Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi rádióerősítő 13.2 AVC-X8500H

   DENON

   1 499 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Elérhető

   Szín
   Mennyiség

   Az AVC-X8500H AV Házimozi Erősítő a DENON 13 csatornás, azaz 13 beépített erősítővel felszerelt csúcs modellje. Ez a készülék lehetőségek széles tárházát jelenti azok számára, akik átlagon felüli teljesítményre és igazi nagytermes mozi élményre vágynak.

   Uwaga: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   Hangformátumok széles választéka - Többcsatornás és objektumalapú (3D) hangformátumok támogatása

   Az AVC-X8500H házimozi erősítő támogatja az objektumalapú (3D) hangformátumokat, kompatibilitást biztosítva így olyan formátumokkal, mint a Dolby Atmos, a DTS: X és az Auro-3D. Egészen 13.2 csatornáig nyújt lehetőséget rendszerünk kiépítésére, megteremtve ezzel az igazi mozitermek által adható legkiválóbb élményt otthonunkban. (Az Auro 3D aktiválása a későbbiekben egy ingyenes szoftverfrissítés segítségével lesz majd elérhető)


   Hangformátumok széles választéka - Többcsatornás és objektumalapú (3D) hangformátumok támogatása

   A Denon AVC-X8500H szinte minden jelforrást támogat, ami jelentősen növeli annak funkcionalitását. Kompatibilis a legújabb HDMI formátumokkal és a HDCP 2.2 szabvánnyal is. Lehetőségünk van digitális és analóg forrásokból származó hanganyagok minőségi kihangosítására, és ugyanilyen módon az analóg és digitális forrásokból származó hangos videó anyagok továbbítására a televíziókészülék felé. A DENON AVC-X8500H házimozi erősítő 4K Ultra HD, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma (HLG) és eARC funkciókkal is rendelkezik.


   Zavartalan vezeték nélküli kapcsolat

   A DENON AVC-X8500H házimozi erősítő Bluetooth és Wi-Fi kommunikációt lehetővé tevő modulokkal van felszerelve. Továbbá, a folytonos, élő hang lejátszása sem jelent akadályt az Apple Airplay kompatibilis eszközökről, valamint Amazon Alexa hangvezérlést is kapunk mellé. A házimozi erősítő továbbá rendelkezik a DENON díjnyertes multi room és zenelejátszó megoldásával is, a HEOS-szal, aminek köszönhetően, a már meglévő vagy a jövőben kiépítendő, otthoni, több zónás DENON HEOS rendszerünkbe rendkívül könnyen és gyorsan beintegrálható.


   Intuitív telepítés és konfigurálás

   A Denon AVC-X8500H házimozi erősítő nem igényel különösebb műszaki ismereteket a telepítés folyamatához. Minden lényeges beállításon végig vezet a gyorstelepítési funkció, ami magától értetődő, egyszerű nyelvezettel vezeti rá a felhasználót a megfelelő beállítások kiválasztására. Az erősítőt helyi hálózatunkra egyszerűen, vezeték nélkül, azaz WiFi-vel is csatlakoztathatjuk a gyorstelepítés folyamata során. A további funkciók beállításához, konfiguráláshoz, és a hangkalibrációhoz sem szükségesek hangtechnikai alapismeretek, ami utóbbi nagyban köszönhető a beépített Audyssey MultEQ XT32 akusztikai rendszernek, és a mellékelt hangbemérő mikrofonnak. Az optimális hangzást biztosító paraméterek meghatározása szinte egyáltalán nem jelent kihívást a DENON AVC-X8500H házimozi erősítő számára az Audyssey MultEQ XT32 akusztikai rendszerrel együttműködve, és biztosak lehetünk abban, hogy a moziszobánk akusztikájának legmegfelelőbb és legjobb minőségű hangzást fogjuk kapni.


   Igazi mozihang és HiFi hang élmény a saját otthonában

   A Denon AVC-X8500H házimozi erősítő kimagasló színvonalú mozi és zenei hangzást biztosít Önnek, aminek köszönhetően úgy érezheti magát, mintha egy igazi moziteremben vagy koncertteremben foglalna helyet.   Dolby Atmos - egyedülálló 3D hangélmény

   A Dolby Atmos technológia elviszi otthonába a legjobb minőségű és lehető legnagyobb élményt biztosító 3D objektumalapú hangzást, olyan módon prezentálva, ahogyan azt a hangkeverésért felelős hangmérnök megálmodta a vetítővászon és a hallgatóság köré. A hangok minden apró részletét és rezdülését kiváló részletességgel kapjuk vissza a Dolby Atmos technológiának köszönhetően. Szabadon válogathatunk a 7.1.6 vagy 9.1.4 típusú Dolby Atmos rendszerek kiépítése között, tehát igencsak tágas lehetőségeink vannak a hangszóró készletek kiválasztása során is. A 7.1.6. csatornás összeállítás esetében akár hat felső hangszórót is használhatunk az igazán lebilincselő 3D atmoszféra megteremtéséhez. Rendszerünk kiépítéséhez a plafonba építhető hangsugárzók mellett kiválóan használhatóak a falra vagy a hangdobozok tetejére helyezhető, illetve a hangdobozokba épített dedikált Dolby Atmos hangszórók is.   DTS:X - természetes érzelmekkel teli hang

   A DTS:X hangrendszer természetes, kristálytiszta hangzásvilágot biztosít, amely mentes minden fajta torzulástól és felesleges zajtól, így ennek köszönhetően kompromisszumok nélkül kerülhetünk az akciójelenetek kellős közepébe. A DTS:X hangzástechnológiája emellett növeli az élményt, ha szeretett zenéit hallgatja, vagy esetleg kedvenc játékaival játszik játékkonzolon.   Auro 3D -mindent körülölelő hangzás a kiváló moziélmény megteremtése érdekében

   A Denon AVC-X8500H házimozi erősítő Auro 3D technológiával van felszerelve, ami még realisztikusabbá teszi a hangzást, és egyben ki is szélesíti a hangteret. Kompatibilis mind a normál, mind a mennyezeti hangszórókkal, így semmi sem szab határt annak, hogy minden irányból élvezhessük a felénk áramló kiváló 3D térhangzás előnyeit. Az Auro 3D opció az ingyenes frissítés kiadása után lesz majd elérhető a készüléken.   4K ULTRA HD kompatibilitás

   A Denon AVC-X8500H házimozi erősítő teljes 4K ULTRA HD támogatást kínál, aminek köszönhetően a legnagyobb felbontásban élvezhetjük a legtökéletesebb képminőséget.


   Fejlett videófeldolgozási és videófelskálázási funkciók – régebbi analóg és digitális normál felbontású (SD) videóforrások támogatása. A Denon AVC-X8500H házimozi erősítő innovatív, sokoldalú videoprocesszorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a régebbi, digitális és analóg forrásokból származó, normál felbontású anyagok lejátszását is. A normál, azaz SD felbontású videóanyagokat képes hangfelbontásúra (HD) felkonvertálni lejátszás közben, így szinte teljesen új minőségben élvezhetjük azokat TV készülékünkön.


   HDMI és HDMI eARC - a legmagasabb szintű képminőség, és a legmagasabb szintű hangminőség a TV-készülék felől érkező hangforrás esetében is

   Az AVC-X8500H házimozi erősítő 8 darab HDMI bemenettel rendelkezik, amelyek közül három kompatibilis a HDCP 2.2 szabvánnyal, a 4K Ultra HD 60 Hz-es képfelbontással és képfrissítéssel, a 4: 4: 4 Pure Color színtérrel, a nagy dinamikatartományú (HDR) technológiával, a 21:9 videó képaránnyal, a 3D objektum alapú hangátvitellel eARC esetében is, illetve a BT.2020 pass-through funkcióval. A DENON AVC-X8500H házimozi erősítőt kifejezetten térhangzás reprodukálására tervezték, így kiemelten fontos, hogy a lehető legtöbb forrásból tudja fogadni a többcsatornás, és az objektumalapú 3D hangformátumokat. Éppen ezért a készülék rendelkezik egy Enhanced Audio Return Channel (eARC) képes HDMI modullal, ami lehetővé teszi azt is, hogy a televíziókészülék irányából érkező 3D objektumalapú hangformátumokat is képes legyen fogadni. (Ez a funkció az ingyenes frissítés telepítése után azonnal aktiválódik)


   Fejlett videófeldolgozási és videófelskálázási funkciók – régebbi analóg és digitális normál felbontású (SD) videóforrások támogatása

   A Denon AVC-X8500H házimozi erősítő innovatív, sokoldalú videoprocesszorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a régebbi, digitális és analóg forrásokból származó, normál felbontású anyagok lejátszását is. A normál, azaz SD felbontású videóanyagokat képes nagyfelbontásúra (HD) felkonvertálni lejátszás közben, így szinte teljesen új minőségben élvezhetjük azokat TV készülékünkön.


   Wi-Fi és Bluetooth modul - vezeték nélküli streaming

   A Denon AVC-X8500H egy olyan házi mozi erősítő, ami lehetővé teszi a fájlok vezeték nélküli továbbítását - mindezt a Bluetooth modulnak és a Wi-Fi-nek köszönhetően. Szintén figyelemre méltó a kettős adó és vevő antenna, amely javítja a jelátvitelt. A rendszer kompatibilis az Apple AirPlay-vel, így az erre alkalmas eszközökről közvetlenül játszhatunk le hangfájlokat. A Heos modul lehetővé teszi, hogy házimoziját egy multiroom rendszerhez csatlakoztassa. Említésre méltó még az Amazon Alexa kompatibilitás is, amelynek köszönhetően lehetőség van hanggal történő vezérlésére is.


   Wi-Fi és Bluetooth modul - vezeték nélküli streaming

   A Denon 2016 AVR Remote App lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítson az erősítő mellett akár még egy Blu-Ray lejátszót is. A zene és a streaming fájlok lejátszásának vezérlése a Heos alkalmazáson vagy az Amazon Alexa hangvezérlő rendszeren keresztül történhet.


   DSP - Megbízható hangfeldolgozás

   A DSP rendszer biztosítja a legmagasabb szintű hangfeldolgozást. A házimozi két darab nagy teljesítményű és hatékonyságú kétmagos SHARC DSP Griffin Lite processzorral van felszerelve.


   Az elérhető legjobb minőségű és legnagyobb felbontású hang - a részletek tökéletes reprodukciója

   Az új generációs hangrendszerek lehetővé teszik, hogy maximálisan kiélvezhesse a hang legapróbb részleteit is. Az MP3 fájlok mellett 24 bit/192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV, valamint 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es DSD-sávok (audiofil SACD formátum) is lejátszhatóak. A dalokat közvetlenül a pendrive-ról is le lehet lejátszani az USB porton keresztül.


   Wi-Fi és Bluetooth modul - vezeték nélküli streaming

   A Denon AVC-X8500H házimozi kiválóan megtervezett kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a megfelelő lejátszási forrás kiválasztását másodpercek alatt. Ez jelentősen növeli a berendezés használatának kényelmét.


   Airplay 2 - zene stream-elése több forrásból

   Az Airplay 2 multiroom kompatibilis rendszer, ami lehetővé teszi a zeneszámok stream-elését olyan népszerű szolgáltatásokból is, mint a YouTube és a Netflix. Az Airplay 2 technológia kimagaslóan nagy funkcionalitással bírm így azt rugalmasan igazíthatjuk saját igényeinkhez. Az alkalmazás révén figyelemmel kísérhetjük a rendszerben lévő eszközök működését is.


   AL32 Processing - többcsatornás hangfeldolgozással

   A többcsatornás AL32 hangfeldolgozás garantálja a reprodukált hang nagy precizitását, ami így minden hiányosságtól mentes lesz. A rendszer automatikusan képes beállítani, hogy a hang tökéletesen olyan hangzású legyen, amilyennek a hangmérnök megálmodta.


