Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi rádióerősítő 7.2 HD AVR-X2700H DAB

   DENON

   Szín


    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   • - Az Antenna Hungária Zrt. 2020. szeptember 5. éjféltől a DAB+ szolgáltatását lekapcsolta!
   • - Frissítse a házi-moziját a Denon AVR-X2700HDAB-bal. A csatornánkénti 150W-tal, ez a teljesítmény-hangolt Denon AV erősítő valódi, körül ölelő 3D audió élményt ad Dolby Atmos vagy DTS:X-en keresztül. Még ha nincsenek is dedikált mennyezeti hangsugárzói, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology és a DTS Virtual:X úgy megújítja az éjszakai filmnézést, mint soha korábban.
   • Az AVR-X2700HDAB támogatja a legújabb HDMI videó technológiákat, mint 8K/60Hz 4K/120Hz átengedés, a Dolby Vision-t, HDR10, DR10+, Dynamic HDR, HLG-t, úgy, mint a 8K felskálázást, és a HDCP 2.2 támogatást mindegyik HDMI bemeneten (6 in/3 out).
   • - Streamelje a népszerű zenei szolgáltatókat, a Spotify-t, a TuneIn Internet Radio-t, az Amazon Music HD-t, a TIDAL-t, és több vezeték nélküli Bluetooth-t, Apple AirPlay 2-t és Wi-Fi-t HEOS Built-in-nel.
   • - Élvezze az MP3-as kollekcióját, és a nagy felbontású aidó formátumokat is (WAV, FLAC, ALAC and DSD 2.8/5.6 MHz fájlok) USB-n, vagy hálózaton keresztül. Hallgassa kedvenc rádió állomásait az eredeti digitális minőségben a beépített DAB+ tunerrel. A Denon AVR-X2700HDAB működik az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple Siri-vel, a könnyű hangvezérlésért. A lépésről-lépésre történő vizuális segítséggel a díjnyertes Denon Setup Assistant biztosítja, hogy a beállítás az első alkalommal sikerüljön. Minden házi-mozi különböző - ezért használ a Denon egy Audyssey prémium terem kalibrációs technológiáját, ami automatikusan megméri és optimalizálja az AV erősítőjét, hogy valódi, immerzív, személyre szabott 3D hangélményt nyújtson az Ön egyedi hallgatási környezetében.
   • - A lépésről-lépésre történő vizuális segítséggel a díjnyertes Denon Setup Assistant biztosítja, hogy a beállítás az első alkalommal sikerüljön.
   • - Minden házi-mozi különböző - ezért használ a Denon egy Audyssey prémium terem kalibrációs technológiáját, ami automatikusan megméri és optimalizálja az AV erősítőjét, hogy valódi, immerzív, személyre szabott 3D hangélményt nyújtson az Ön egyedi hallgatási környezetében.
   • - Nagy teljesítményű 7-csatornás diszkrét erősítő: Maximum 150W csatornánként teljesítményt szállít, hogy klasszikus és dinamikus Denon hangélményt nyújtson.
   • - Teljes 8K/60Hz és 4K/120Hz támogatás: Élvezze a 8K minőségű videót a 8K-s forrás eszközéről, a legújabb HDMI támogatással. Egy 8K bemenet és két kimenet lehetővé teszi a 8K/60Hz és 4K/120Hz átengedést. 8K felskálázás áll rendelkezésre mind a 6 HDMI kimeneten.
   • - A legújabb HDMI támogatások: A 6 fejlett HDMI bemenettel, a teljes HDCP 2.3 támogatással és a 2 HDMI kimenettel, csatlakozzon 6 média eszközéhez, és adja ki 2 kijelzőre.
   • - Élvezze a kedvenc 3D audió formátumait: Élvezze a magával ragadó 3D hangot, a Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X, DTS Virtual:X-el.
   • - Feljett visszirányú hang csatornás (eARC) HDMI támogatás: Csatlakoztassa a fő HDMI kimeneten az eARC HDMI támogatással rendelkező TV-jét, hogy lehetővé tegye tömörítetlen és ojektum-alapú audió formátumok átengedését közvetlenül az smart tévéjéről az AV erősítőjére.
   • - Újdonság a video kompatibilitás terén: A legújabb HDR formátum támogatja a, beleértve a HDR10, HDR10+ (Új 2020-ban), HLG, Dolby Vision-t, csakúgy mint Dynamic HD-tR (Új 2020-ban), a legnagyobb képminőséget, fényerőt, tisztaságot és kontrasztot adja.
   • - A következő generáció a mozi immerzióban: A 8K/60Hz átengedéssel és a felskálázással, a Dynamic HDR-el és a Quick Media Switching-el (QMS), élvezze a kristály tiszta képet a legmagasabb minőségben.
   • - A legfrissebb játék tapasztalatok: A 4K/120Hz átengedéssel, a Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) és Quick Frame Transport-tal (QFT), élvezze a játék élményét, elképesztő megjelenítéssel és csökkentett késéssel.
   • - Működik a kedvelt hang-asszisztens szolgáltatásokkal: Használja a saját hangját az AVR-X2700HDAB vezérléséhez, és az Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Siri vezeték nélküli zenei, érintés nélküli szolgáltatátatásait.
   • - Vezeték nélküli stream, a legnépszerűbb zenei szolgáltatókról: Élvezze az összes kedvelt zenei szolgáltatóját, mint a Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer és még sok másikat. Az AVR-X2700HDAB azt is lehetővé teszi, hogy élvezze a zenéjét az AirPlay 2-őn keresztül, lehetővé téve, hogy az Apple Music-ról streamelje kedvenc felvételeit.
   • - “Roon Tested” tanúsított: Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárából, a kereshető, böngészhető dal és előadó információval. Találjon meg szövegeket, koncert dátumokat, fotókat, életrajzokat, újságcikkeket és sok mást. Előfizetés szükséges.
   • - Phono bemenet és FM/DAB+ Radio: A phono bemenettel az AVR-X2700HDAB lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a lemezjátszóját és játssza le a kedvenc vinyl lemezeit. A beépített FM/DAB+ tuner hálózati csatlakozás nélkül, kiváló minőségben lejátssza az összes helyi rádióállomást.
   • - Dupla szubsugárzó kimenet: Puha alacsony frekvenciás kimenet a jobb basszus lesugárzásért.
   • - HEOS beépített vezeték nélküli multi-room zenei stream technológia: Hallgassa bármelyik szobából a csatlakoztatott, egész-lakásos audió élményét. Az AVR-X2700HDAB működik a legújabban bevezetett Denon Home sugárzókkal is, hogy élvezhesse az egész-lakásos audió élményt.
   • - Nagyfelbontású audió stream HiFi rajongóknak: Élvezze a nagyfelbontású fájlok lejátszását a FLAC, ALAC, és WAV támogatással, valamint a DSD 2.8/5.6MHz-cel.
   • - Az összes zónában TV hang: Játssza le a tévéje hangját egy másik zónában anélkül, hogy a fő zónában veszítene a teljesen különálló surround hangból.
   • - Beépített Bluetooth és Wi-Fi, 2.4GHz/5GHz kétsávos támogatással: Biztos vezeték nélküli csatlakozás, még zsúfolt környezetben is.
   • - Bluetooth audió adó: Élvezze a kedvenc audióját a Bluetooth fejhallgatóján késő éjszaka, vagy egy családtagjával, akinek csökkent a hallása. Ez a tulajdonság a csak-Bluetooth lejátszást, és a csatlakoztatott sugárzók egyidejű lejátszását támogatja.
   • - Díjnyertes Denon Setup Assistant és grafikus felhasználói felület: Könnyű és ösztönös, azonnal használható.
   • - Audyssey MultEQ XT kalibrációs szoftver: Alapvető ekvalizációt készít az egyéni hallgatási környezetéhez.
   • - Smart TV csatlakoztathatóság: Vezérelje a Denon AVR-X2700HDAB-ját a TV-je távirányítójával, HDMI CEC-en keresztül.
   • - Egyéni telepítésre kész: A Denon AVR-X2700HDAB külső és IP vezérlési lehetőséggel szolgál, a külső megoldások integrálásának könnyű testreszabása és kompatibilitása érdekében.
   • - Csodálatos hang épült a 110 éves innováción: A Denon a meghatározó audió vállalat Japánban. Az 1910-es alapításkor mi feltszabadítottuk azokat a momentumokat, amik számítanak, a minőség, innováció és teljesítmény hajhatatlan keresésén keresztül.
   DENON
   AVRX2700HDABBKE2

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   WiFi
   Igen
   Bluetooth
   Igen
   AirPlay 2
   Tak
   HDMI (bemenetek)
   6
   HDMI (kimenetek)
   2
   Optikai bemenetek
   1-2
   PHONO - lemezjátszó bemenet
   Igen
   Csatornák száma
   7.2
   DAB+ digitális rádió
   Igen
   Internetes rádió
   Igen
   Többcsatornás házimozi hangzás
   DTS:X
   DTS Virtual:X
   Dolby Atmos
   Dolby Height Virtualization
   Dolby Surround
   Wielokanałowe stereo
   Multiroom rendszer
   Igen
   Támogatott képfelbontás
   8K
   Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
   150 W
   Subwoofer kimenet
   Igen

   Megadott referenciák


   Nézze meg ezt is

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: