooth segítségével.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      Hangoptimalizálás minden egyes forrás számára

      Az egy érintéssel aktiválható film, TV és zene üzemmódok optimalizálják a MagniFi Max AX alacsony frekvenciás válaszát, tisztaságát és hangzásvilágát bármilyen hallgatási forgatókönyvhöz. Az éjszakai üzemmód növeli a párbeszédek tisztaságát és csökkenti a basszusszintet a késő esti zenehallgatáshoz. A VoiceAdjust™ technológia megnöveli a hangok hangerejét a hangsáv más elemeihez képest a jobb érthetőség érdekében. A BassAdjust kiegyensúlyozza a soundbar és a mélysugárzó alsó válaszát a sima és tökéletesen szabályozott basszusért.

      A nagy teljesítményű 10"-os mélynyomó maximalizálja a basszushatást

      A MagniFi Max AX és a MagniFi Max AXSR egy 10 hüvelykes mélynyomót tartalmaz, amely a Polk által ismert mély, nyugodt basszusokat biztosítja. A vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi, hogy a mélynyomó kényelmesen, a kábelek zűrzavara nélkül elhelyezhető legyen a szobában.

      Dolby Atmos DTS:X

      Az új MagniFi Max AX hangsugárzók új szintre emelik a térhatású hangzást a felfelé néző hangszórókkal, amelyek magasabb szintű elemet nyújtanak az objektumkódolt hangformátumokból, mint például a Dolby Atmos és a DTS:X. A Polk szabadalmaztatott, negyedik generációs SDA technológiája kiküszöböli a csatornák közötti áthallásokat, így egy ultraszéles hangzásvilágot biztosít, amely jóval túlnyúlik a soundbaron, és nagyszerű hangzással tölti meg a szobát. A MagniFi Max AX figyelemre méltó pontossággal jeleníti meg a hangforrásokat, a kategóriájában a legrealisztikusabb képalkotást nyújtva egy soundbar eszközből

      Egyszerű konfiguráció és univerzális kompatibilitás

      A beállítás egyszerű a gyors és széles sávú 4K HDMI-csatlakozással és bemenetváltással. Csatlakoztasson játékkonzolokat, Blu-ray lejátszókat, streaming-eszközöket és egyebeket a hangsávhoz. A TV-hez való csatlakozás HDMI eARC vagy ARC segítségével történik a mellékelt HDMI-kábel segítségével; az optikai bemenet lehetővé teszi a régebbi eszközök csatlakoztatását.

      POLK AUDIO
      MAGMAXAX
      2024-06-27

      Specific References

      Mutass többet