   32 bites konverterek – a lehető legkisebb torzítás

   A Denon AVC-X8500H vevőegység 32 bites digitális-analóg átalakítóval van felszerelve, amelynek köszönhetően stabil, és ugyanakkor torzításmentes hangot élvezhetünk. Az átalakítás során elérhető minden csatorna hangjának reprodukciója tökéletes pontosságú lesz.


   Hatékony és funkcionális Heos rendszer

   A Denon AVC-X8500H házimozi rendszer Heos modullal van felszerelve. Ennek köszönhetően csatlakoztathatjuk és használhatjuk az erősítőt a multiroom rendszerünk bármelyik hangszórójával. Mindez azt jelenti természetesen, hogy az egész házban élvezhetjük kedvenc zenéinket. A Heos lehetővé teszi dalok lejátszását például internetes rádió forrásokból. NAS szerverről, telefonról, tabletről vagy a népszerű streaming szolgáltatásokból (Spotify®, Tidal, Deezer Amazon Prime Music, Soundcloud®, stb.).


   Kiterjesztett vezérlőrendszer

   Az AVC-X8500H erősítő továbbfejlesztett vezérlőrendszert biztosít számunkra. Csatlakoztathatjuk egy külső otthoni automatizálási és vezérlőrendszerhez a Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) tanúsítványnak megfelelően. Ezen felül lehetőség van IP-n keresztüli vezérlésre is, és található egy infravörös (IR) távirányító bemenet is a készülék hátlapján, ezek pedig még könnyebbé teszik az erősítő vagy más házimozi-eszközök vezérlését.


   A legfontosabb paraméterek:

   • 13.2 csatornás AV erősítő
   • 210 W teljesítmény csatornánként (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, @1 csatorna)
   • Monolitikus erősítő kialakítás a Denon saját tranzisztoraival
   • Dolby Atmos támogatás (akár 7.1.6 vagy 9.1.4), DTS: X és Auro-3D (akár 13.1)
   • 8x nagyobb teljesítményű 192 kHz/32 bites sztereó D/A konverterek mind a 13.2 csatornán
   • Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT, Dinamikus hangerő és DynamicEQ
   • 4K / 60 Hz, 4: 4: 4 színfelbontás, HDR, BT.2020, Dolby Vision és HLG
   • 8 HDMI bemenet (1 elülső) teljes HDCP 2.2 támogatással és 3 HDMI kimenet
   • HEOS vezeték nélküli audio streaming technológia a HEOS alkalmazás segítségével
   • AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Hálózati audio streaming
   • Nagy felbontású fájlok támogatása: DSD (2,8 / 5,6MHz), FLAC, ALAC és WAV
   • Fejlett multiroom opciók; 15.2 csatornás előerősítés; RS232 vezérlés

   DENON
   AVCX8500HBKE2
   4951035060889

   434 mm
   195 mm
   482 mm

   23 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   WiFi
   Igen
   Bluetooth
   Igen
   AirPlay 2
   Tak
   HDMI (bemenetek)
   8
   HDMI (kimenetek)
   3
   Optikai bemenetek
   1-2
   Koaxiális bemenetek
   1-2
   PHONO - lemezjátszó bemenet
   Igen
   Csatornák száma
   13.2
   Internetes rádió
   Igen
   Többcsatornás házimozi hangzás
   Auro 3D
   DTS:X
   DTS HD Master
   DTS Neural:X
   DTS Virtual:X
   Dolby Atmos
   Dolby Surround
   Dolby TrueHD
   IMAX Enhanced
   Wielokanałowe stereo
   Multiroom rendszer
   Igen
   USB-csatlakozó
   Igen
   Támogatott képfelbontás
   4K
   Analóg bemenetek száma
   7
   Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
   210 W

   Megadott referenciák

   ean13
   4951035060889

   Új termék
   Mutass többet

   Nézze meg ezt is

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: