Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi rádióerősítő 7.2 AVR-S750H

   DENON

   219 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Elérhető

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Szín
   Mennyiség

   Legutóbb ezt a terméket helyezték kosárba: 2021-05-07

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   A Denon AVR-S750H valóban magával ragadó házimozi élményt nyújt. Lépjen az akció közepébe a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos magasság virtualizációs technológia, a DTS: X ™ és a DTS Virtual: X segítségével. Az AVR-S750H fejlett HDMI szekcióval (6 bemenet/1 kimenet) és a legújabb videó technológiával lett felszerelve, beleértve a Dolby Vision™, HDR10, HLG és eARC támogatásokat. Játssza le az MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2.8 / 5.6MHz) fájlokat az előlapi USB-n keresztül, vagy hallgassa kedvenc dalait a Spotify, a Deezer, a Tidal és a többi szolgáltatónak köszönhetően a HEOS vezeték nélküli multiroom zenei streaming technológiával. Támogatja az Amazon Alexa-t és a Google Asszisztenst a könnyed hangvezérlés érdekében. Állítsa be percek alatt a díjnyertes Denon Setup Assistant segítségével.


   Nagy teljesítményű 7 csatornás diszkrét erősítő

   Az AVR-S750H diszkrét nagy teljesítményű erősítőkkel rendelkezik minden csatornán, és maximális, 140 wattos teljesítményt biztosít csatornánként. Alacsony impedanciájú meghajtó képességgel rendelkezik, ami a hangszórók széles skálájával működési stabilitást biztosít a kiegyensúlyozott, minőségi hangzás érdekében. Továbbá az automatikus Eco mód a hangsugárzók teljesítményét a hangerőszint és a képernyőn megjelenő ökomérő alapján állítja be, ami valós idejű energiafogyasztás-csökkentést biztosít.


   A mellékelt AVR-S750H Gyors üzembe helyezési útmutatója egyszerű, egyértelmű utasításokat tartalmaz az induláshoz. Miután a TV-készüléket HDMI-n keresztül csatlakoztatta az AVR-S750H készülékhez, a TV-képernyőn megjelenik az exkluzív Denon Setup Assistant, amely lépésről lépésre végigvezeti a beállításon. Az AVR-S750H automatikusan átnevezi a bemeneti forrást egy HDMI információra, és a gyors kiválasztás minden zónához egy gombnyomással elérhető. A színkódolt hangsugárzók csatlakoztatása vízszintesen történik, így egyszerűvé válik a hangsugárzó vezetékek rendszerezése és összekapcsolása.

   Beépített Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat

   A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén a Denon AVR-S750H fejlett kettős antenna adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetekben is megbízható. Élvezze kedvenc az audio tartalmak vezeték nélküli hallgatását az intelligens eszközökről.

   A beépített HEOS technológiának köszönhetően minden szobában ugyanazt a dalt játszhatja le, vagy minden egyes csatlakoztatott szobához más dalt választhat. A HEOS együttműködik az Amazon Alexa és a Google asszisztensekkel, így könnyedén vezérelheti a hangjával is.

   A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify-t, a Deezert, az Amazon Music-ot, a TuneIn-t, a Tidal-t, a Sound Cloud-ot és még sok mást.

   Quick Select

   A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén a Denon AVR-S750H fejlett kettős antenna adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetekben is megbízható. Élvezze kedvenc az audio tartalmak vezeték nélküli hallgatását az intelligens eszközökről.

   A beépített HEOS technológiának köszönhetően minden szobában ugyanazt a dalt játszhatja le, vagy minden egyes csatlakoztatott szobához más dalt választhat. A HEOS együttműködik az Amazon Alexa és a Google asszisztensekkel, így könnyedén vezérelheti a hangjával is.

   A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify-t, a Deezert, az Amazon Music-ot, a TuneIn-t, a Tidal-t, a Sound Cloud-ot és még sok mást.

   APP Control

   Irányítóközpont a hátsó zsebében. Az iOS-re és Android-ra elérhető ingyenes Denon AVR Remote alkalmazás még egyszerűbbé teszi az AVR-S750H használatát - állítsa be a hangerőt, kapcsolja be vagy ki, némítsa el a zenét, válasszon egy forrást, vagy váltson a HEOS alkalmazásban a vezeték nélküli zene streamingre. Töltse le a Denon AVR Remote alkalmazást és a HEOS alkalmazást még ma okostelefonjára. Elérhető az iOS és az Android rendszerekre is.

   Használja az Amazon Alexa-t, Siri-t, vagy a Google Asszisztenst a zene vezérléséhez.

   Audyssey MULTEQ

   Professzionális házimozi hangolás a kezedben. A legújabb Denon audio/video termékek az EQ szoftver Audyssey csomagját használják az egyszerű, pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt mérőmikrofonnal kielemez minden egyes hangsugárzó kimenetet, és behangolja az AV-receivert, hogy a lehető legegyszerűbben a legoptimálisabb hallási élményt biztosítsa a szobájában. Az Audyssey Dynamic Volume és az Audyssey Dynamic EQ kisimítja az idegesítő hangerő ugrásokat (mint például a TV-reklámok) és lehetővé teszi a tiszta párbeszédek, zenék és hanghatások élvezetét az alacsonyabb hangerőszinteken is. Az Audyssey Dynamic EQ bármely hangerőn biztosítja a precíziós tonális egyensúlyt a teljes egyértelműség érdekében. Ráadásul az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással megtekintheti és módosíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz, és pontosabban beállíthatja a hangot a szobájához és az ízléséhez.

   Smart TV

   Vezérelje a Denon AVR-S750H készüléket Smart TV-je távvezérlőjével a HDMI CEC funkcióknak köszönhetően. Egyszerűen állítsa a "HDMI Control"-t ON-ra a receiveren, majd állítsa a "Smart menüt" ON állásba, és kezdje meg az AVR-S750H vezérlését a távvezérlővel. A Smart menü kezdőképernyője gyors hozzáférést biztosít a forrás- és a surround üzemmódokhoz, az AV receiver beállítási menüjéhez és a négy Smart Select opcióhoz.

   TV hang minden zónán

   Játssza le a TV hangját minden zónán. Támogatja az analóg és a digitális audio csatlakozásokat is.

   HEOS vezeték nélküli zene streaming

   A HEOS beépített technológiájával bárhonnan és bárhol streamelheti kedvenc zenéit otthonában. Élvezze a kiváló minőségű zenét a streaming szolgáltatások széles skálájából, beleértve a Spotify®-t, a TuneIn-t, az Amazon Prime Music-ot, a Soundcloud®-ot, a Tidal-t, a Napster-t, a Deezer-t vagy a helyi zenei forrásokat. Az ingyenes HEOS alkalmazással mindent zökkenőmentesen vezérelhet.


   Főjellemzők:

   Nagy teljesítményű diszkrét 7-csatornás erősítő maximális teljesítmény és 140 watt csatornánként
   Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Atmos magasság virtualizáció és DTS Virtual:X Élvezze a lenyűgöző 3D-s audio élményt
   Egyszerű hangvezérlés együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri asszisztensekkel, így az AVR-S750H és a vezeték nélküli zenei szolgáltatások hanggal is vezérelhetőek
   6 HDMI bemenet teljes HDCP 2.3 támogatással, 1 kimenet csatlakoztathatja hat kedvenc médiaeszközét teljes 4K támogatással, 4:4:4 színfelbontással és BT.2020-zal
   A legújabb kép/videó technológia 4K Ultra HD/60 Hz teljes sebességű jeltovábbítás, HDR10, Dolby Vision kompatibilitás és Hybrid Log-Gamma (HLG)
   Díjnyertes Denon Setup Assistant Grafikus felhasználói felület a könnyű és intuitív beállítási élmény érdekében
   Beépített HEOS Wi-Fi zenei streaming és multiroom audio technológia kompatibilis komponensekkel
   Smart TV kompatibilitás Könnyen vezérelheti az AVR-S750H készüléket a legtöbb TV távvezérlővel HDMI-CEC-n keresztül
   Új eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatja a legújabb veszteségmentes és 3D hangformátumokat közvetlenül a TV-ről az AV receiverre történő hangátvitelhez, a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül
   Streamelje a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokat Spotify, Tidal, TuneIn, Deezer és sok más - Bluetooth, AirPlay 2 vagy HEOS alkalmazás segítségével
   Elülső panel USB bemenet MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2.8 / 5.6MHz) fájlok kényelmes lejátszása
   HDMI Zóna 2 támogatás Élvezze kedvenc műsorát a főszobában és egy másik készüléken egy másik szobában
   Négy Quick Select gomb Az előlap négy gyorsbillentyűvel rendelkezik, amelyek az egyes forrásokhoz a kívánt audio beállításokat tárolják
   Audyssey MultEQ és Dynamic EQ/Volume optimalizálja a szobahangolást az Audyssey szoftverrel és a mellékelt mikrofonnal és állvánnyal
   TV Audio minden zónában A hangot a TV-ről minden zónába lejátssza
   DENON
   AVRS750HBKE2
   4951035069714


   2021-07-16

   434 mm
   151 mm
   339 mm

   9 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   WiFi
   Igen
   Bluetooth
   Igen
   AirPlay 2
   Tak
   HDMI (bemenetek)
   6
   HDMI (kimenetek)
   1
   Optikai bemenetek
   1-2
   PHONO - lemezjátszó bemenet
   Igen
   Csatornák száma
   7.2
   Internetes rádió
   Igen
   Többcsatornás házimozi hangzás
   DTS:X
   DTS HD Master
   DTS Neural:X
   DTS Virtual:X
   Dolby Atmos
   Dolby Height Virtualization
   Dolby Surround
   Dolby TrueHD
   Wielokanałowe stereo
   Multiroom rendszer
   Igen
   USB-csatlakozó
   Igen
   Támogatott képfelbontás
   4K
   Analóg bemenetek száma
   2
   Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
   140 W

   Megadott referenciák

   ean13
   4951035069714

   Új termék

   Nézze meg ezt is

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: